A ByTheWay esett ki az X-Faktorból
2013. november 05. 21:40
|
|
Rosso |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 501 Csatolások: 34 Azonosító: 197668 offline
|
Aaaah..amikor meghallottam a nevüket még ülve is majdnem összeestem...másnap visszanéztem a párbajdalt és elsírtam magam pedig eskü h nem vagyok egy sírós típus
Szerintem ez igazságtalan volt >< kamu ez a szavazásos izé..meg van rendezve az egész! Viszont sok sikert a srácoknak a jövőben, én tuti hogy később is nagy rajongójuk leszek!
2013. november 05. 21:50
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
sajnálom őket. de természetesen azért estek ki, mert nem tudták volna elosztani a díjat. magyar országon EGY csapat se győzőt, nem is fog:')
2013. november 05. 22:03
|
|
Dóri9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.18. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 196299 offline
|
Pedig szerintem nagyon jók. Megdolgoztak a sikerért. Erre meg kiesnek. A Fat Phoenix-nek kellet volne kiesni mevel ők a legrosszabbak. de nem bak ByTheWay! sikerülni fog minden!
2013. november 06. 13:09
|
|
czakoszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.26. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 172041 offline
|
Bunda az egész. Tuti a Bozsek Márk fogja megnyerni a barátok közt miatt. Tényleg tehetséges fiú, de nem a legjobb. Nekem a ByTheWay volt
(
2013. november 06. 15:17
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Na álljunk meg egy menetre emberek. 1. Ez az egész csak átverés! Tuti nem ők kapták a legtöbb szavazatot!
2. Nem Bozsek Márk fogja megnyerni az X-faktort!
3. Imádom Márkot DE elképesztően szar volt ahogy énekelt a múltkor, szóval ha nem fejlődik tovább előbb-utóbb kiesik! És csak sokan azért szavaznak rá mert vagy BK-S vagy helyes. Ennyi!
2. Nem Bozsek Márk fogja megnyerni az X-faktort!
3. Imádom Márkot DE elképesztően szar volt ahogy énekelt a múltkor, szóval ha nem fejlődik tovább előbb-utóbb kiesik! És csak sokan azért szavaznak rá mert vagy BK-S vagy helyes. Ennyi!
2013. november 06. 16:12
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
Ez a hír cseszte el még inkább a hétvégémet
Minden évben megfogadom, h nem fogom nézni, mert egyáltalán nem igazságos ez az egész, korrupt így hát nem az igazi tehetségekről szól. Az idei évben azonban ismét nem bírtam ki, főként a ByTheWay miatt elkezdtem nézni. De ez a mostani hétvége.. Ákos és a ByTheWay is a legtehetségesebbek között van ezen a versenyen, erre ők párbajoznak xd
Tényleg már nem tudom, sírjak vagy nevessek. A Fat Phoenix, a lányok meg ott szerencsétlenkednek tovább a műsorban. Számomra ez az egész itt ért véget. A ByTheWay "életútját" természetesen ezután is követni fogom.
2013. november 06. 16:41
Én már az első élő adásnál is teljesen ki volt akadva az MDC miatt, tényleg nagyon szerettem őket, rengeteg sírtam amiatt, hogy kiestek, pedig ők tényleg jók voltak. A ByTheWay volt a másik kedvencem, és tényleg alig hiszem el, hogy kiestek. Bevallom, nekem egyáltalán nem tetszett az utolsó előadásuk, túlságosan meg volt csinálva, de ezenkívül még szerettem őket. Nem ezt érdemelték, én például azt nem értem, hogy Batánovics Lili miért van még bent. De hát, mit mondhatnánk? Ez Magyarország.
2013. november 06. 18:35
|
|
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline
|
Hát de most na..
Először az MDC most meg ez!?
Mi bajuk van az embereknek!?
Én hiszem és tudom,h meg van bundázva.-.-"
Itt lehet szavazni tömeggel,de az egész bunda...Előre megtervezik,hogy ki fogja megnyeri,a szavazat csak dísznek van ott...
Az egyik ismerősöm tanárja ott dolgozott és ezt mondta.
1.Sohasem banda nyeri meg.Ez nem is véletlen!Meg van írva!Ez a szabály!
2.Ha a közönségre bíznánk,lehet h valami balf@sz nyerné meg mint ByeAlex!
Tudnék párat még mondani,de felesleges!
Egyébként,ha számítana a szavazat,akkor meg Bozsek Márk nyerné meg mert BK fan,vagy tetszik neki a Márk...Szeretem,imádom Márkot...de úgy elcseszte a produkcióját ahogy csak lehet!
Ez a széria úgy ahogy van,kurv@ sz@r!
Lehet engem utálni a komim miatt,de igazam van!
És aki igazán BTW rajongó,az nem fogja elfelejteni őket sohasem!
~BYETHEWAY FOREVER!<3
Először az MDC most meg ez!?
Mi bajuk van az embereknek!?
Én hiszem és tudom,h meg van bundázva.-.-"
Itt lehet szavazni tömeggel,de az egész bunda...Előre megtervezik,hogy ki fogja megnyeri,a szavazat csak dísznek van ott...
Az egyik ismerősöm tanárja ott dolgozott és ezt mondta.
1.Sohasem banda nyeri meg.Ez nem is véletlen!Meg van írva!Ez a szabály!
2.Ha a közönségre bíznánk,lehet h valami balf@sz nyerné meg mint ByeAlex!
Tudnék párat még mondani,de felesleges!
Egyébként,ha számítana a szavazat,akkor meg Bozsek Márk nyerné meg mert BK fan,vagy tetszik neki a Márk...Szeretem,imádom Márkot...de úgy elcseszte a produkcióját ahogy csak lehet!
Ez a széria úgy ahogy van,kurv@ sz@r!
Lehet engem utálni a komim miatt,de igazam van!
És aki igazán BTW rajongó,az nem fogja elfelejteni őket sohasem!
~BYETHEWAY FOREVER!<3
2013. november 07. 11:35
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Igazából nem okozott különösebben szívfájdalmat az, hogy ők estek ki, de a fejtetőmig húztam a szemöldököm, amikor megláttam az állást, mert álmaimban nem gondoltam volna, hogy ez a kettő párbajozik. Ebből a szezonból egyébként most egy ujjamon meg tudom számolni, hogy ki az akiket tartok valamire, vagy esélyesnek látok ebben az iparban. De igaza van szavynak, Robikának is mennie kéne a maradék bandácskájával együtt. Annyira ostoba ez az ember, látszik rajta, hogy totál nincs képben, mint aki épp agyműtéten esett át, úgy bambul ki a fejéből. A vasárnapi "Az óriásfák mindig állva halnak meg." beszólásán azt hittem, lefordulok a székről.
2013. november 08. 17:48
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Az X-Faktor elején nem annyira szeretem őket de egyre jobban megtetszettek a végére már sajnáltam hogy kiestek.
2013. november 08. 21:26
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
ne már.... lemaradtam. és a "fetfőniksz" még bent van? pff hát szép. végre egy JÓ eggyüttes, akiket nem nézni jó, mert nem, de a srácoknak még hangjuk is van és akkor elküldik őket? vicc vicc
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: