Starity

David Suchet: „Poirot volt a legjobb barátom”

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 04. 18:15 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Az ismert színész az utolsó epizód forgatásakor beszélt életének meghatározó szerepéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. november 04. 18:31 #2
- törölt felhasználó -    
Sally! Minden elismerésem, jó hosszú cikk.

Poirot karakterét én nagyon szeretem, hihetetlen észjárású figura. David olyan szeretettel beszél a feleségéről, még ennyi év után is. Ő egy remek ember, kár, hogy a sorozatnak vége, de valahol azért érthető is.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. november 04. 18:32 #3
Mollynicki
Mollynicki
visszatérő vendég

Státuszmusic is (my) life!!!<3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 184
Csatolások: 0
Azonosító: 209864
Jaj nagyon szerettem, és szeretni is fogom a Poirot filmeket!!!!smileeee.gif köszönjük meg Davidnak hogy ilyen sokáig alakította a szerepet, elképesztő volt!!!
2013. november 04. 19:03 #4
raquel93
raquel93
visszatérő vendég

StátuszInkább írj magadnak közönség nélkül, mint közönségnek írj, de elveszítsd önmagad
Hozzászólás: 145
Csatolások: 14
Azonosító: 80299
Sajnálom, hogy vége, imádom Poirot, Christie karakterei közül, őt szerettem a legjobban. És az meg teljesen egyértelmű, hogy David alakította legjobban a szerepet! Gratulálok neki és alkotóknak is, ehhez a nagyszerű 25 évhez!
2013. november 04. 19:10 #5
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
Imádom a Poirotot,köszi a cikket! ♥♥♥♥♥
2013. november 04. 19:22 #6
Dicci
Dicci
visszatérő vendég

Státusz"Lehet, hogy a tetted tulajdonképpen késleltette a folyamatot"
Hozzászólás: 360
Azonosító: 169110
Nagyon szeretem smileeee.gif
2013. november 04. 19:22 #7
- törölt felhasználó -    
David Suchet egy kiváló színész és ha Poirotról van szó, akkor mindenképpen ő a kedvencem. A Függöny az egyik legjobban sikerült kötet (szerintem legalábbis) és méltó lezárása a belga detektív életének, szóval már alig várom, hogy végre a képernyőn is szemtanúja lehessek a befejezésnek, biztos vagyok benne, hogy David ismét nagyon alakít.
A cikkért pedig ezer köszönet Sally, öröm volt olvasni. smileeee.gif
2013. november 04. 19:23 #8
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18948
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Poirot meghatározó személy volt az életemben. Szerencsés vagyok, hogy én még rajta nőttem fel nem a Disney által kreált mesének nem nevezhető valamiken. smileeee.gif Kár, hogy vége lett, de sajnos várható volt. David örökké nem alakíthatta a nyomozót. sad.gif
2013. november 04. 19:46 #9
- törölt felhasználó -    
Davidet Poirotból ismertem meg és nagyon jó színész, imádom Agatha Christie -t smileeee.gif Mizivel pedig egyet értek, a Függöny az egyik kedvencem nekem is. Köszi a cikket Sally wink.gif
2013. november 04. 19:52 #10
- törölt felhasználó -    
En szerintem nagyon tehetseges szinesz!
2013. november 04. 20:12 #11
Dömi26
Dömi26
visszatérő vendég

Státusz"In God we trust or the CIA?" Nickelback - Edge of a Revolution
Hozzászólás: 390
Csatolások: 35
Azonosító: 167014
Már egész kicsi koromtól kezdve Poirot-t olvasok és nézek. Egyszerűen imádom. Nem az a silány tingli-tangli krimi, hanem tényleg megdöbbent és megmozgatja a fantáziámat.

David Suchet a lehető legjobb választás volt, a kis belga szerepére. Már pontosan nem emlékszem, hogy előbb olvastam az egyik könyvet, vagy láttam egy részt a sorozatból, de már az első pillanattól kezdve egy ilyen karaktert, Őt, párosítottam Hercule Poirot személyéhez.

A Függöny méltó lezárást jelent ennek a külön korszaknak. Kíváncsi vagyok Monsieur Poirot utolsó kalandjának megfilmesítésére, de csalódni biztosan nem fogok.

David Suchet egy fantasztikus ember. Csodálom az odaadását, segítőkészségét, szenvedélyét és persze tehetségét. Érdekes lehet 25 évig egy karaktert alakítani és annak gondolatait, világszemléletét és látásmódját is átérezni/alkalmazni.
Hatalmas szíve van, ami csordultig tele van szeretettel. Manapság ilyenekből van egyre kevesebb.

Végül pedig köszönöm ezt a fantasztikus cikket, jó látni, hogy innen sem tűntek el a nagy klasszikusok!
2013. november 04. 20:14 #12
hayley4
hayley4
wait... what?

Státuszthinking about things but not actually doing things
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 82
Azonosító: 200597
Én személy szerint nagyon szeretem a Poirot filmeket, és könyveket egyaránt. Részben ezeken nőttem fel. Ha meghallom Poirot nevét, akkor rögtön ővele azonosítom. Igazából Poirotot máshogy, már ha akarnám, se tudnám elképzelni. David Suchet szerintem egy remek színész, kiválóan alakította ezt a szerepet. A Függöny pedig egy remek könyv, és biztos vagyok benne, hogy a film is nagyszerű lesz. A cikkhez pedig gratulálok, nagyon jó lett. smileeee.gif
2013. november 04. 20:28 #13
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Imádom a Poirot - filmeket! A gyerekkorom szerves részei smileeee.gif Kicsi koromban kötött program volt, hogy minden szombat este Poirot - ot néztünk (akkor ment a TV - ben). Amikor egyszer kórházban kellett maradnom több napra, az bántott a legjobban, hogy nem tudtam megnézni az aktuális részt biggrin.gif olvasni még egyet sem olvastam, könyvben nem szeretem a krimiket...
2013. november 04. 20:43 #14
SilverWolf
SilverWolf
ST✯RLIGHT, A.R.M.Y.

StátuszI'm a little unicorn~
Hozzászólás: 1069
Csatolások: 5
Azonosító: 179105
Szerettem/szeretem ezt a sorozatot,de sajnos egyszer minden véget ér,és hát ennek most jött el az ideje.Sajnos...De nagyon sokra vitte ezzel a sorozattal! smileeee.gif
2013. november 05. 05:51 #15
Lilly-chan
Lilly-chan

StátuszBooks are a uniquely portable magic. /Stephen King/
Hozzászólás: 1048
Azonosító: 139065
Nagyon sajnálom, hogy véget ér. Imádom a Poirot-ról szóló könyveit Agatha Christie-nek, de a sorozat is fantasztikus volt, remekül megformálta David Suchet Poriot alakját! Nekem is szomorú lenne a búcsúzás! sad.gif
2013. november 05. 14:15 #16
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Kár, hoyg véget ér, pedig nagyon szeretem sad.gif
2013. november 05. 14:45 #17
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Rengeteg részét láttam, nagyon tehetséges színésznek tartom Davidet.
2013. november 05. 16:36 #18
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Hú. Most meglepődtem, hogy a hozzászólások jelentős százaléka szép, kifejtett kommentár, nem csak 1-2 szavas "odaböfögés". biggrin.gif Köszönöm szépen, hogy megtiszteltetek a véleményetek kifejtésével! meghajolo.gif Köszönöm a cikket dicsérő szavakat is. Ha tehetem, legszívesebben ilyen hosszabb hangvételű híreket / interjúkat írok meg, ezeknek tényleg van hírértéke és sok érdekességet tartalmaznak. Arról nem is beszélve, hogy engem az (újság)írás ezen része érdekel. Pár mondatos kis hírekbe nem is, vagy csak ritkán fogok. Szóval hozom a formám. rohog.gif

De hogy a cikkhez magam is megnyilvánuljak. A napokban jutott csak tudomásomra, hogy a júniusi kezdést követően az ITV október végén elkezdte már zsinórban adni az utolsó évadot. Így gyorsan pótoltam az elmaradást. Holnap jön a 4. rész, végül pedig a Függöny... Bevallom őszintén, én nem várom. Nem is tudom, meg merem-e nézni a mindent lezáró epizódot. Attól tartok, telesírnék egy százas csomag zsebkendőt. Poirot a szívemhez nőtt, tündéri figura, a maga különcségével együtt. Már sok egyéb "mezei részben" is megkönnyeztem őt, lásd szerelmi szomorkodás. Furcsa lesz számomra, hogy nem lesz több Poirot, ennyi volt... Abban még talán reménykedhetek, hogy Suchet-nek felajánlanak a színpadon is Poirot szerepet. Hátha. Végülis Agatha Christie írt színdarabokat is.
David Suchet nagyon sok mindenben volt szerencsém már látni, és amikben láttam, soha nem okozott csalódást. Ettől nem is félek. Biztos vagyok benne, hogy kap még majd jó szerepeket. De attól, hogy "roncsként" lássam őt Herculeként - még ha csak egy film kedvéért is - elég megrázó lesz, s akkor a rész végéről már ne is beszéljünk. Poirot tényleg az emberek családtagja lett, egy kedves ismerős... Azt hiszem, hogy a Függönyt majd csak egyetlen egyszer fogom megnézni, azt is majd akkor, ha úgy érzem, menni fog. Nem vagyok biztos benne, hogy azonnal megtekintem majd...
2013. november 05. 17:04 #19
Kaattaa
Kaattaa
visszatérő vendég

StátuszYᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
Hozzászólás: 317
Azonosító: 181416
Nagyon sajnálom, hogy vége! A színész borzaszóan tehetséges ember és szinte egybeolvad a karakterével. Emlékszem, hogy amikor régebben anya nézte én mindig odaültem mellé és néztem vele együtt. Én David-ot egy öntudatos vidám és bölcs embernek ismertem meg. Poirot is ilyen. Nagyon fog hiányozni ez a sorozat, de egyszer mindennek vége lesz. Hozzá kell szokni smileeee.gif
2013. november 05. 19:18 #20
bohemia
bohemia
visszatérő vendég
Hozzászólás: 230
Azonosító: 169263
Mit is mondjak? Őszintén, én nagy Agatha Christie rajongó vagyok, 2-3 kivétellel az összes Poirot-könyvet elolvastam már. A sorozatot nem igazán néztem, de már csak 1-2 részből is Mr.Suchet azonosult a Poirot-ról kialakított képpel a fejemben. Kár, hogy vége, de a könyvek bármikor ott vannak. smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok