Exkluzív interjú Karapándzsity Kristóffal!
2013. november 04. 18:22
Én személy szerint örültem volna ha bejut az élő show-ba. Sajnos Tóth Marci elvitte a helyét de én például Szabó Ádám helyett is el tudnám képzelni. Miért ne? Tehetséges, intelligens, kedves srác ráadásul milyen megfontoltan, kimérten nyilatkozott!
2013. november 04. 20:07
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Én nagyon bírtam,nem érdekelték a külsőségek,csak énekelt,és ráadásul a hangszíne is különleges és számomra tetszetős volt.Sajnáltam,hogy kiesett a mentorházban. Amúgy remélem,hogy hogy Ráduly Botonddal is lesz ilyen interjú,nekem ő volt az egyik személyes kedvencem!
A kis Manó....
2013. november 05. 11:47
Idézet (Petrafranczia @ 2013.11.04. 16:22)
kit érdekelnek ezek az intejúk, a srác be se jutott az élő showba, akkor mire a felhajtás.
Engem például érdekel. Nagyon szurkoltam neki, az egyik legtehetségesebb volt a válogatón, nagyon szimpatikus, szerény és intelligens srác, viszont nem egy sztáralkat, ahogy szokták mondani az okosok. Személy szerint szívesebben nézném és hallgatnám őt minden szombaton a Dumbó-fülű Szabó Ádám helyett.
2013. november 05. 14:11
Lehet, hogy azért nem jutott tovább, mert Tóth Gabinak nehezére esett volna adásról adásra felkonferálni a srácot ezzel a névvel
Viccet félretéve, én bírtam őt, nem is kicsit. Nem is igazán a hangja, hanem a zsigerből jövő természetessége és tisztasága, maníroktól mentes jelensége fogott meg. Most mondhatnám, hogy szívesen látnám a harmonikás kiscsillag vagy a Csordás-gyerek helyett, de akkor nem biztos, hogy a show végére megmaradt volna annak az alázatos, szerény srácnak, amilyennek sokan (köztük én) megszerették.
Viccet félretéve, én bírtam őt, nem is kicsit. Nem is igazán a hangja, hanem a zsigerből jövő természetessége és tisztasága, maníroktól mentes jelensége fogott meg. Most mondhatnám, hogy szívesen látnám a harmonikás kiscsillag vagy a Csordás-gyerek helyett, de akkor nem biztos, hogy a show végére megmaradt volna annak az alázatos, szerény srácnak, amilyennek sokan (köztük én) megszerették.
2013. november 05. 15:54
errefelé,Kanizsán ami Szrbiában van,ilyesmi nevek vannak.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: