Starity

Botrány! Bunda volt a ByTheWay kiesése?

16 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 06. 18:12 #61
ABBAMania
ABBAMania
European

StátuszBuilding Bridges
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2126
Csatolások: 85
Azonosító: 159879
Megértem, hogy párbajozniuk kellett, mert a szombati előadásuk förtelmes volt. Viszont a párbajban jobban teljesítettek, mint Ákos. Amúgy nem csak ez a bunda, hanem az egész műsor. Minden meg van rendezve, úgy hallottam.
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
2013. november 06. 18:13 #62
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
Ezzel a magyar 1D dologgal nagyon nem értek egyet. A ByTheWay-nak még nagyon sokat kell fejlődni ahhoz, hogy elérjék az One Direction szintjét. Az csak egy dolog, hogy felnéznek rájuk. De ettől függetlenül le a kalappal előttük, hogy végigcsinálták ezt a pár hetet is. A hangjuk sem olyan rossz, bár 10-es skálán csak a Ben-ére adnék 10-est. Azért az ő hangja sokkal kiemelkedőbb a többiek hangjánál.
2013. november 06. 18:14 #63
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
nem hiszem hogy bunda volt az RTL vsapata se hülye annyira hogy ki rakja azt a csapatot amellyel a legtöbb pénzt tudná kaszálni ,ám valóban tehetségesek de én már kezdtem unni hogy mindig egyformán énekelnek minden előadásuk egyforma volt talán a Cups volt kivétel
2013. november 06. 18:14 #64
Amllove
Amllove
új tag

Státusz~Never Too Late~
Hozzászólás: 47
Csatolások: 0
Azonosító: 179707
Senkinek sem volt 2 lehetősége...Akkor nekik miért legyen?
2013. november 06. 18:16 #65
- törölt felhasználó -    
Ohh, my god. Magyar 1D? Frászkarikát. Ahhoz még fejlődniük kell...

Tuti nem bunda, azért ilyet nem csinálnának. felesleges visszakövetelni őket... bolond.gif
2013. november 06. 18:20 #66
Kitti7
Kitti7
új tag

StátuszSpartacus<3
Hozzászólás: 56
Azonosító: 211120
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez bizony BUNDA!!! Akinek nem tetszik ne nézze, de MI, akik szeretjük és támogatjuk Őket, hagy döntsük már el, hogy nekünk ki tetszik, és hogy kiket szeretünk!!!! Remélem, kiderül, hogy nem jogosan estek ki... Abban nem hiszek, hogy visszaveszik őket, mert hát milyen égő lenne már, -hogy akiket úgy ejtettek ki, hogy esetleg nem fogatták a szavazatokat- csak úgy visszavenni a versenybe. Ettől függetlenül nagyon remélem, hogy a ByTheWay folytatja a zenélést!<3 Az igazán jóknak úgysem kell feltétlenül a tv-ben lenni, hogy tudjanak érvényesülni!smileeee.gif<3
2013. november 06. 18:25 #67
olívia005
olívia005

StátuszStay TRUE! Stay YOU! ♥
Hozzászólás: 1390
Csatolások: 215
Azonosító: 155353
Én már nem is fogom nézni...Az egészben ők voltak a legjobbak! De így hogy kiestek már nem érdekel az egész -.-
2013. november 06. 18:27 #68
- törölt felhasználó -    
Én eléggé csodálkoztam,hogy ők estek ki mert a bytheway volt a legjobb csapat.
Szerintem is BUNDA...

sad.gif
2013. november 06. 18:29 #69
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
_nevet.gif Valaki azt hiszi, hogy ezzel tényleg elérnek valamit? Minden műsornál vannak ilyen elkeseredett lázadó kislányok, akik majd forradalmat csinálnak és megváltják a világot és mi lesz belőle? biggrin.gif Meg ki veszi ezt komolyan? Eleve röhejes, hogy ebből cikk van, mert ilyen alapon minden ilyen ostoba vergődésből lehetne. Nem így működnek a dolgok, hogy jól felháborodunk és akkor majd a mi kedvünkért megváltozik bármi is... Gyakran még igazán fontos dolgokban sem, nem hogy egy csapat kiesésében egy nyomorult műsorból. Eljátszottuk ezt Janicsáknál, Taránynál, és most még csak az X-Faktorról beszéltem. El sem hiszem, hogy valaki is felfigyel ezekre még. 1-2 hétig még háborogni fog a sok önjelölt aktivista, aztán lecsillapodnak, mint mindig.
Ez a bunda szöveg meg rohadt unalmas, akár bunda, akár nem, semmit sem jelent már, mert nem meggyőződésből hajtogatják (ÁLLANDÓAN) ezt, hanem vergődnek, mert kiesett a kedvencük egy sz.ros tehetségkutatóból vagy pedig csak megpróbálnak rohadt nagy nonkonformista arcok lenni, miközben egymást utánozzák biggrin.gif

Tegyük fel egy pillanatra, hogy visszarakják őket a műsorba. Mi következne? Nemigazsáááágmerakkorazmdcmiértnemésmarcimiértnemésanikómiértnemésegyáltalán. BUNDAA
2013. november 06. 18:29 #70
rocknroller
rocknroller
Hozzászólás: 1803
Azonosító: 17168
Kiestek aztán kész, nem volt egy nagy kaland csapat! Beképzelt, nagyképű kölkök ezek, főleg az a hidrogénfejű az tényleg azt hitte magáról, hogy ő szarta a spanyol viaszt!
2013. november 06. 18:30 #71
Lilly-chan
Lilly-chan

StátuszBooks are a uniquely portable magic. /Stephen King/
Hozzászólás: 1048
Azonosító: 139065
Nem voltak a kedvenceim, de szerintem sem volt még itt az ideje, hogy kiessenek, sőt, azt sem értettem, hogy miért a By The Way és Csordás Ákos párbajoztak. Pláne azért furcsállom, mert azt gondoltam, hogy minden tizenéves majd tucatjával küldi az sms-eket. Lehet, hogy valóban bunda az egész?
2013. november 06. 18:32 #72
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Nekem már akkor bebizonyosodott, hogy megbundázták, amikor a másik nagy esélyessel, Csordás Ákossal mentek párbajozni blink.gif Mondjuk eddig is, a többi évadban is tudtuk, hogy kamuk ezek a műsorok, épp ezért nem is szabad rájuk szavazni, mert úgyis előre le van beszélve, ki fogja megnyerni meg ilyenek sleep.gif De mondjuk idén még egyenlőre olyan ígéretesnek tűnt (eddig!), de túl jóhiszemű voltam _nevet.gif
2013. november 06. 18:33 #73
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5017
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
1000 % hogy bunda volt sad.gif
2013. november 06. 18:33 #74
- törölt felhasználó -    
Úgy gondolom, hogy bármennyire is nagy a botrány, szinte biztos vagyok abban, hogy nem nyerték volna meg. Először is azért, mert vannak náluk ezerszer tehetségesebb versenyzők, másodszor pedig azért, mert csapatok soha nem lesznek az első helyen. Ezt az évek során már megszokhattuk, mivel ez nem egyedül ebben a tehetségkutatóban ivódott be. Igen, jogtalanul estek ki ilyen korán. Arra számítottam, hogy simán benne lesznek a legjobb háromban. Bármennyire is szeretem a Fat Phoenixet, még nekem is elállt a szavam amikor a műsorvezető bejelentette, hogy nem nekik kell párbajozni. Vannak sokkal tehetségtelenebb versenyzők is, mint Bozsek Márk, akit egyedül a Barátok köztben folytatott munkássága miatt tartanak bent, vagy Péterffy Lili, aki igen sok gyatra előadást produkált már. A ByTehWay elsöprő sikerében közrejátszott két dolog. Az egyik, hogy fiatalok, a másik pedig a Facebookon hirdetett nyereményeknek köszönhetők. Nem minden tag osztogat szinte ingyen jegyeket. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem veszik őket vissza a versenybe, egy ilyen "kis" felhördülés miatt, mivel a shownak mennie kell..
2013. november 06. 18:33 #75
- törölt felhasználó -    
Az egész egy nagy csalás a ByTheWay-nek nem kellet volna kiesnie !!! sad.gif
2013. november 06. 18:36 #76
- törölt felhasználó -    
Ez tudti,hogy bunda volt,mikor kiestek,mindenki rögtön erre gondolt!JOGOSAN!
2013. november 06. 18:38 #77
- törölt felhasználó -    
Nagyon megszerettem a fiúkat és sajnálom ,hogy kiestek ,de ez nem igy müködik.Nem kellett volna párbajozniuk és végképp nem kiesniük. Vasárnap , pedig megkockárztatom ,hogy Ákosnál is jobbak voltak.
De!Kétlem ,hogy visszaengednék őket a müsorba bármit is csinálnak a rajongók.Azt pedig már régóta tudjuk/sejtjük ,hogy az X-Faaktor valamilyen szinten bunda...Azért arra kivancsi vagyok ,hogy sikerül-e valamit elérniük ezzel az egésszel rolleyes.gif
2013. november 06. 18:39 #78
Wercsikee
Wercsikee

StátuszLife is about Passions Thank you for sharing mine... ♥ Schumi
Hozzászólás: 767
Csatolások: 10
Azonosító: 138428
az egesz egy bunda.. en sem hittem a szememnek mikor meglattam kik parbajoznak.. de a sok kis lanyka aki a magyar one directiont latja bennuk picsogassal semmit sem fog elerni.. ugysem ok nyernek meg..
2013. november 06. 18:40 #79
- törölt felhasználó -    
Hát ja nem kellett volna még kiesniük de ez mindigis csak a pénzről szólt.am szerintem ezzel nem érnek el semmit mindegy legyen felháborodva ettől még nem jönnek vissza de az a két nyàlgép kieshetne már..
2013. november 06. 18:40 #80
adri001
adri001

Státuszzene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, mégsem maradhat kimondatlan
Hozzászólás: 796
Csatolások: 245
Azonosító: 192844
szerintem se kellett volna kiesniük hiszen ők voltak a legjobbak de sajnos nem hiszem hogy visszavennék őket az x-faktorba pedig tök jó lenne
16 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok