Botrány! Bunda volt a ByTheWay kiesése?
2013. november 06. 17:24
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Nagyon szeretem a Bytheway-t.Nem kellett volna kiesniük.Ők tehetségesek voltak.Tudtam volna olyat mondani az X-Faktor-ból akik helyettük kieshettek volna.
2013. november 06. 17:24
Idézet (Nymphaea @ 2013.11.06. 17:19)
Én is fel voltam háborodva, hogy kiejtik az egyetlen világszínvonalú együttest... mert a többi mentorált elbújhatna mögöttük...
Bár... ahogy mondod, Shophiej, az egész műsor egy nagy bunda...
Bár... ahogy mondod, Shophiej, az egész műsor egy nagy bunda...
világszínvonalú? azért ilyen szavakkal ne dobálózzunk már..
2013. november 06. 17:27
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
én egyszer nem szavaznák rájuk,jó ,hogy ők estek ki
2013. november 06. 17:35
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Igaz, nem nekik kellet volna kiesni.
Tök mindegy, mivel már az egész műsor megvan csinálva, csak betalult szövegeket mondanak, az egyész olyan, mint egy színdarab. Szerintem már azt is előre meg van beszélve, hogy ki nyeri meg....
Tök mindegy, mivel már az egész műsor megvan csinálva, csak betalult szövegeket mondanak, az egyész olyan, mint egy színdarab. Szerintem már azt is előre meg van beszélve, hogy ki nyeri meg....
|
|
Reb.Colevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 250 Csatolások: 14 Azonosító: 185569 offline
|
Most komolyan egy banda miatt?
hát oké, hogy szeretik őket de megmondta Szikora Robi is hogy a műsor után is folytatják a közös munkát, szóval nem fognak teljesen eltűnni, nem értem miért ez a nagy felhajtás.
hát oké, hogy szeretik őket de megmondta Szikora Robi is hogy a műsor után is folytatják a közös munkát, szóval nem fognak teljesen eltűnni, nem értem miért ez a nagy felhajtás.
Világszínvonalú? Azért azt nem hinném...
Amúgy meg hiába próbálkoznak, akkor se vennék vissza őket az X-faktorba. Kiestek. Ennyi. El kell fogadni. Ez van.
Amúgy meg hiába próbálkoznak, akkor se vennék vissza őket az X-faktorba. Kiestek. Ennyi. El kell fogadni. Ez van.
2013. november 06. 17:36
Nekem nem ők voltak a kedvenceim, nem nekik drukkoltam a legjobban, de engem is kicsit meglepett, hogy pont ők estek ki.. :/
2013. november 06. 17:37
A párbajdal alapján én őket juttattam volna tovább.
2013. november 06. 17:40
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Az egész média a bundáról szól, legfőképp ez a Fix-Faktor, meg ezek a baromságok.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2013. november 06. 17:42
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Hülyeség.
Szerintem ők már így is "nyertesek", mert megismerték őket. Lemezük szerintem így is lesz, hogy már nem folytatják a versenyt. Teljesen fölösleges ilyen petíció, csak rájuk vet rosszabb fényt. Ráadásul nem hiszem, hogy az RTL bundázna. Van ott nem egy közjegyző is. Bár én is furcsálltam, hogy olyan nagy rajongótábor mellett kiestek, de hát ez van. El kell fogadni, hogy ez most így alakult.
Szerintem ők már így is "nyertesek", mert megismerték őket. Lemezük szerintem így is lesz, hogy már nem folytatják a versenyt. Teljesen fölösleges ilyen petíció, csak rájuk vet rosszabb fényt. Ráadásul nem hiszem, hogy az RTL bundázna. Van ott nem egy közjegyző is. Bár én is furcsálltam, hogy olyan nagy rajongótábor mellett kiestek, de hát ez van. El kell fogadni, hogy ez most így alakult.
2013. november 06. 17:45
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Idézet (ciel @ 2013.11.06. 17:42)
Hülyeség.
Közjegyzők lehet, hogy vannak, de az RTL-nek "dolgoznak", épp ezért tulajdonképpen nem is csinálnak semmit.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.