A gyönyörű brazil topmodell világéletében azt hangoztatta, mennyire imádja a tengerpartot és a vizet; ám csupán most szánta rá magát, hogy hajóba szálljon: nem is akárhová, hanem a saját szuperjachtján élvezheti a tenger hullámait!
A teljes cikkhez kattints ide!
Adriana Lima luxusjachtot vásárolt — fotó
2013. november 06. 06:05
A színe nem tetszik, de egyébként szép, főleg belülről
2013. november 06. 10:23
|
|
raquel93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.23. Hozzászólás: 145 Csatolások: 14 Azonosító: 80299 offline
|
Indig is felesleges pénzköltésnek gondoltam a jachtokat, használja egy évben jó esetben összesen egy hónapot a maradék időben pedig csak a fenntartására kell költeni. De ettől függetlenül nagyon szép és ízléses!
2013. november 06. 11:24
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Akinek jól megy..
2013. november 06. 11:48
Olyan szépen van berendezve:)
Igazán kifinomult és nőies. Én is szívesen elfogadnám.
Egész nyáron csak a tengeren lennék. De jó is lenne:) Az a szabadság és kikapcsolódás meg nyugodtság felbecsülhetetlen
Igazán kifinomult és nőies. Én is szívesen elfogadnám.
Egész nyáron csak a tengeren lennék. De jó is lenne:) Az a szabadság és kikapcsolódás meg nyugodtság felbecsülhetetlen
2013. november 06. 13:06
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Nekem is nagyon tetszik. Szépen, ízlésesen van berendezve.
Természetesen ilyenkor jönnek majd azok a kommentek, hogy inkább jótékony célokra 'költené' azt a pénzt, amiből megvette ezt a luxusyacht-ot, de Neki már annyi pénze van, hogy jut mindenre bőven. Képmutató lennék, ha azt írnám, hogy ha megtehetném, nem venném meg.
Természetesen ilyenkor jönnek majd azok a kommentek, hogy inkább jótékony célokra 'költené' azt a pénzt, amiből megvette ezt a luxusyacht-ot, de Neki már annyi pénze van, hogy jut mindenre bőven. Képmutató lennék, ha azt írnám, hogy ha megtehetném, nem venném meg.
2013. november 06. 13:46
annyira jó
hát engem is meglephetne egy ilyennel
2013. november 06. 14:57
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
szép kis jacht :3 én is elfogadnám
2013. november 06. 15:27
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
aaaaaz igeen !!! nem semmi !
kedves lenne ha meghivna egy hétvégére!
2013. november 06. 15:32
Nagyon széép! De szerintem Steven Spielberg hajója visz mindent
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: