Megvált hosszú hajától Jennifer Lawrence!
2013. november 06. 22:31
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Nem lett vele csúnyább, de szebb sem, az az igazság. Nem kifejezetten az ő stílusa ez a rövid. Viszont a sztároknál oly mindegy, hogy ma éppen rövid a haja valakinek, hiszen 1-2 mozdulat, néhány trükk, és újra hosszú, szép haja van. Ráadásul meg sem látszik, hogy póthaj. Valószínűleg ez sem fog sokáig tartani. Bár Anne Hathaway-nek is elég régóta rövid a haja...
2013. november 06. 23:59
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
hát nem áll neki jól..:S
2013. november 07. 00:03
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Féltem, hogy rosszul áll majd neki, de elnézve a képeket egész jó lett.
2013. november 07. 00:04
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Florahh @ 2013.11.06. 21:53)
jólvan kopizza ő is
nem szánalmas ez a nő ^^..
Jobban jártál volna, ha "csendben maradtál" volna...
2013. november 07. 02:30
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Most, hogy lassan a végére ér eme Futótűz promó nap, aminek keretében ez a frizura közszemlére tétetett, hadd adjak hangot a média és az emberiség-ellenes általános közhangulatomnak. Ma ugyanis Jennifer több interjút is adott kollégáival, és sok dologról beszélt, többek közt a fiatal lányok és nők külsejével szemben támasztott elvárások kapcsán, mégis az egyetlen hír, amibe belebotlok a neten az, hogy "OMG, Jennifer Lawrence levágta a haját, ez az apokalipszis kezdete és elemezzük ki, miért!". Valaki legyen szíves elmagyarázni nekem, hogy miért van ennek nagyobb hírértéke, mint annak például, hogy forgatás közben megrepedt a dobhártyája és 6 hétig süket volt a fél fülére.
2013. november 07. 08:24
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Bár nem rajongok a rövid hajért,de neki meglepően jól áll
A szőke amúgy is sokkal jobb neki mint a sötét hajszín,bár azért hosszú hajjal mégis másabb
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. november 07. 08:27
Nagyon megijedtem a cím láttán, de kellemesen csalódtam. Nagyon jól áll neki
2013. november 07. 13:36
Egyáltalán nem koppintja Miley-t.Ha egy híres ember fiúsra vágatja haját, az máris Miley másolásának számít? Édes istenem
Inkább befejezem, mert nem szeretnék veszekedést. Sajnálom, hogy levágatta azt a gyönyör hosszú haját, de szerintem így is gyönyörű. Sőt, szerintem egy kicsivel nőiesebb. Nekem mindegy,hogy néz ki, csak érezze jól magát a bőrében.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.