Gratulálok hozzá!!
Demi Lovato tíz éven belül anya lesz?
2013. november 06. 21:23
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Nagyon jó képek!
Gratulálok hozzá!!
Gratulálok hozzá!!
2013. november 06. 21:28
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Szerintem Demi nagyon jó anya lenne! Gyönyörű a képeken!
2013. november 06. 21:36
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Jézus Isten, de csodaszép!
Az egyik leggyönyörűbb nő a Földön és ez a szőke haj annyira természetesen és pompásan áll neki! A sok kipróbált körül ez a legjobb.
Evvel a tekintettel mindenkit levesz a lábáról.
Először megijedtem, hogy most akar visszavonulni és anyuka lenni, de aztán megnyugodtam, hogy csak 30 éves kora körül gondolja, szerintem ő kimondottan egy anya típus, nagyon barátságosan bánik a gyerekekkel.
Ennél jobban nem is fogalmazhatott volna: „Észrevettem, hogy szokássá vált a 21. születésnapokon bulizni menni és részegre inni magadat. Nálam más a helyzet. Példát akarok mutatni másoknak. Nem kell a sárga földig innod magad – lehet máshogy is jól érezni magadat!”
Először megijedtem, hogy most akar visszavonulni és anyuka lenni, de aztán megnyugodtam, hogy csak 30 éves kora körül gondolja, szerintem ő kimondottan egy anya típus, nagyon barátságosan bánik a gyerekekkel.
Ennél jobban nem is fogalmazhatott volna: „Észrevettem, hogy szokássá vált a 21. születésnapokon bulizni menni és részegre inni magadat. Nálam más a helyzet. Példát akarok mutatni másoknak. Nem kell a sárga földig innod magad – lehet máshogy is jól érezni magadat!”
2013. november 06. 22:07
|
|
Katie Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 214727 offline
|
Biztos nagyon jó anya lenne.
És a képen nagyon gyönyörű *-*
2013. november 06. 22:13
Csodás képek készültek róla!
De ezt már jó párszor elmondta, hogy szeretne családot 10 éven belül, ami szerintem még nagyon messze van, de egyébként érdekes belegondolni abba, hogy már nem zenélne akkor többet stb. Most lehet azt mondanám, hogy hiányozna de mindennek eljön az életben az ideje és más lesz a fontos.
2013. november 06. 23:09
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Ő egy gyönyörű teremtés!!!...példaértékű dolgokkal!! az amcsi tizenéveseknek rá kéne felnézni és nem Miley-ra meg a többi elvetemült marharépára!!
2013. november 07. 09:02
Teljes mértékben igaza van!
Nagyon jók a képek, egy gyönyörű, határozott kiállású nő köszön róluk vissza
Nagyon jók a képek, egy gyönyörű, határozott kiállású nő köszön róluk vissza
2013. november 07. 13:25
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
Igaz ... gyönyörű a képeken !!!
2013. november 07. 13:40
Tényleg nagyon szép képek, csak az utolsón kissé sok lett a PS...
A cikkhez szólva meg 31 évesen ideje lenne már anyának lennie.
A cikkhez szólva meg 31 évesen ideje lenne már anyának lennie.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: