Miley Cyrus: négy pasi négy hét alatt
2013. november 06. 18:53
|
|
Abbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.26. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 190470 offline
|
Érdekes, hogy a hozzászólók többsége negatív kritikával van Miley-ról, de mégis a legolvasottabb cikkek között 4 Miley-s cikk is van. Ti utálkozni jártok ide, vagy csak a rajongók nem mernek véleményt írni?
2013. november 06. 19:01
|
|
sel6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 800 Azonosító: 164208 offline
|
Nem értem miért mondják az emberek Taylorra h r**anc ??? Akkor Miley micsoda?....és milyen barát az ilyen aki elárulja a barátnőjét vagy a barátját???Vannak még szánalmas emberek...
2013. november 06. 19:09
|
|
Kitti7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 211120 offline
|
Milyen bennfentes ember, meg barát az, aki csak úgy kifecsegi a titkokat...a TITOK az maradjon is titok...Komolyan vicc... -.-
Én nagyon sajnálom, hogy Miley megváltozott...://De ha szegény nem tud magával mit kezdeni, és most ilyen botrányéhes, akkor hagy csinálja, hagy bontakozzon ki...ha neki ez esik jól, hát csinálja! Végülis magán kívül kinek árt vele?..
)
Én nagyon sajnálom, hogy Miley megváltozott...://De ha szegény nem tud magával mit kezdeni, és most ilyen botrányéhes, akkor hagy csinálja, hagy bontakozzon ki...ha neki ez esik jól, hát csinálja! Végülis magán kívül kinek árt vele?..
2013. november 06. 20:04
|
|
Abbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.26. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 190470 offline
|
Akkor menjen rehabra, csak könyörgöm ne sírja már el mindenkinek a bánatát!! Magánügy...maradjon is az! Attól mert sztár még nem kell teljesen kiteregetnie a magánéletét!
2013. november 06. 20:31
sel6
Nem értem miért mondják az emberek Taylorra h r**anc ??? Akkor Miley micsoda?....és milyen barát az ilyen aki elárulja a barátnőjét vagy a barátját???Vannak még szánalmas emberek...
-
-
- te vagy a szánalmas.......-.-" hogy lehetnek ilyen idióta emberek miley-t szidják és selena fanok... aki selena fan az ne mileyt ba@sztassa. selenára is ráférne a segítség. csak miley beismeri selena nem.. ennyi a különbség.
-
-
- te vagy a szánalmas.......-.-" hogy lehetnek ilyen idióta emberek miley-t szidják és selena fanok... aki selena fan az ne mileyt ba@sztassa. selenára is ráférne a segítség. csak miley beismeri selena nem.. ennyi a különbség.
2013. november 06. 22:07
|
|
Eddy Carnevalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 139924 offline
|
Erről önkéntelenül is Britney jut ezsembe.
2013. november 07. 16:19
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Jó is hogy végre elmegy. Mostanában nagyon eldurvultak vele a dolgok...
2013. november 07. 18:40
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
MILEY! Már kezdesz nagyon unalmas lenni. Csinálj valami újat: LEGYÉL NORMÁLIS!
(úgysem fog meg történni)
2013. november 08. 15:30
Mileyt naggggyon imádtam,de tényleg még most is szeretem de nagggyon megváltozott!!!
2013. november 08. 17:28
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Büszke lehet magára ez már tényleg undoritóóóó!
2013. november 08. 18:53
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
Ebben nincsen semmi extra. Szakítás után sokan nem tudják túltenni magukat a másikon. nem ő az első a világtörténelemben, aki rohan fűhöz-fához, hogy biztonságot, szerelmet, megnyugvást találjon. magyarán nehéz betölteni az űrt.
ettől nem lesz undorító vagy szánalmas. egy kis relax talán jót tenne neki.
2013. november 08. 18:55
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Sokkal jobbat érdemel mint Liam.
2013. november 08. 20:21
|
|
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline
|
Szerintem jót tenne neki ha rehabra menne, mert akkor legalább nem lenne állandóan lesifotósok közelében és a kameráknál.
Talán ott egy időre ki is "kapcsolna", mert a vége az lesz - és ez nem biztos - hogy drogozni kezd, és öngyilkos lesz. Az pedig nem éri meg.
Szerettem/szeretem Miley-t de ez sok amit csinál.
Lehet hogy Ő így dolgozza fel a szakítást, nem úgy hogy tömi magát csokival és bőg egész nap.
De lehet hogy ettől még az is jobb.
Jobbulást neki.
Talán ott egy időre ki is "kapcsolna", mert a vége az lesz - és ez nem biztos - hogy drogozni kezd, és öngyilkos lesz. Az pedig nem éri meg.
Szerettem/szeretem Miley-t de ez sok amit csinál.
Lehet hogy Ő így dolgozza fel a szakítást, nem úgy hogy tömi magát csokival és bőg egész nap.
De lehet hogy ettől még az is jobb.
Jobbulást neki.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: