Botrány! Bunda volt a ByTheWay kiesése?
2013. november 07. 02:46
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Felháborodtam én is mikor kiestek, de véleményem szerint nem fog beválni a petíció. Az RTL sosem fogja bevallani, hogy bunda volt és nem kerülnek vissza a versenybe. Ennek amúgy is el kellett jönnie előbb vagy utóbb. Én igazából úgy olvastam valahol hogy a fiúk külföldön akarják folytatni a karrierjüket. Szerintem inkább arra kéne koncentrálniuk, mert ott talán jobban megtisztelik őket, ugyanis itt a kis porfészekben sosem tudnának kitörni a világba és a magyar zenei szakma meg az alsó határt súrolja, ami csak levinné őket. Tudom, hogy nem így kéne beszélnem a saját hazámról, de most az ilyen SP értékű előadók nem is fognak jó benyomást kelteni ránk. Legalább itt van ez a négy tehetséges fiú, akikre büszkék lehetünk és szívesen vallhatjuk, hogy igen, ők magyarok.
2013. november 07. 06:42
Nekem is ők voltak a kedvenceim, de én csodálom, hogy eddig eljutottak. A rajongók szerintem eltúlozzák ezt az egészet. Bunda volt? Hát akkor az volt. Nem tudsz mit csinálni. Jobb nekik az X faktoron kívül, mert a műsor színvonala egyenlő egy nagy szarkupaccal, már elnézést. Szerintem még vinni fogják valamire. Emiatt nem aggódok. De nekem mindegy, mert nem voltak akkora sztáralkatok. Az elejétől kezdve szerettem őket, de valami nekem mindig is hiányzott belőlük.
2013. november 07. 06:47
Idézet (Hushpush @ 2013.11.07. 01:48)
Kíváncsi vagyok ennek a "petíciónak" hány férfi tagja lehet. Tinilányok hozták ezt össze, nem kell ide nagy ész. Én örülök, hogy ők estek ki, nem voltak rosszak, de olyan nagyon jók sem.
Szoktam látni fiúkat, 10-en biztos vannak. De valóban, inkább a tinilányok hozták össze. Nagyon kiakasztó, hogy mennyire fanolják őket.
2013. november 07. 07:00
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Én is csatlakoztam fb-on! hiszen nem volt jogos a sracok kiesése! Ők voltak a legeslegjobbak,és látszik hogy mekkora bunda volt ez az egész! a fiúk a legjobbak és ők a nyertesek <3
2013. november 07. 07:33
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Én azt olvastam, hogy megviselte őket a kiesés, de most dalokat írnak, és arra készülnek, hogy jelentkeznek egy külföldi tehetségkutatóba!
Ui.: Ha megnézitek a Facebookon a petíciót, akkor látjátok, hogy nagyon sok férfi is csatlakozott hozzá! Szóval Ennyi...!
Ui.: Ha megnézitek a Facebookon a petíciót, akkor látjátok, hogy nagyon sok férfi is csatlakozott hozzá! Szóval Ennyi...!
2013. november 07. 07:38
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
És ezen bárki is csodálkozik? Oké, sem az X-Faktor, sem a Voice, dem semmilyen tehetségkutató sem a ValóVilág egyik sem a nézők szavazatain alapszik.. Ne legyetek ennyire naívak. Az ilyes-fajta műsorokban már évek óta csak pénzszedés az sms szavazás, a szerkesztőség meg gondol egyet és valakit kiejtet. Most pl azért volt ez a párbaj mert két erős versenyzőről van szó és ez jó nézettséget hozott az RTL-nek, az hogy kidobták a csapatot megint csak az RTL-nek jó mert így foglalkoznak a csatornával.. ennyi az egész, ezért nem szabad szavazni mert csak lehuzzák a pénzedet és közbe k**vára semmit nem ér a szavazat..
2013. november 07. 07:48
Nekem egyáltalán nem szimpik de szerintem is bunda volt. Mindenhol azt hangoztatták h PLili és a FatPhonix fog párbajozni. Gondolom gondoltak egyet és vittek egy csavart a tôrténetbe. Mert nem hiszem azt sem h Ákos kapta volna az egyik legkevesebb szavazatot. Na innen kezdve én már nem nagyon nézem mikor már túl nyilvánvaló h az egész meg van rendezve.
2013. november 07. 08:54
|
|
Dorinneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.06. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 214882 offline
|
Irritáló, ahogy a sok kis tini pcsa visít utánuk.
Felesleges a One Directionhöz hasonlítani, mert az 1D EGY JÓ BANDA. Ezek meg csak majmolták őket. Amúgy nekem kifejezetten unszimpatikus volt, ahogy a tejfölszőke gyerek a kiesés után úgy nézett Ákosra, és úgy nézett kb mindenkire, aki odament hozzájuk vigasztalni, mint aki ölni tudna.
Nem tudnak veszíteni, éretlenek még ehhez.
A rajongóik pedig nem többek 16-nál, ezt garantálom.
Szánalmas viselkedést tanúsítanak, ezzel az egész bundázással. (Mondom ezt úgy, hogy 15 leszek...)
Felesleges a One Directionhöz hasonlítani, mert az 1D EGY JÓ BANDA. Ezek meg csak majmolták őket. Amúgy nekem kifejezetten unszimpatikus volt, ahogy a tejfölszőke gyerek a kiesés után úgy nézett Ákosra, és úgy nézett kb mindenkire, aki odament hozzájuk vigasztalni, mint aki ölni tudna.
Nem tudnak veszíteni, éretlenek még ehhez.
A rajongóik pedig nem többek 16-nál, ezt garantálom.
Szánalmas viselkedést tanúsítanak, ezzel az egész bundázással. (Mondom ezt úgy, hogy 15 leszek...)
2013. november 07. 12:48
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Emberek! Ez egész egy előre megírt forgatókönyv.Az összes ilyen jellegű műsor (X-faktor,Megasztár,Voice,Csillag születik,Szombat esti láz,Sztárban sztár,Nagy duett,Való világ stb.) megvan bundázva.A szavazatokat manipulálják,és már az is rég elvan döntve,hogy ki fogja megnyerni.Erről ennyit.
2013. november 07. 13:51
|
|
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline
|
egyszerűen felfoghatatlan, hogy mit érzek a kiesésükkel kapcsolatban
én is örülnék, ha ez a petíció számítana valamit, de sajnos az előre megtervezettségen az égen a csillagok sem tudnának változtatni
én is örülnék, ha ez a petíció számítana valamit, de sajnos az előre megtervezettségen az égen a csillagok sem tudnának változtatni
2013. november 07. 14:17
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
nekik volt az x-faktorba a legnagyobb rajongótáboruk, szóval ez biztos bunda volt.. a párbaj nem, mert hangilag Jobb Ákos, de azt, hogy ők kaptak a legkevesebb szavazot, hogy párbajozzanak álmoman sem gondoltam voln..
2013. november 07. 14:20
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Akár bunda,akár nem,de nevetséges a nézők viselkedése (akinek nem inge,ne vegye magára).Annak idején ugyanekkora közfelháborodás volt Wolf Kati,Janicsák Veca és Tarány Tamás kiesésekor is.Akkor is a versenyzőktől kezdve a mentorokig szidtak mindenkit,ment,hogy csalás meg bunda,aztán pár nap múlva lecsillapodtak.És elértek valamit azzal,hogy másokra köpködtek?(nem)Ez egy TV műsor,olyan döntés soha nem fog születni,ami mindenkinek tetszeni fog,és egy híján úgyis mindenki ki fog esni,és ez független attól,hogy előre megvan e írva azegész,vagy sem.A ByeTheWay most kiesett,és kész,ezen már úgysem lehet változtatni,azzal a kampánnyal meg semmit nem fognak elérni.Jó,szerintem is vannak ott náluk rosszabbak,de ezen már nem lehet változtatni.Nőjetek már fel!
2013. november 07. 15:08
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
diamondflower, egyetértek!
Amúgy ez aannyira szánalmas, amit a rajongók csinálnak!! De az is, amit a ByTheWay! Itt a Storyban mondják hogy pogácsát sütöttek nekik, meg bögrét kaptak... na el ne dobjam az agyam! Amúgy a Fat Phoenixnek kellett volna kiesnie, de nem bánom hogy ők estek ki. És a rajongók égethetik magukat, ameddig akarják.
Amúgy ez aannyira szánalmas, amit a rajongók csinálnak!! De az is, amit a ByTheWay! Itt a Storyban mondják hogy pogácsát sütöttek nekik, meg bögrét kaptak... na el ne dobjam az agyam! Amúgy a Fat Phoenixnek kellett volna kiesnie, de nem bánom hogy ők estek ki. És a rajongók égethetik magukat, ameddig akarják.
2013. november 07. 15:26
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
Én is rajongó vagyok, és hüledezek még a vasárnap miatt, de azért ez a petíció tényleg baromság. Elérni ezzel semmit nem fogunk már, inkább kíváncsian várom a ByTheWay további munkásságát
Florahh: ez a csapat szerintem pont h nem a "nyálgépségre" alapoz, persze mindig vannak tinilányok, akiket ez érdekel, de véleményem szerint azon felül, h valóban jól néznek ki, fantasztikus hangjuk van, ezzel együtt szuper teljesítményt nyújtanak minden zenéjükben. Nem vagyok elfogult, elismerem, ha valamikor rosszabbak, de nem ez az eshetőség elenyésző számú.
Florahh: ez a csapat szerintem pont h nem a "nyálgépségre" alapoz, persze mindig vannak tinilányok, akiket ez érdekel, de véleményem szerint azon felül, h valóban jól néznek ki, fantasztikus hangjuk van, ezzel együtt szuper teljesítményt nyújtanak minden zenéjükben. Nem vagyok elfogult, elismerem, ha valamikor rosszabbak, de nem ez az eshetőség elenyésző számú.
2013. november 07. 15:57
Bár Ákos sokkal jobb, tudtam volna mást mondani aki méltó lett volna a kiesésre! Ők pont nem... Szikora egyetlen normális csapata...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: