Miley Cyrus: négy pasi négy hét alatt
2013. november 03. 17:43
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Ha olyan lenne mint régen nem is tudom bírnám..
2013. november 03. 17:55
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Hát erre csak annyit tudok mondani,hogy gratulálok... :/
2013. november 03. 18:03
Idézet (Lori_4_Ever @ 2013.11.03. 16:58)
Nagyon jó éneks,feljavítják a hangját,ilyet én is tudok.Segíteni a szüleiknek.Minek.?Miley egy felnőtt "nő".Csak elboldogul anyuci és apuci segítsége nélkül.-.-
Mit értsünk meg.Azt,hogy jobb a nudizás,mint az érzelmeink kimutatása.Igen,én szívesen belerúgnék.
Mit értsünk meg.Azt,hogy jobb a nudizás,mint az érzelmeink kimutatása.Igen,én szívesen belerúgnék.
Függetlenül attól, hogy ki hány éves, szülői segítségre bármikor szüksége lehet bárkinek, főleg ilyen helyzetben fontos a család támogatása. De mit magyarázok neked, amikor még gyerek vagy ahhoz, hogy ezt felfogd. A hangfeljavításos témába meg inkább nem mennék bele, mert nem kell itt a csetepaté olyan személyekről, akikről nem szól a cikk, bár meg lehetne említeni ebben a témában.
A cikkhez: érdekesnek tartom, hogy amikor Miley kezd el beszélni a problémáiról, akkor ő sajnáltatja magát, bezzeg, ha más teszi ugyanezt (direkt nem mondok nevet, mert nem róla szól a cikk), akkor ő erős és példát mutat a rajongóinak, sőt már-már a tinik hősének van kikiáltva. Elég érdekes, mondhatom. Ezt az egész pasis és rehabos sztorit meg majd elhiszem, ha Miley vagy a szóvivője ad ki egy hivatalos nyilatkozatot.
A másik meg az, hogy Miley jótékony célból vágatta le a haját. Bár úgy emlékszem, hogy ez már egy párszor le lett írva, de egyeseknek elég nehéz a felfogása.
Mindenesetre remélem, hogy Miley végre helyrejön, helyrehozza a hibáit és a régi lesz legalább a viselkedése.
2013. november 03. 18:03
Erről csakis kizárólag ő maga tehet,hogy Liam elhagyta!Talán egy kicsit(nagyon) visszafogottabb életet kellett volna élnie,hiszen Liam is megunta a folyamatos botrányát Mileynak,és szégyelte el magát Miley helyett is.Valahol megértem Mileyt hogy neki ez most rossz,de nem késő még megváltoznia,és még az is lehet hogy Liam is kibékül vele!
Ui:Elnézést ha helyesírási hibát ejtettem,picit nehézkes telefonról írnom
Ui:Elnézést ha helyesírási hibát ejtettem,picit nehézkes telefonról írnom
2013. november 03. 18:23
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
oké hogy nagy részben az ő hibája ami történt, de én már kezdem sajnálni...
2013. november 03. 18:23
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Jézusom ti komolyan bolondok vagytok!
Az egész cikk egy kamu, mivel ezt ''források'' (persze, hogyne.) mondták el, ami eleve kamu. A másik, hogy Miley szakított Liammel szóval nem értem miért tartotok még mindig ott, hogy úú dobta őt Liam megértem, amikor Miley szakított.
A harmadik mi az, hogy modell meg vmi ismeretlen fiú? B*szki ennek a valóságalapja kb. annyira igaz mintha, egy utcán sétáló ember nyilatkozta volna, de mindegy itt az emberek többsége olyan okos, bölcs, hogy mindent tud. :DDD Mindegy mit is várok az ilyen emberektől. :$
2013. november 03. 18:26
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Ja és azért töltötte fel twitterre, mert viccesnek találta, és Miley igazán szereti a szarkazmust, de biztos ezt is mindenki tudja, hisz annyira követitek.
2013. november 03. 18:44
Sajnálom Miley-t de sajnos az egészet magának csinálta
Én maximálisan együtt érzek vele meg minden de nem ő szakított Liammel?
Mert én így emlékszem.És ha szeretek valakit azzal nem szakítok (csak úgy brahiból?) vagy ha igen akkor utána nem kell elfelejtenem,de ez csak én vagyok.
2013. november 03. 18:49
|
|
nicki98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.24. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 200764 offline
|
Jajj, hagyjuk már! Ha valamit valaki ténylegesen akar, önmaga is képes EGYEDÜL véghez vinni azt. Meg ezek a baromságok, hogy a szakítás fájdalma... Csak nem bírja ki, ha nem ő van a középpontban.
2013. november 03. 19:05
Nehéz őt követni. Ráférne egy kisebb pihenés, mert a végén ebbe fog beleőrülni, amit nem akarok. Szerintem amig nem végleges valami vagyis nincs tisztázva teljesen, addig nem feltétlen hiszek ilyenekben. Ha Miley nyilatkozik ezekről a vádakról, hogy több pasival volt kisebb dolga, illetve, hogy segitségre szorul, akkor már hihetőbb az egész.
2013. november 03. 19:13
|
|
xXxEmoGirlxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 214557 offline
|
És most szerintetek, hogy szakított és elakarja 'terelni a gondolatait', ezt a bulival és a vadsággal lehet? Ez azért már nekem is sok, pedig én se vagyok egy egyhelyben űlő, szégyenlős lány. Én is szeretek a szakadék szélén ugrálni, az utolsó húron pörögni, de amit Miley csinál már túl szexista és annyira maga alatt van hogy tényleg jobban tenné ha végre elmenne a rehabra!
2013. november 03. 19:47
|
|
norsk engel95% anxiety 5% girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 1905 Csatolások: 0 Azonosító: 203513 offline
|
Elhiszem, hogy borzasztóan fáj egy szakítás.. Na de így, ilyenektől, nem lesz jobb.. Csak egyre mélyebb fog süllyedni. Én örülnék, ha minden rendben lenne vele, mert tehetséges lány. Csak ez a sok felesleges botrány körülötte ne lenne..
2013. november 03. 20:22
|
|
Andy1996♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 1931 Csatolások: 436 Azonosító: 160928 offline
|
Én ezt nem értem.. lehet h csam én vagyok ilyen de ez furcsa hogy ugye egy cikkben olvastam h mar kb. aprilisban szakitottak de meg csak szeptemberben mondtak meg, es csak az utan lett hirtelen ilyen depresszios? O.o valaki kerlek magyarazza el nekem
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: