Elérzékenyült édesanyja énekén a 10 hónapos baba
2013. november 04. 10:42
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Az én véleményem pedig az hogy nem hinném hogy félt volna a baba,mivel nem hiszem hogy az anyuka most énekelne a gyerekének először!Valószínű inkább az hogy pont egy olyan napot fogott volna ki az anyuka amikor a kisbaba egy kicsit nyügősebb a kelleténél és nem nagyon örült az éneklésnek!Nem nagy esélyt adok annak hogy meghatódott volna,de nem azért sírt (inkább könnyezett) mert félt volna!!!!!!Inkább most nem akarta ezt az egészet!Vannak ilyen napok,bőven! :)Amúgy szép hangja van az anyukának,nekem is ilyen szép lenne én is énekelnék reggeltől estig nekik!
2013. november 04. 12:57
Ohh nagyon édes és az anyuka is csodásan énekel!.
2013. november 04. 13:23
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
de édii
2013. november 04. 14:12
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Sajnálatos módon nagyon is süt az egészről az, hogy az anyuka nem azért készítette a videót, hogy megmutassa a világnak tündéri kislányát (istenem, még mindig olvadok tőle), hanem azért, hogy mutogassa az énektudását, csak persze, ezt nem tolja a képünkbe, hanem a kicsikével próbálja elterelni a figyelmet. Szerintem egy ilyen videónak a család számítógépén kellene virítania, nem pedig a YouTubeon.
Az pedig, hogy a baba valóban félt és megrémült édesanyja éneke miatt, vitatom, mivel nekem is van egy picike öcsém, aki anno, amikor még nagyon picike volt 8-9-10 hónapos, akkor mindig énekeltem neki, ha sírt valami miatt. És most akár hiszik a delikvensek, akár nem, a kicsike megnyugodott, sőt, még mosolygott is és akkor tért vissz a rossz kedve, ha abbahagytam az éneklést.
Hogy vajon egy kisbabának 10 hónaposan vannak-e érzelmei...nem tudom, a mai világban már bármi elképzelhető, megannyi hihetetlen dologgal találkozhatunk már, nem kizárt, hogy ő egy "csodagyerek".
Az pedig, hogy a baba valóban félt és megrémült édesanyja éneke miatt, vitatom, mivel nekem is van egy picike öcsém, aki anno, amikor még nagyon picike volt 8-9-10 hónapos, akkor mindig énekeltem neki, ha sírt valami miatt. És most akár hiszik a delikvensek, akár nem, a kicsike megnyugodott, sőt, még mosolygott is és akkor tért vissz a rossz kedve, ha abbahagytam az éneklést.
Hogy vajon egy kisbabának 10 hónaposan vannak-e érzelmei...nem tudom, a mai világban már bármi elképzelhető, megannyi hihetetlen dologgal találkozhatunk már, nem kizárt, hogy ő egy "csodagyerek".
2013. november 04. 16:10
Ez nagyon cuki elöszőr azt hittem én is hogy megilyedt és azért sírt de láttam már olyan kis babát aki megilyedt valamitől és az nem így szokott sírni!!!
2013. november 04. 16:33
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Istenem annyira aranyos:) Mondjuk azt hittem, hogy fiú...
de nagyon cuki és az anyuka tényleg szépen énekel.
Kazuo veled meg nem igazán értek egyet..szerintem itt a baba volt a lényeg és ha nem, akkor is mindenki őt figyeli. Vele együtt sírtam
Kazuo veled meg nem igazán értek egyet..szerintem itt a baba volt a lényeg és ha nem, akkor is mindenki őt figyeli. Vele együtt sírtam
2013. november 04. 17:20
ja persze félés közben mosolyog, szerintem élvezte nagyon édes!
2013. november 04. 17:36
Nagyon jó a hangja az anyukájának! Ez nagyon aranyos.
Dyna99 én is egy kicsit könnyeztem
Dyna99 én is egy kicsit könnyeztem
2013. november 04. 17:57
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Ez nagyon aranyos. Biztosan nem a félelem miatt sírt, bár én abban sem vagyok biztos, hogy meghatódottság váltotta ki belőle a könnyeket. Én inkább a szövegre teszem a voksom, mert az anyuka angolul beszélt a kicsihez, ami azt jelenti, hogy angolok (vagy amerikaiak..) és így a baba érthette, amikor az anyukája azt énekelte, hogy "hiányzol".
2013. november 04. 17:59
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Nagyon édes!
Biztos jó gyerek lesz belőle
2013. november 04. 18:17
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Egyem meg azt a pici szivét de kis édes!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: