A castingok már lezajlottak, s kezd összeállni a végleges lista a Victoria's Secret 2013-as fehérnemű-bemutatójának modelleiről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Irina Shayk nem lesz jelen a Victoria's Secret bemutatóján
2013. november 05. 19:20
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Sajnálom. Jó lett volna látni a kifutón. Akkor is, ha nem épp megfelelő a kifutós mozgása. Egyébként Nekem így végiggondolva sántít a történet. Elvileg előbb leszerződött a filmre. Akkor miért ment el egyáltalán a castingra, ha tudja, hogy kötelezettsége van? :/
Egyébként Én is olvastam már, hogy 40 modellt castingolnak elvileg idén. Remélem ez kacsa, mert az tényleg azt jelentené, hogy az angyalok kivételével mindenki csak 1 outfitet kap.
Egyébként Én is olvastam már, hogy 40 modellt castingolnak elvileg idén. Remélem ez kacsa, mert az tényleg azt jelentené, hogy az angyalok kivételével mindenki csak 1 outfitet kap.
1 felhasználónak tetszik:
Candy Love
2013. november 05. 19:25
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Szép nő, de a hiánya kevésbé szomorított el, mint például Eriné vagy Mirandáé.
A Hercules pedig már most érzem, hogy egy nagy szemét lesz, ahelyett, hogy ha már szuperprodukció, világsztárokkal erősítenének, telepakolják a színészi pálya felé kacsingató modellekkel.
Ja, az előadókról meg annyit, hogy Gaga egy vicc, ugye? Ez egy igényes, neves, ízléses show, nem hiányzik a sok idétlen, extravagáns maskarájával a világ legszebb női közé.
Enrique viszont igen!
A Hercules pedig már most érzem, hogy egy nagy szemét lesz, ahelyett, hogy ha már szuperprodukció, világsztárokkal erősítenének, telepakolják a színészi pálya felé kacsingató modellekkel.
Ja, az előadókról meg annyit, hogy Gaga egy vicc, ugye? Ez egy igényes, neves, ízléses show, nem hiányzik a sok idétlen, extravagáns maskarájával a világ legszebb női közé.
Enrique viszont igen!
2013. november 05. 19:58
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én szívesen láttam volna,de a legjobban Adrianát!!
2013. november 06. 07:02
Sajnálom, hogy nem lesz ott a VS bemutatón. Örültem volna, ha láthatom a kifutón.
2013. november 06. 11:28
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
Carát nem értem, h miért vannak oda érte, azt meg főleg nem, h miért van benne a VS bemutatóban, nem az a "szexszimbólum" ami elvileg ezeket a bemutatókat kellene, h jellemezze :/
2013. november 06. 13:43
*medve
amúgy mit keresne ott Lady Gaga? mostanában ritka sz*r számai vannak, és égbekiáltóan ronda!
amúgy mit keresne ott Lady Gaga? mostanában ritka sz*r számai vannak, és égbekiáltóan ronda!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.