Elérzékenyült édesanyja énekén a 10 hónapos baba
2013. november 06. 20:56
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Szerintem a zene mindenkire hat. A dal engem is totál lehangolt. Mivel ez egy szomorú szöveg, dallam, kb. ilyen érzéseket vált ki mindenkibol. Egy kisbaba is, szerintem ezen érzékenyült el. A zene nagy hatással van mindenkire.
2013. november 07. 15:55
Szerintem el tud érzékenyülni a kisbaba. És az anyukának nincs jó hangja, szóval inkább azért sírt, hogy fejezze már be!
2013. november 07. 16:35
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
Istenem ez a videó nagyon aranyos én is elsírtam magam mikor néztem. Nagyon édes egy csöpség
<3 És amúgymeg az a feltételezés hogy aért sírt mert félt, HÜLYESÉG! Azoktól az emberektől megkérdezném hogy eggyáltalán végignézték a videót vagy csak a hírt halva rögtön ez jutott eszükbe és nagy okosan leírták. Azért szerintem aki figyelmesen nézi a gyerek reakcióit észreveszi hogy a gyerek töbszőr elmosolyodik. Ez már egy ok,a másik pedig hogy tudtommal egy gyerek aki azért sír mert megijedt inkább üvöltve kezd sírni meg rengeteg könnycseppet hullat, viszont ezen a kisbabán látszik hogy rendesen hallgatja az anyja dalát és ahogy megy a dal egyszer csak kicsordúl a könnye egy párszor és közben mosolyog.
2013. november 08. 15:26
Dehogyis azért sírt mert megijedt,hanem azért mert kicsit elérzékenyült a dal hallatán! Egyébként nagyon aranyos volt!
2013. november 08. 18:07
nagggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggyon cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2013. november 08. 19:27
Istenem nagyon édes ez a kisbaba
persze azért sírt mert félt teljesen látszik hogy elérzékenyült nagyon cuki volt
2013. november 08. 19:47
|
|
DoraStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 208976 offline
|
Nagyon cuki nagyon sokszor láttam már! <3
2013. november 09. 09:17
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
de aranyos cuki kisgyerek
2013. november 09. 11:20
annyira szép látvány!szerintem nem félelem miatt sírta el magát a baba!Láttszott,hogy elérzékenyült!ha félt volna,akkor hallottuk volna a hangját!
2013. november 09. 15:23
|
|
AgRéAbLe. G I R Lúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 214979 offline
|
Szerintem az érzelmek nincsenek korhoz kötve. Egy baba is el tud érzékenyülni. A videón pontosan ezt láthattuk, és nem azt, hogy fél. Szinte végig mosolyogja az egész videót, egy kisbaba nem ilyen amikor fél. Nagyon cuki kisgyerek, és az édesanyjának káprázatos hangja van.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: