Az ismert színész az utolsó epizód forgatásakor beszélt életének meghatározó szerepéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
David Suchet: „Poirot volt a legjobb barátom”
2013. november 04. 18:15
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2013. november 04. 18:31
Sally! Minden elismerésem, jó hosszú cikk.
Poirot karakterét én nagyon szeretem, hihetetlen észjárású figura. David olyan szeretettel beszél a feleségéről, még ennyi év után is. Ő egy remek ember, kár, hogy a sorozatnak vége, de valahol azért érthető is.
Poirot karakterét én nagyon szeretem, hihetetlen észjárású figura. David olyan szeretettel beszél a feleségéről, még ennyi év után is. Ő egy remek ember, kár, hogy a sorozatnak vége, de valahol azért érthető is.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. november 04. 18:32
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
Jaj nagyon szerettem, és szeretni is fogom a Poirot filmeket!!!!
köszönjük meg Davidnak hogy ilyen sokáig alakította a szerepet, elképesztő volt!!!
Sally Sparrow
2013. november 04. 19:03
|
|
raquel93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.23. Hozzászólás: 145 Csatolások: 14 Azonosító: 80299 offline
|
Sajnálom, hogy vége, imádom Poirot, Christie karakterei közül, őt szerettem a legjobban. És az meg teljesen egyértelmű, hogy David alakította legjobban a szerepet! Gratulálok neki és alkotóknak is, ehhez a nagyszerű 25 évhez!
Sally Sparrow
2013. november 04. 19:10
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Imádom a Poirotot,köszi a cikket! ♥♥♥♥♥
2013. november 04. 19:22
David Suchet egy kiváló színész és ha Poirotról van szó, akkor mindenképpen ő a kedvencem. A Függöny az egyik legjobban sikerült kötet (szerintem legalábbis) és méltó lezárása a belga detektív életének, szóval már alig várom, hogy végre a képernyőn is szemtanúja lehessek a befejezésnek, biztos vagyok benne, hogy David ismét nagyon alakít.
A cikkért pedig ezer köszönet Sally, öröm volt olvasni.
A cikkért pedig ezer köszönet Sally, öröm volt olvasni.
Sally Sparrow
2013. november 04. 19:23
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Poirot meghatározó személy volt az életemben. Szerencsés vagyok, hogy én még rajta nőttem fel nem a Disney által kreált mesének nem nevezhető valamiken.
Kár, hogy vége lett, de sajnos várható volt. David örökké nem alakíthatta a nyomozót.
2013. november 04. 19:46
Davidet Poirotból ismertem meg és nagyon jó színész, imádom Agatha Christie -t
Mizivel pedig egyet értek, a Függöny az egyik kedvencem nekem is. Köszi a cikket Sally
2013. november 04. 20:12
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Már egész kicsi koromtól kezdve Poirot-t olvasok és nézek. Egyszerűen imádom. Nem az a silány tingli-tangli krimi, hanem tényleg megdöbbent és megmozgatja a fantáziámat.
David Suchet a lehető legjobb választás volt, a kis belga szerepére. Már pontosan nem emlékszem, hogy előbb olvastam az egyik könyvet, vagy láttam egy részt a sorozatból, de már az első pillanattól kezdve egy ilyen karaktert, Őt, párosítottam Hercule Poirot személyéhez.
A Függöny méltó lezárást jelent ennek a külön korszaknak. Kíváncsi vagyok Monsieur Poirot utolsó kalandjának megfilmesítésére, de csalódni biztosan nem fogok.
David Suchet egy fantasztikus ember. Csodálom az odaadását, segítőkészségét, szenvedélyét és persze tehetségét. Érdekes lehet 25 évig egy karaktert alakítani és annak gondolatait, világszemléletét és látásmódját is átérezni/alkalmazni.
Hatalmas szíve van, ami csordultig tele van szeretettel. Manapság ilyenekből van egyre kevesebb.
Végül pedig köszönöm ezt a fantasztikus cikket, jó látni, hogy innen sem tűntek el a nagy klasszikusok!
David Suchet a lehető legjobb választás volt, a kis belga szerepére. Már pontosan nem emlékszem, hogy előbb olvastam az egyik könyvet, vagy láttam egy részt a sorozatból, de már az első pillanattól kezdve egy ilyen karaktert, Őt, párosítottam Hercule Poirot személyéhez.
A Függöny méltó lezárást jelent ennek a külön korszaknak. Kíváncsi vagyok Monsieur Poirot utolsó kalandjának megfilmesítésére, de csalódni biztosan nem fogok.
David Suchet egy fantasztikus ember. Csodálom az odaadását, segítőkészségét, szenvedélyét és persze tehetségét. Érdekes lehet 25 évig egy karaktert alakítani és annak gondolatait, világszemléletét és látásmódját is átérezni/alkalmazni.
Hatalmas szíve van, ami csordultig tele van szeretettel. Manapság ilyenekből van egyre kevesebb.
Végül pedig köszönöm ezt a fantasztikus cikket, jó látni, hogy innen sem tűntek el a nagy klasszikusok!
Sally Sparrow
2013. november 04. 20:14
|
|
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline
|
Én személy szerint nagyon szeretem a Poirot filmeket, és könyveket egyaránt. Részben ezeken nőttem fel. Ha meghallom Poirot nevét, akkor rögtön ővele azonosítom. Igazából Poirotot máshogy, már ha akarnám, se tudnám elképzelni. David Suchet szerintem egy remek színész, kiválóan alakította ezt a szerepet. A Függöny pedig egy remek könyv, és biztos vagyok benne, hogy a film is nagyszerű lesz. A cikkhez pedig gratulálok, nagyon jó lett.
Sally Sparrow
2013. november 04. 20:28
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Imádom a Poirot - filmeket! A gyerekkorom szerves részei
Kicsi koromban kötött program volt, hogy minden szombat este Poirot - ot néztünk (akkor ment a TV - ben). Amikor egyszer kórházban kellett maradnom több napra, az bántott a legjobban, hogy nem tudtam megnézni az aktuális részt
olvasni még egyet sem olvastam, könyvben nem szeretem a krimiket...
2013. november 04. 20:43
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Szerettem/szeretem ezt a sorozatot,de sajnos egyszer minden véget ér,és hát ennek most jött el az ideje.Sajnos...De nagyon sokra vitte ezzel a sorozattal!
2013. november 05. 05:51
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy véget ér. Imádom a Poirot-ról szóló könyveit Agatha Christie-nek, de a sorozat is fantasztikus volt, remekül megformálta David Suchet Poriot alakját! Nekem is szomorú lenne a búcsúzás!
2013. november 05. 14:15
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Kár, hoyg véget ér, pedig nagyon szeretem
2013. november 05. 16:36
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hú. Most meglepődtem, hogy a hozzászólások jelentős százaléka szép, kifejtett kommentár, nem csak 1-2 szavas "odaböfögés".
Köszönöm szépen, hogy megtiszteltetek a véleményetek kifejtésével!
Köszönöm a cikket dicsérő szavakat is. Ha tehetem, legszívesebben ilyen hosszabb hangvételű híreket / interjúkat írok meg, ezeknek tényleg van hírértéke és sok érdekességet tartalmaznak. Arról nem is beszélve, hogy engem az (újság)írás ezen része érdekel. Pár mondatos kis hírekbe nem is, vagy csak ritkán fogok. Szóval hozom a formám.
De hogy a cikkhez magam is megnyilvánuljak. A napokban jutott csak tudomásomra, hogy a júniusi kezdést követően az ITV október végén elkezdte már zsinórban adni az utolsó évadot. Így gyorsan pótoltam az elmaradást. Holnap jön a 4. rész, végül pedig a Függöny... Bevallom őszintén, én nem várom. Nem is tudom, meg merem-e nézni a mindent lezáró epizódot. Attól tartok, telesírnék egy százas csomag zsebkendőt. Poirot a szívemhez nőtt, tündéri figura, a maga különcségével együtt. Már sok egyéb "mezei részben" is megkönnyeztem őt, lásd szerelmi szomorkodás. Furcsa lesz számomra, hogy nem lesz több Poirot, ennyi volt... Abban még talán reménykedhetek, hogy Suchet-nek felajánlanak a színpadon is Poirot szerepet. Hátha. Végülis Agatha Christie írt színdarabokat is.
David Suchet nagyon sok mindenben volt szerencsém már látni, és amikben láttam, soha nem okozott csalódást. Ettől nem is félek. Biztos vagyok benne, hogy kap még majd jó szerepeket. De attól, hogy "roncsként" lássam őt Herculeként - még ha csak egy film kedvéért is - elég megrázó lesz, s akkor a rész végéről már ne is beszéljünk. Poirot tényleg az emberek családtagja lett, egy kedves ismerős... Azt hiszem, hogy a Függönyt majd csak egyetlen egyszer fogom megnézni, azt is majd akkor, ha úgy érzem, menni fog. Nem vagyok biztos benne, hogy azonnal megtekintem majd...
De hogy a cikkhez magam is megnyilvánuljak. A napokban jutott csak tudomásomra, hogy a júniusi kezdést követően az ITV október végén elkezdte már zsinórban adni az utolsó évadot. Így gyorsan pótoltam az elmaradást. Holnap jön a 4. rész, végül pedig a Függöny... Bevallom őszintén, én nem várom. Nem is tudom, meg merem-e nézni a mindent lezáró epizódot. Attól tartok, telesírnék egy százas csomag zsebkendőt. Poirot a szívemhez nőtt, tündéri figura, a maga különcségével együtt. Már sok egyéb "mezei részben" is megkönnyeztem őt, lásd szerelmi szomorkodás. Furcsa lesz számomra, hogy nem lesz több Poirot, ennyi volt... Abban még talán reménykedhetek, hogy Suchet-nek felajánlanak a színpadon is Poirot szerepet. Hátha. Végülis Agatha Christie írt színdarabokat is.
David Suchet nagyon sok mindenben volt szerencsém már látni, és amikben láttam, soha nem okozott csalódást. Ettől nem is félek. Biztos vagyok benne, hogy kap még majd jó szerepeket. De attól, hogy "roncsként" lássam őt Herculeként - még ha csak egy film kedvéért is - elég megrázó lesz, s akkor a rész végéről már ne is beszéljünk. Poirot tényleg az emberek családtagja lett, egy kedves ismerős... Azt hiszem, hogy a Függönyt majd csak egyetlen egyszer fogom megnézni, azt is majd akkor, ha úgy érzem, menni fog. Nem vagyok biztos benne, hogy azonnal megtekintem majd...
2013. november 05. 17:04
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy vége! A színész borzaszóan tehetséges ember és szinte egybeolvad a karakterével. Emlékszem, hogy amikor régebben anya nézte én mindig odaültem mellé és néztem vele együtt. Én David-ot egy öntudatos vidám és bölcs embernek ismertem meg. Poirot is ilyen. Nagyon fog hiányozni ez a sorozat, de egyszer mindennek vége lesz. Hozzá kell szokni
2013. november 05. 19:18
|
|
bohemiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 169263 offline
|
Mit is mondjak? Őszintén, én nagy Agatha Christie rajongó vagyok, 2-3 kivétellel az összes Poirot-könyvet elolvastam már. A sorozatot nem igazán néztem, de már csak 1-2 részből is Mr.Suchet azonosult a Poirot-ról kialakított képpel a fejemben. Kár, hogy vége, de a könyvek bármikor ott vannak.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.