Istenem.. MIért is sajnáljam? Azért mert Ő MAGA elcseszte az a csodás életét? Megvolt mindene: sok zsozsó, egy elég jó kis kapcsolat, egész jó kis karrier és még szép is volt. És most? Mit mondjak elcseszte. Mostmár csak azzal tudja magát fenntartani a ,,csúcson", hogy pucáran rázza a páviánseggét! Nevetséges ami Szájrúzs kisasszony művel! És mindezt úgy akrja helyrehozni, hogy egymás után nyalja falja a palikat. Egyáltalán: milyen ember az aki Mileyval smacizik? HÜLYE! És akkor most, jön sajnáltatni magát, hogy így meg úgy neki milyen rossz! Igen rossz! Hála MAGADNAK!
Ennyi kész és pont! gart Miley, te sikeresen elcsesztél mindent!
Már k*rvára lelehetne szállni róla:D És ha odamegy akkor mi van? Miért érdekel? Ha nem tetszik akkor ne nézd az istenit. Most már kib*szottul elegem van hogy mindenki elmondja mindennek. Elősször nézz magadba utána meg rá. És mint mondtam ha nem tetszik ne nézd
Hát hogyne, Mileyka, csak hogy rohadtul elcseszted az egész életedet. Nem Liam, vagy apád hibája, vagy kié. Csak a te érdemed, ez van, nem csak a sztárságról szól az élet.
Már k*rvára lelehetne szállni róla:D És ha odamegy akkor mi van? Miért érdekel? Ha nem tetszik akkor ne nézd az istenit. Most már kib*szottul elegem van hogy mindenki elmondja mindennek. Elősször nézz magadba utána meg rá. És mint mondtam ha nem tetszik ne nézd
És ezt nem lehetett volna egy kicsit nőiesebben, trágár szavak nélkül megfogalmazni?
Mellesleg talán azért hordja el mindenki mindennek, mert úgy viselkedik, mint azok a bájos hölgyek az utcasarkon.
Kedves chelseagirl18! Tudod már tényleg nagyon elegem van abból hogy mindenki elhordja őt mindennek. Azt hiszem rólad vagy rólam is lehetne mondani sok mindent,bár nem ismerlek,de rólunk nem mond senki semmit mert nem vagyunk híresek. És miért kell mindennek elhordani? Az ember miért nem tud foglalkozni a saját életével? Talán azért mert annyira unalmas hogy jobb odafigyelni a máséra. Úgy gondolom hogy nincs jogunk őt elítélni mert más se teszi ezt velünk. Akkor mi miért tesszük? Mert nem vagyunk normálisak Hova süllyed az emberi faj....de a lényeg hogy ha nem tetszik akkor ne nézd. Bocs hogy trágár szavakkal írtam előbb de már tényleg elegem van
Kedves chelseagirl18! Tudod már tényleg nagyon elegem van abból hogy mindenki elhordja őt mindennek. Azt hiszem rólad vagy rólam is lehetne mondani sok mindent,bár nem ismerlek,de rólunk nem mond senki semmit mert nem vagyunk híresek. És miért kell mindennek elhordani? Az ember miért nem tud foglalkozni a saját életével? Talán azért mert annyira unalmas hogy jobb odafigyelni a máséra. Úgy gondolom hogy nincs jogunk őt elítélni mert más se teszi ezt velünk. Akkor mi miért tesszük? Mert nem vagyunk normálisak Hova süllyed az emberi faj..de a lényeg hogy ha nem tetszik akkor ne nézd. Bocs hogy trágár szavakkal írtam előbb de már tényleg elegem van
Nézd, a hírnév automatikusan együtt jár azzal, hogy az emberek figyelemmel kísérik az illető életét, és igen, megjegyzéseket is tesznek ezzel kapcsolatban. Hidd el, hogy Miley-t baromira nem érdeklik a negatív vélemények, neki az is reklám, hogy beszélnek róla. Mindegy, mit. Ha pedig "békén hagynák", ő lenne a legjobban felháborodva.
Nézd, a hírnév automatikusan együtt jár azzal, hogy az emberek figyelemmel kísérik az illető életét, és igen, megjegyzéseket is tesznek ezzel kapcsolatban. Hidd el, hogy Miley-t baromira nem érdeklik a negatív vélemények, neki az is reklám, hogy beszélnek róla. Mindegy, mit. Ha pedig "békén hagynák", ő lenne a legjobban felháborodva.
Lehet hogy igazad van,de az ember akkor is egy hülye faj. Nem akarok veszekedni,de miért nem foglalkoznak inkább Justinkával...bocs JB fanok
Nagyon unalmas, hogy folyton sajnáltatja magát. Ő választotta ezt az utat, Ő tehet róla, hogy elvesztette Liamet. De komolyan, Ő sajnáltatja magát, pedig erről csak ő tehet! És nem, nem a "szörnyű" gyerekkora miatt van ez, mert akkor eddig az elmúlt pár évben hogy hogy normális tudott maradni? Meg a Hannah Montana -ban már kb. 14 éves volt, és az nem a gyerekkorhoz tartozik már. Tudom, az a kifogás erre, hogy csak felnőtté vált, de ez nem egyenlő a felnőtté válással amit Ő produkál! Ezek mentális zavarokra utalnak, ez megjegyezhetnék már az elfogult rajongói. (Ezt nehogy bántásnak vegyétek, csak őszinte vagyok)
Ha megváltozik, ha nem, a régi idők mindig kisérteni fogják. Ha így folytatja, és nem nő fel, tönkre teszi az életét, de már most is közel van ahhoz, gyorsan meg kell javulnia, de Ő már így is bevéste magát az emberek emlékezetébe, nem lehet mit tenni.
kivagytok akadva, hogy miért van folyton miley mindenhol. Miért kell megírni? Miért kell közzétenni az oldalon? Ha nem lenne, akkor senki nem parádézna ezen , hogy ez a kontár hol dugdossa a kalapácsra szakosodott nyelvét... nem az neki a rossz ha rosszat mondtok róla, vagy mondunk, hanem ha semmit. mert akkor lőttek neki meg az amúgy se tartalmas karrierjének, meg a 2 értékelhető számmal bíró albumának.
Kedves chelseagirl18! Tudod már tényleg nagyon elegem van abból hogy mindenki elhordja őt mindennek. Azt hiszem rólad vagy rólam is lehetne mondani sok mindent,bár nem ismerlek,de rólunk nem mond senki semmit mert nem vagyunk híresek. És miért kell mindennek elhordani? Az ember miért nem tud foglalkozni a saját életével? Talán azért mert annyira unalmas hogy jobb odafigyelni a máséra. Úgy gondolom hogy nincs jogunk őt elítélni mert más se teszi ezt velünk. Akkor mi miért tesszük? Mert nem vagyunk normálisak Hova süllyed az emberi faj..de a lényeg hogy ha nem tetszik akkor ne nézd. Bocs hogy trágár szavakkal írtam előbb de már tényleg elegem van
Szerintem Miley egyenesen meghalna, ha senki nem foglalkozna vele. Pontosan ezért csinálja a sok hülyeséget sorban egymás után, mert imád a figyelem középpontjában lenni. Az már más kérdés, hogy ezt a figyelmet nem a "tehetségével" vívja ki. Mert hát ugye akinek van azzal villog, akinek nincs az meg a testével. Mellesleg szerintem amikor ezt a pályát választotta magának nagyon is tisztában kellett lennie azzal, hogy az emberek figyelni fognak rá és beszélni fognak róla. Személy szerint én lennék a legboldogabb ember, ha eltűnne a köztudatból, ha nem lenne mindenhol ott, és nem őt tolnák mindenhol a képembe. Nekem ez a véleményem.
Szerintem Miley egyenesen meghalna, ha senki nem foglalkozna vele. Pontosan ezért csinálja a sok hülyeséget sorban egymás után, mert imád a figyelem középpontjában lenni. Az már más kérdés, hogy ezt a figyelmet nem a "tehetségével" vívja ki. Mert hát ugye akinek van azzal villog, akinek nincs az meg a testével. Mellesleg szerintem amikor ezt a pályát választotta magának nagyon is tisztában kellett lennie azzal, hogy az emberek figyelni fognak rá és beszélni fognak róla. Személy szerint én lennék a legboldogabb ember, ha eltűnne a köztudatból, ha nem lenne mindenhol ott, és nem őt tolnák mindenhol a képembe. Nekem ez a véleményem.
Nézd,tiszteletben tartom a véleményed és nem akarok veszekedni,de nem hiába van 3 millió követője Van tehetsége az biztos Nekem ez a véleményem neked az.