Jó lenne, de szinte tuti biztos, hoy nem történik! Am állítólag már meg is van az Xfaktor idei győztese, az egész BUNDA! Jó lenne ha visszavennék őket! Aki akar, csatlakozzon ehhez a petícióhoz, hátha.....
Hát mégiscsak az RTL-ről van szó aminek marha fontos, hogy az Xfaktor nézetsége ne essen le! Sokan csak a BTW miatt nézték a faktort, úgyhogy rohamosan csökkennifog a nézetség! Am meg télleg a Bozsek Márk is csak a Barátok Közt miatt van bent Fat Phoneix meg mit tudom én miért...a szarokat meghagyják a jókat meg kiszórják. Ch...
Botrány! Bunda volt a ByTheWay kiesése?
2013. november 06. 19:02
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
2013. november 06. 19:10
|
|
sehi102 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 990 Csatolások: 30 Azonosító: 187233 offline
|
Akorra egy hazugság az X-faktor
A ByTheWay-nek nem kellett volna kiesni . kami98 ém is fogadni merek hogy előre elvan döntve hogy kinyeri meg és ez szánalmas ..
Nagyon de NAGYON !!!!!!!!!
2013. november 06. 19:12
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Szavazni kellett volna!
Annyira elbízta magát a sok kis 'rajongó', hogy elfelejtették, ez egy verseny. Igazából, én ha kötelező lenne se fizetnék, de nem is fog sírni a szám, ha kiesik az, akivel szimpatizálok. Tenni kellett volna azért, hogy bent maradjanak, emberek! Most már semmi értelme petíciót írogatni..
P.S: Annyira nem tehetségesek, hogy összedől a világ. Szerintem. Ez egy verseny. A gyenge kiesik. ŐK gyengék voltak. És nem, nem hiszem, hogy bunda a műsor. Egyszerűen csak az emberek, akik szavaznak, nem tartották őket elég jónak. Csordás Ákos nem is értem, hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe. Valószínűleg nála is ez volt, mindenki úgy volt vele, majd a másik szavaz rá. De ami tény, az tény. Ő jobb volt.
P.S: Annyira nem tehetségesek, hogy összedől a világ. Szerintem. Ez egy verseny. A gyenge kiesik. ŐK gyengék voltak. És nem, nem hiszem, hogy bunda a műsor. Egyszerűen csak az emberek, akik szavaznak, nem tartották őket elég jónak. Csordás Ákos nem is értem, hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe. Valószínűleg nála is ez volt, mindenki úgy volt vele, majd a másik szavaz rá. De ami tény, az tény. Ő jobb volt.
2013. november 06. 19:17
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
http://starity.hu/profil/186682-pocok/
ha szerinted a gyengék esnek ki akkor ezek szerint Csordás Ákos gyenge?Mert a Péterffy Lili erös??
ha szerinted a gyengék esnek ki akkor ezek szerint Csordás Ákos gyenge?Mert a Péterffy Lili erös??
2013. november 06. 19:18
|
|
sehi102 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 990 Csatolások: 30 Azonosító: 187233 offline
|
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=760113570681741&set=gm.180154432176120&type=1&theater MINDENKI MENJEN RÁ A LINKRE ÉS NÉZZÉTEK MEG HOGY MIVAN ÍRVA A BYTHEWAY-HEZ . DE AKI NEM MEGY RÁ ANNAK LEÍROM HOGY MIVAN A KÉPEN .. : BYTHEWAY-RA SZAVAZOTT EGY LÁNY ÉS EZT VÁLASZOLTÁK NEKI : "SAJNÁLJUK DE SZAVAZATÁT NEM TUDUK ELFOGADNI MERT BUNDA AZ EGÉSZMŰSOR . KÉRJÜK SZAVAZZON ÁKOSRA .EZUTÁN A LÁNY SZAVAZOTT AZ ÁKOSRA ÉS ERRE MEG EZT VÁLASZOLTÁK : KÖSZÖNÖM SZAVAZTÁL , NE FELEDJE A VERSENY VASÁRNAP ESTIG TART , ÉS MINDEN SZAVAZAT NÖVELI AZ ESÉLYÉT A NYEREMÉNYEKRE ." ! Na akkor most erre mit mondjak ?? :OOOOOO
2013. november 06. 19:18
Erre sok mindent lehet mondani csak azt nem hogy nem volt bunda -.-" egyre szánalmasabb az RTL
2013. november 06. 19:19
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Idézet (Pocok @ 2013.11.06. 19:12)
Szavazni kellett volna!
Annyira elbízta magát a sok kis 'rajongó', hogy elfelejtették, ez egy verseny. Igazából, én ha kötelező lenne se fizetnék, de nem is fog sírni a szám, ha kiesik az, akivel szimpatizálok. Tenni kellett volna azért, hogy bent maradjanak, emberek! Most már semmi értelme petíciót írogatni..
Gyengék? Pont egy 1D fan mondja ezt? Ha a vándájreksön tetszik akkor ebben mi nem tetszik? Inkább a te kis Directionocskád szar és gyenge! Egyáltalán hallottad már a BTW-t énekelni! Mert szerintem jobbak mint a direksön!
(Direkt írtam hülyén, a nevüket nem kell leoltani. Tudom hogy hogy írják! (one direction))
2013. november 06. 19:20
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
"a magyar X-Faktor történetében ekkora mértékű felháborodás még nem történt"
a magyar x-faktor történetéban ekkora mértékű szánalmasság még nem történt..... Ennyit erről
a magyar x-faktor történetéban ekkora mértékű szánalmasság még nem történt..... Ennyit erről
2013. november 06. 19:22
Idézet (Pocok @ 2013.11.06. 19:12)
Szavazni kellett volna!
Akkor áruld már el nekem hogy a Fat Phoneix mennyi szavazatot kap? Ilyen sokat
2013. november 06. 19:24
Idézet (punigundel @ 2013.11.06. 19:19)
Gyengék? Pont egy 1D fan mondja ezt? Ha a vándájreksön tetszik akkor ebben mi nem tetszik? Inkább a te kis Directionocskád szar és gyenge! Egyáltalán hallottad már a BTW-t énekelni! Mert szerintem jobbak mint a direksön!
(Direkt írtam hülyén, a nevüket nem kell leoltani. Tudom hogy hogy írják! (one direction))
Jéé, tényleg 1D fan
2013. november 06. 19:26
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
világszínvonal?!! Ugyanmár...egy kezemen megtudnám számolni hogy kik az egészen elviselhetők...de világszínvonalat inkább nem említenék...
2013. november 06. 19:27
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (punigundel @ 2013.11.06. 19:19)
Miért kell belekötni a másikba, csak mert nem tetszik neki a ByTheWay zenéje? Azt meg végkép nem értem, hogy miért keverted ide a One Direction-t. Szerintem nem kéne összehasonlítani a két együttest, mert teljesen más stílusban mozognak. Nőj fel és csak utána véleményez, tenksz!
2013. november 06. 19:28
|
|
punigundel |
|
Idézet (fanicsa @ 2013.11.06. 19:22)
Akkor áruld már el nekem hogy a Fat Phoneix mennyi szavazatot kap? Ilyen sokat
Ja bocsika a Fat Phoneixes dobosnak az apja Gáspár Sándor! Hoppá!
Lehet itt össze-vissza szavazni, de ami bunda az bunda 
Pontosan! A Fat Phoneix marha nyomi és azok több szvazatot kapnak mint a BTW az MDC vagy esetleg a Csordás Ákos? NA persze! BUDA BUNDA BUNDA!
2013. november 06. 19:29
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Igen, pont egy '1D fan' mondja.
Húha, nagy dolog. Igen, a 'vándájreksön' tetszik, de ha nagyon bele akarunk menni a dolgokba, akkor hajrá.
Az 1D 3. lett az X-Faktorban, ők kiestek 11.-ként? Vagy már nem is tudom. A BTW-nek sok rajongója van! HAHA, akkor szavaztak volna, édes:)Ne aggódj, hallottam őket énekelni. És tudod, eléggé bunkó vagy, mert én csak annyit mondtam róluk, hogy gyengék. De te már szarozod és gyengézed azt, amit én szeretek. Taps-taps. És ne áltasd magad, hogy jobbak. Kinek próbálsz hazudni? Eleve hülyeség őket összehasonlítani. Milyen alapon? Mert elénekelték azt a számot, amit az 1D? Azta, akkor én holnaptól Miley Cyrus hasonmása leszek, mert eléneklem az egyik számát. -.-" Ja, és kérlek, ha én megtisztellek azzal, hogy leírom helyesen a nevüket, te is tedd meg. Köszönöm.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: