Starity

Szombaton kerül megrendezésre a Michael Jackson-emlékkoncert

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 07. 15:51 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (princessbaba98 @ 2013.11.07. 14:47)
minek amikr már mekhalt?

Azért, hogy emlékezzünk rá (nem mintha elfelejtettük volna...) hanem emlékezzünk az ő tehetségére, hogy ő a mai világban egy normális és tehetséges előadó volt.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. november 07. 15:51 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (NicoleS @ 2013.11.07. 15:49)
Van egy nagy eltérés a kettő között, vagy nem is egy?! Selena playbackel, nem énekelt még élőben. Michael nem csak élőben énekel, hanem még hangja is van. Michael számai pedig sokkal jobbak mint a Selena számai.

szentem ez nem igy van akkor is szeretem selenát, ha mindenki lehord mert egy halott senkiről mondok dolgokat
2013. november 07. 15:55 #23
LiyQ
LiyQ
visszatérő vendég

StátuszMelletted leszek, jóban, rosszban, depiben, happyban, lazán, f*szán, de igazán.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 238
Csatolások: 0
Azonosító: 185632
Én is a Black Time Tánc Iskolába járok smileeee.gif <3
zsiraf08 az nem semmi! "A jegy többe kerül mint a Bruno Mars koncert…"
2013. november 07. 16:02 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.07. 14:45)
fuj soha nem mennék el utáltam nem tudott semmit selena sokkal jobb!!

Nem szeretnék semmiféle veszekedést, de nem tudtam szó nélkül átugorni a hozzászólásodat. Először is, kiábrándító, hogy egy legendáról mondod azt, hogy nem tudott semmit, és Selenát sokkal jobbnak titulálod. Ezzel most nem Selenát akartam leszólni (bár szívesen megtenném), hanem egyszerűen csak el kéne fogadnod, hogy Selenán kívül is léteznek igazi, és tehetséges zenészek. És az, hogy te utáltad, arra nem hinném, hogy túl sokan kíváncsiak, és semmit nem jelent. Figyelj, én például utálom Selenát, mégsem írogatom minden cikkéhez oda, hogy "fuj de utálom, meg nem tud semmit..." Szóval tartsd meg a kis véleményedet magadnak, és fogadd el, hogy nem Selena a legjobb. Mindenkinek lehet saját véleménye arról, hogy mit / kit hallgat, akár él, akár elhunyt az illető, úgyhogy amíg a legtöbben tiszteletben tartják, hogy te Selenát hallgatsz (wtf?), kérlek tartsd tiszteletbe, hogy igenis sokan szeretik Michaelt, és ha majd nősz pár évet, rájössz, hogy nem az az igazi, amit Selena csinál.
3 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Noémi16, Beyla
2013. november 07. 16:19 #25
- törölt felhasználó -    
Jó ötlet, volt! smileeee.gif
2013. november 07. 16:28 #26
Szandiiii
Szandiiii
P

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 3
Azonosító: 196466

Te jó ég! Te olyan h*lye vagy, hogy csak úgy sugárzik belőled az értelmetlenség. A szalonna sokkal jobb? Haha, ez csak egy rossz vicc. A szalonnádat pedig inkább kösd fel, hogy füstölögjön.
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Noémi16, Jolie_77, imbranataxversa
2013. november 07. 16:42 #27
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
csajszilovestb.: Szerintem ez egy igen értelmes hozzászólás volt. Remélem érzed az iróniát. Nem értem, hogy egy Disney tini sztárt hogy lehet jobban TISZTELNI, mint minden idők legnagyobb popkirályát?! Nem akarok itt vitát nyitni erről, de te sem lehetsz több 8-nál, életem.smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. november 07. 16:48 #28
- törölt felhasználó -    

ha nem szereted/szeretted akkor meg mi a francnak szólsz hozzá a cikkhez? ráadásul ekkora hülyeséget. -.- én is szeretem Selenát, sőt ő a példaképem már elég régóta, de tisztában vagyok azzal, hogy Jacksonnál nem jobb és talán soha nem is lesz!! R.I.P. Jacko heart.gif
2013. november 07. 17:20 #29
Nika
Nika
új tag

StátuszBroken
Hozzászólás: 95
Azonosító: 194838
csajsziloveselena írta:

Üdv a clubban smileeee.gif xD Engem is letámadtak már jacko miatt!!! smileeee.gif Valóban Selena sokkal jobb!! smileeee.gifÉs ilyen "sztárokat" mint Tóth Gabi,Dér Heni,Bebe,Oláh Gergő,Takács Nicolas!!Szégyen-.-
Mi Selena fanok tartsunk össze!!! smileeee.gif smileeee.gif
2013. november 07. 17:36 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.07. 15:51)
szentem ez nem igy van akkor is szeretem selenát, ha mindenki lehord mert egy halott senkiről mondok dolgokat

Nem azért hordanak le, mert szereted Selenát, hanem azért, mert ostobaságokat beszélsz. Selena még csak tervbe sem volt véve, amikor MJ már komolyan foglalkozott az énekléssel. Ő már életében is legendának számított, hiszen hatalmas tehetség és kivételes ember volt, akinek a nevét évtizedek múlva is emlegetni és ismerni fogják. Ezzel szemben Selena csak ideig óráig lesz ekkora sztár, mert hamar le fog áldozni kicsiny csillaga. És hidd el, hogy én ezt nem rosszból mondom, csak egy meglátás a részemről.

Nika: most nehogy már itt kezdjétek el isteníteni azt a kiscsajt, mert akkor padlót fogok, komolyan. És nem Jacko, fel kéne fogni végre, hogy végtelenül fájt neki, mikor így szólították. De mit koptatom itt a billentyűzetem, mikor szövegértés nuku...

A cikkhez: amikor olvastam, hogy 'legnagyobb magyar nevek', én őszintén szólva nem ezekre az előadókra számítottam. Oláh Gergő? Kovács Áron? Ez valami vicc? Még ha mondjuk Kovács Ákos vagy Horváth Charlie neve szerepelne ott, akkor azt mondom oké, de így. Na mindegy, mindenesetre szép gesztus, még akkor is, ha csak a pénzről szól az egész.
3 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Beyla, imbranataxversa
2013. november 07. 17:55 #31
- törölt felhasználó -    
Csajsziloveselena: te észnél vagy? Miss Gomez, csak akkor merjen megnyikkani, ha fele annyit elért mint Michael! pucold ki a kis fülecskédet, és nézd meg Michael-t élőben, majd hasonlítsd össze szelenával. addig is puszi
3 felhasználónak tetszik: Noémi16, Szandiiii, imbranataxversa
2013. november 07. 18:31 #32
- törölt felhasználó -    
"Mielőtt pofázol tanulj meg írni te s*ggdugasz." - Ezt üzenném itt sok embernek, akiket lusta vagyok egyenként elküldeni a búsba.
A cikkhez annyit, hogy lesz@rom. Nevetséges előadók, nevetséges áron.
2013. november 07. 18:38 #33
someone99
someone99

StátuszSocial life ? I don't know her
Hozzászólás: 795
Azonosító: 199116
miaz hogy sokkal jobb Selena mint Michael ??? WTF ??? nem akarom szétalázni a disney kiscsillagját mert mi jogom van hozzá hogy sértegessem más kedvenceit.De egyett mondok. Nagy tévedésben van az aki azt hiszi hogy miss Gomezbe sokkal több tehetség szorult.Elöbb hallgassa meg Michael egyik dalát (van egy pár) Nem kell szeretni, de azt mondani hogy tehetségtelen.Örök legenda lesz és marad is. Az ő neve mindig ismertlesz.És ő nem a kinézetével,vagy a feltünő cuccaival hódította meg az embereket, és lett több millió rajongója.Személyiség,és tehetség. két igen fontos dolog. ami a mai "sztárocskák"-ban nem igazán található meg. Ami pedig a koncertet illeti ez egy igazán szép dolog.R.I.P. MJ..bárcsak még közöttünk lennél.
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Noémi16
2013. november 07. 18:49 #34
- törölt felhasználó -    
Legnagyobb kedvencem lesz örökké! smileeee.gif Nem volt, és nem lesz nála nagyobb, vagy jobb ember !!!! Nagyon hiányzik Michael <3 Sajnos nagyon drága a jegy,de szívesen elmennék ....
Légyszíves ne legyetek ennyire egyszerűek! Nem gondolhatjátok ,hogy a mai "pop iparban" van bárki is aki felér Michael Jacksonnal.... Főleg nem Selena Gomez...
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Noémi16
2013. november 07. 19:36 #35
Nyanyika
Nyanyika
visszatérő vendég

StátuszAmit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. /Érettségizők mondása/
Hozzászólás: 385
Azonosító: 152493
1.Legnagyobb magyar nevek?
Na ne... -.-"
2.Nem drága ez kicsit?
De igen az.
2013. november 07. 20:04 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.07. 15:51)

Egy halott senkiről? ohmy.gif ohmy.gif WTF? Lehet, hogy idősebb vagy, nem tudom, de akkora egy hülye, szégyentelen gyerek, amilyenről még senki sem hallott. Selena még múltkor is bebizonyította, amit már mindenki tudott: hogy playbackkel. Michaelnek olyan hangja volt, amit soha egyik dizni sztár se tud majd produkálni. Nem hiába tudja még ma is mindenki Michael nevét. Valóban egy legenda, zseniális volt, és ezt úgy mondom, hogy nem hallgatom a zenéit, de elismerem, hogy hangja az volt. Te pedig ásd el magad...
2 felhasználónak tetszik: Noémi16, Szandiiii
2013. november 07. 20:30 #37
Earth Song
Earth Song

StátuszB2 vagyok muhahaaaaa
Hozzászólás: 867
Azonosító: 214568
csajsziloveselena valamint Nika:
Tudom, ezren nektek estek már... De NEM VÉLETLENÜL!!!!
Nem szeretni Mike-ot egy dolog, de el nem ismerni, hogy tehetséges? Bűn. Nem tudom, ti mit hallotok, amikor énekel (már ha hallottátok egyáltalán énekelni/táncolni a szánalmas véleményetek alapján:) ). De egy biztos: kivételes. Az, hogy a mai sztároknak megírnak egy dalt, elénekli, tud mosolyogni (MJ-t a mosollyal lekörözni nem lehet xD) az nem azt jelenti, hogy tud is valamit. Itt bővebben: gondolok Justinra, Austin Mahone-ra meg még sok mindenkire. Ők nem tettek le semmit az asztalra. Mosolyognak, üzzenek a kis rajongóknak, ők meg elájulnak tőlük de nem tettek le semmit az asztalra. Amúgy meg ha nem vettétek volna észre, MJ-t sokan próbálják utánozni, és ezt se véletlenül. Bár senkinek se sikerül, de próbálkozni lehet smileeee.gif
És én nem is csak kifogástalan zsenialitásáról kívánnék beszélni, hanem hatalmas szívéről is. Csak pár szót pöpeckéim: Neverland, gyerekek, Heal The World, ártatlan lélek. Nem ismerős?
Kíváncsi vagyok, melyen' sztárnak fogják emlegetni becses nevét 60 év múlva... mondjuk John Lennon, Whitney Houston, netán... Michael Jackson? Igen, emberek, Őket van is miért, a mai sztárokat kevésbé. Majd ha valami újat látok egy 21. századi tucatkától, ami egyedi, na akkor talán elismerem. De mivel ilyen nem lesz ezért ez nem történik meg:)
Mit is akartam még hozzátenni? Ja igen:
http://www.youtube.com/watch?v=GfpSlDl-aKM

Michael örökre! <3
1 felhasználónak tetszik: Noémi16
2013. november 07. 20:34 #38
Earth Song
Earth Song

StátuszB2 vagyok muhahaaaaa
Hozzászólás: 867
Azonosító: 214568
Ja és nem Jacko! Bár hiába mondom...
1 felhasználónak tetszik: Noémi16
2013. november 07. 20:39 #39
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Mi a háborodás van itt? Hogy kerül összefüggésbe Michael Jackson neve egy playback királynővel? MJ egy legenda a sok közül, akinek munkássága örök. Selenáról ez nem mondható el. Távolról sem. Nagyon távolról. Kapásból 0, azaz nulla dalt tudnék megnevezni tőle(még ha ő írná is). De ha körkérdésként előállsz azzal, hogy 'Hány Michael Jackson szám jut eszedbe?', akkor minimum 4-5. Innentől kezdve nincs miről beszélni.

Durva, hogy több a belépő ára, mint a Nickelbackre, sőt Bruno Marsra is. :"D
2013. november 07. 21:47 #40
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Szép gondolat megemlékezni egy legendáról, de a fellépők között egy sincs, akit tartanék valamire. És az ár... kicsit túlzás. Külföldi sztárokért nem kell ennnyit fizetni.

Akik szerint Selena Gomez jobb, mint Michael Jackson, (ez egyébként az évtized vicce), azok menjenek vissza az óvodába.
Aki pedig nem ismeri Michaelt vagy a munkásságát, attól megkérdezném: te barlangban nőttél fel?!
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Bebe Bebe 3948.