A ByTheWay esett ki az X-Faktorból
2013. november 04. 20:16
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Elég unalmas produkciója volt hétről hétre ennek a bájdövéjnek (meg a mezőny 90%-ának), de tényleg nem nekik lett volna itt az idejük. Engem csak az érdekelne, hogy mi a jó isten tartja bent a dagadt madarakat???
Vagy Péterffy Lilit? Vagy az ordibáló (nem éneklő) harmonikás gyereket? Bár a barátok közül érkező Bozsek is elég gyenge, de vele ennek ellenére mégsincs semmi bajom. Talám mert nem kell külön színpad az arcának.
Jövőhéten menjen haza a Fat Pheonix, meg velük együtt Csikidám Robit is ki lehetne szavazni, mert az az ember egyszerűen egy buta tök. A heti két adásba beszélt fociról, de még gyümölcsökről is a szerencsétlen énekeseknek, akik nem tudták hogy elfojtani az arcukról a vatafakkot. Viszont az energia és a lélek szót meglepően keveset emlegette a négy mentor. Összességében pedig az egész műsort le lehetne szavazni, mert a közte lévő reklámok is többet érnek.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. november 04. 20:18
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Szerintem nagyon odatették a párbajdalt.
♥
Mindegyikőjüknek szép, különleges hangja van. Azonban akinek a hangja nagyonmegfogott, az a Vavra Bence hangja volt.
De a többieknek : Patocska Olivérnek, Szikszai Péternek, Feng Ya Ou Ferencnek is szép hangja van.
Mindegyikőjüknek szép, különleges hangja van. Azonban akinek a hangja nagyonmegfogott, az a Vavra Bence hangja volt.
2013. november 04. 20:20
Nagyon sajnálom ,hogy kiestek.Soha sem volt kedvencem a magyar X-Faktorból ,de a srácokat nagyon megkedveltem.Sajnálom ,hogy kiestek.Eleve nem nekik és Ákosnak kellett volna párbajozni.Abban szinte biztos voltam ,hogy nyerni nem nyernek ,de meglepett ,hogy ilyen korán kiestek.Vannak náluk sokkal gyengébbek is a mezőnyben.Ilyen például a Fat Phoenix ,akik nem tudom ,hogy juthattak tovább.Ki szavaz egyáltalán rájuk?
2013. november 04. 20:22
|
|
Fufufinkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 144802 offline
|
Mekkora egy BUNDA volt ez az egész halljátok..az egész már előre elvan döntve hogy ki fogja megnyerni ezt az egészet..! Az nem lehet hogy a ByTheWay rosszabb és kevesebb a rajongója és a szavazója mint annak a Főnixnek vagy a Tündének..Márkot is csak a Barátok Közt tartja bent ebben a műsorba. De most az RTL nagyon rosszul jött ki ebből az egészből hiszen most ezzel rengeteg nézettséget elvesztett. De ez már csak a magyarok szegénységbizonyítványa hogy ilyeneket csinálnak csak a pénzért. Ezek a műsorok már rég nem a tehetségről szólnak hanem minden pofára megy.Gratulálok RTL!
selena_taylor_fan
2013. november 04. 20:23
először az MDC esett ki most meg ők:(( két kedvenc csapatom már nincs a versenyben:'( nem értem miért a Fat Phoenix jutott tovább.....nagyon kiabáltam mikor tovább jutottak, és megláttam h Ákos és ők fognak párbajozni...
2013. november 04. 20:23
Idézet (Oszika @ 2013.11.04. 20:15)
Kik ezek? Magyar Vándí?
Csak szeretne az 1D olyan jó lenni, mint ők.
imbranataxversa
2013. november 04. 20:25
|
|
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline
|
Az emberek hova tették a fülüket!?Mondjuk nem azt mondom,h az Ákos sz@r,mert nem az,de szerintem szombaton a By The Way jobb volt...Konkrétan 2 favouritem párbajozott...gondoltam h az Ákos,de reménykedtem,h a By The Way jut tovább.
Nem vagytok tudom ti hogy vagytok vele,de az embereket szidom,h miért nem szavaztak,hol én sem szavaztam.xDD
~Gratulálok a By The Way-nak.
Ha Magyarországon nem is,de az én világomban kurv@ nagy sztárok. <3
Nem vagytok tudom ti hogy vagytok vele,de az embereket szidom,h miért nem szavaztak,hol én sem szavaztam.xDD
~Gratulálok a By The Way-nak.
Ha Magyarországon nem is,de az én világomban kurv@ nagy sztárok. <3
2013. november 04. 20:25
Szerintem Ákosnak kellett volna kiesni, nem látok benne annyi fantáziát,mint a srácokban..
2013. november 04. 20:28
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Én sajnáltam őket, nagyon. Mindig is szerettem azt, amit csináltak, de erre nem számítottam, hogy pont az Ákossal párbajozzanak? Hát lehetetlen helyzet volt, mert mindkét versenyzőt szerettem. Akárki is esett volna ki megkönnyeztem volna. Sajnálom, hogy kiestek.
2013. november 04. 20:29
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Most újra kiállt maga mellett a műsor, és bebizonyította, hogy ismételten bunda az egész, amikor már majdnem elkezdtem hinni benne :')
Még hogy olyanok rögtön továbbmentek mint pl. Bozsek, Péterffy, Fat Phoneix... és akkor majdhogynem a legerősebbek között lévő Csordás Ákos és a ByTheWay párbajoznak... na ne nevettess
Szerintem itt fogom lazábbra venni az X-Faktor nézést, de amíg Danics Dóra bent van, addig nagy gáz nincs
Még hogy olyanok rögtön továbbmentek mint pl. Bozsek, Péterffy, Fat Phoneix... és akkor majdhogynem a legerősebbek között lévő Csordás Ákos és a ByTheWay párbajoznak... na ne nevettess
Szerintem itt fogom lazábbra venni az X-Faktor nézést, de amíg Danics Dóra bent van, addig nagy gáz nincs
2013. november 04. 20:32
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Meglepő, mert tényleg elég jók voltak. Látszott rajtuk, hogy sokat dolgoznak azért, hogy jók legyenek, és szórakoztatóak is voltak, jól szóltak együtt. Szeretem Bozsek Márkot, de szerintem elég gyenge volt most. Fat Phoenix is simán mehetett volna haza, de hát ez van. Szerintem azért fogunk mi még hallani róluk.
2013. november 04. 20:33
|
|
marichuy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 182062 offline
|
Hát ezt komolyan még mindig nem hiszem el, hogy kiesett a BytheWay!!
A Fat Phoenix-nek mi keresni valója ott? Tehetség zéró, kinézet zéró. A ByTheWay-ben ezek mind megvoltak/vannak.
És erre csak úgy kirakják őket! Ez hallatlan.
Csak értük néztem az X Faktor-t, de ezzel befellegzett. És biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja.
Az a lényeg, hogy a srácok mindent megtettek, de hát ahogy mondani szokták: Valaminek a vége, valami új kezdete!
És biztosan, hogy az X Faktor segítsége nélkül is repülni fognak az egekig! Mert amit tehetségnek hívunk: BYTHEWAY
És erre csak úgy kirakják őket! Ez hallatlan.
Csak értük néztem az X Faktor-t, de ezzel befellegzett. És biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja.
Az a lényeg, hogy a srácok mindent megtettek, de hát ahogy mondani szokták: Valaminek a vége, valami új kezdete!
És biztosan, hogy az X Faktor segítsége nélkül is repülni fognak az egekig! Mert amit tehetségnek hívunk: BYTHEWAY
2013. november 04. 20:37
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Ők nagyon jók! A Fat Phoneix-nek kellet volna kiesnie. Nem hiszem el, hogy Ákos-aki szerintem a legjobb- és a Bytheway párbajozott.
2013. november 04. 20:39
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Hát sajnálom őket...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.