Botrány! Bunda volt a ByTheWay kiesése?
2013. november 06. 18:12
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Megértem, hogy párbajozniuk kellett, mert a szombati előadásuk förtelmes volt. Viszont a párbajban jobban teljesítettek, mint Ákos. Amúgy nem csak ez a bunda, hanem az egész műsor. Minden meg van rendezve, úgy hallottam.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2013. november 06. 18:13
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Ezzel a magyar 1D dologgal nagyon nem értek egyet. A ByTheWay-nak még nagyon sokat kell fejlődni ahhoz, hogy elérjék az One Direction szintjét. Az csak egy dolog, hogy felnéznek rájuk. De ettől függetlenül le a kalappal előttük, hogy végigcsinálták ezt a pár hetet is. A hangjuk sem olyan rossz, bár 10-es skálán csak a Ben-ére adnék 10-est. Azért az ő hangja sokkal kiemelkedőbb a többiek hangjánál.
2013. november 06. 18:14
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
nem hiszem hogy bunda volt az RTL vsapata se hülye annyira hogy ki rakja azt a csapatot amellyel a legtöbb pénzt tudná kaszálni ,ám valóban tehetségesek de én már kezdtem unni hogy mindig egyformán énekelnek minden előadásuk egyforma volt talán a Cups volt kivétel
2013. november 06. 18:16
Ohh, my god. Magyar 1D? Frászkarikát. Ahhoz még fejlődniük kell...
Tuti nem bunda, azért ilyet nem csinálnának. felesleges visszakövetelni őket...
Tuti nem bunda, azért ilyet nem csinálnának. felesleges visszakövetelni őket...
2013. november 06. 18:20
|
|
Kitti7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 211120 offline
|
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez bizony BUNDA!!! Akinek nem tetszik ne nézze, de MI, akik szeretjük és támogatjuk Őket, hagy döntsük már el, hogy nekünk ki tetszik, és hogy kiket szeretünk!!!! Remélem, kiderül, hogy nem jogosan estek ki... Abban nem hiszek, hogy visszaveszik őket, mert hát milyen égő lenne már, -hogy akiket úgy ejtettek ki, hogy esetleg nem fogatták a szavazatokat- csak úgy visszavenni a versenybe. Ettől függetlenül nagyon remélem, hogy a ByTheWay folytatja a zenélést!<3 Az igazán jóknak úgysem kell feltétlenül a tv-ben lenni, hogy tudjanak érvényesülni!
<3
2013. november 06. 18:27
Én eléggé csodálkoztam,hogy ők estek ki mert a bytheway volt a legjobb csapat.
Szerintem is BUNDA...
Szerintem is BUNDA...
2013. november 06. 18:29
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ez a bunda szöveg meg rohadt unalmas, akár bunda, akár nem, semmit sem jelent már, mert nem meggyőződésből hajtogatják (ÁLLANDÓAN) ezt, hanem vergődnek, mert kiesett a kedvencük egy sz.ros tehetségkutatóból vagy pedig csak megpróbálnak rohadt nagy nonkonformista arcok lenni, miközben egymást utánozzák
Tegyük fel egy pillanatra, hogy visszarakják őket a műsorba. Mi következne? Nemigazsáááágmerakkorazmdcmiértnemésmarcimiértnemésanikómiértnemésegyáltalán. BUNDAA
2013. november 06. 18:29
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Kiestek aztán kész, nem volt egy nagy kaland csapat! Beképzelt, nagyképű kölkök ezek, főleg az a hidrogénfejű az tényleg azt hitte magáról, hogy ő szarta a spanyol viaszt!
2013. november 06. 18:30
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nem voltak a kedvenceim, de szerintem sem volt még itt az ideje, hogy kiessenek, sőt, azt sem értettem, hogy miért a By The Way és Csordás Ákos párbajoztak. Pláne azért furcsállom, mert azt gondoltam, hogy minden tizenéves majd tucatjával küldi az sms-eket. Lehet, hogy valóban bunda az egész?
2013. november 06. 18:32
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Nekem már akkor bebizonyosodott, hogy megbundázták, amikor a másik nagy esélyessel, Csordás Ákossal mentek párbajozni
Mondjuk eddig is, a többi évadban is tudtuk, hogy kamuk ezek a műsorok, épp ezért nem is szabad rájuk szavazni, mert úgyis előre le van beszélve, ki fogja megnyerni meg ilyenek
De mondjuk idén még egyenlőre olyan ígéretesnek tűnt (eddig!), de túl jóhiszemű voltam
2013. november 06. 18:33
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
1000 % hogy bunda volt
Úgy gondolom, hogy bármennyire is nagy a botrány, szinte biztos vagyok abban, hogy nem nyerték volna meg. Először is azért, mert vannak náluk ezerszer tehetségesebb versenyzők, másodszor pedig azért, mert csapatok soha nem lesznek az első helyen. Ezt az évek során már megszokhattuk, mivel ez nem egyedül ebben a tehetségkutatóban ivódott be. Igen, jogtalanul estek ki ilyen korán. Arra számítottam, hogy simán benne lesznek a legjobb háromban. Bármennyire is szeretem a Fat Phoenixet, még nekem is elállt a szavam amikor a műsorvezető bejelentette, hogy nem nekik kell párbajozni. Vannak sokkal tehetségtelenebb versenyzők is, mint Bozsek Márk, akit egyedül a Barátok köztben folytatott munkássága miatt tartanak bent, vagy Péterffy Lili, aki igen sok gyatra előadást produkált már. A ByTehWay elsöprő sikerében közrejátszott két dolog. Az egyik, hogy fiatalok, a másik pedig a Facebookon hirdetett nyereményeknek köszönhetők. Nem minden tag osztogat szinte ingyen jegyeket. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem veszik őket vissza a versenybe, egy ilyen "kis" felhördülés miatt, mivel a shownak mennie kell..
Az egész egy nagy csalás a ByTheWay-nek nem kellet volna kiesnie !!!
2013. november 06. 18:36
Ez tudti,hogy bunda volt,mikor kiestek,mindenki rögtön erre gondolt!JOGOSAN!
2013. november 06. 18:38
Nagyon megszerettem a fiúkat és sajnálom ,hogy kiestek ,de ez nem igy müködik.Nem kellett volna párbajozniuk és végképp nem kiesniük. Vasárnap , pedig megkockárztatom ,hogy Ákosnál is jobbak voltak.
De!Kétlem ,hogy visszaengednék őket a müsorba bármit is csinálnak a rajongók.Azt pedig már régóta tudjuk/sejtjük ,hogy az X-Faaktor valamilyen szinten bunda...Azért arra kivancsi vagyok ,hogy sikerül-e valamit elérniük ezzel az egésszel
De!Kétlem ,hogy visszaengednék őket a müsorba bármit is csinálnak a rajongók.Azt pedig már régóta tudjuk/sejtjük ,hogy az X-Faaktor valamilyen szinten bunda...Azért arra kivancsi vagyok ,hogy sikerül-e valamit elérniük ezzel az egésszel
2013. november 06. 18:39
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
az egesz egy bunda.. en sem hittem a szememnek mikor meglattam kik parbajoznak.. de a sok kis lanyka aki a magyar one directiont latja bennuk picsogassal semmit sem fog elerni.. ugysem ok nyernek meg..
2013. november 06. 18:40
Hát ja nem kellett volna még kiesniük de ez mindigis csak a pénzről szólt.am szerintem ezzel nem érnek el semmit mindegy legyen felháborodva ettől még nem jönnek vissza de az a két nyàlgép kieshetne már..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.