Starity

Miley Cyrus: négy pasi négy hét alatt

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 03. 15:06 #41
punigundel
punigundel

Státusz"It's kind of fun, to do the impossible"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 807
Csatolások: 31
Azonosító: 213404
Istenem.. omg.gif omg.gif omg.gif
MIért is sajnáljam? Azért mert Ő MAGA elcseszte az a csodás életét? Megvolt mindene: sok zsozsó, egy elég jó kis kapcsolat, egész jó kis karrier és még szép is volt. És most? Mit mondjak elcseszte. Mostmár csak azzal tudja magát fenntartani a ,,csúcson", hogy pucáran rázza a páviánseggét! _nevet.gif Nevetséges ami Szájrúzs kisasszony művel! És mindezt úgy akrja helyrehozni, hogy egymás után nyalja falja a palikat. Egyáltalán: milyen ember az aki Mileyval smacizik? HÜLYE! help.gif És akkor most, jön sajnáltatni magát, hogy így meg úgy neki milyen rossz! Igen rossz! Hála MAGADNAK!
Ennyi kész és pont! taps.gif gart Miley, te sikeresen elcsesztél mindent! taps.gif taps.gif taps.gif
2013. november 03. 15:06 #42
MegaBibuska
MegaBibuska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 294
Csatolások: 0
Azonosító: 182644
Már k*rvára lelehetne szállni róla:D És ha odamegy akkor mi van? Miért érdekel? Ha nem tetszik akkor ne nézd az istenit. Most már kib*szottul elegem van hogy mindenki elmondja mindennek. Elősször nézz magadba utána meg rá. És mint mondtam ha nem tetszik ne nézd wink.gif
2013. november 03. 15:13 #43
RutaPrimroseLove
RutaPrimroseLove

Státusz*bow wow wow*
Hozzászólás: 697
Csatolások: 5
Azonosító: 202135
Hát hogyne, Mileyka, csak hogy rohadtul elcseszted az egész életedet. Nem Liam, vagy apád hibája, vagy kié. Csak a te érdemed, ez van, nem csak a sztárságról szól az élet.
2013. november 03. 15:13 #44
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Remélem hamar megtalálja a régi énjét, és nem fogja elrontani az életét minden féle butaság miatt!
2013. november 03. 15:13 #45
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (MegaBibuska @ 2013.11.03. 15:06)
Már k*rvára lelehetne szállni róla:D És ha odamegy akkor mi van? Miért érdekel? Ha nem tetszik akkor ne nézd az istenit. Most már kib*szottul elegem van hogy mindenki elmondja mindennek. Elősször nézz magadba utána meg rá. És mint mondtam ha nem tetszik ne nézd wink.gif

És ezt nem lehetett volna egy kicsit nőiesebben, trágár szavak nélkül megfogalmazni?
Mellesleg talán azért hordja el mindenki mindennek, mert úgy viselkedik, mint azok a bájos hölgyek az utcasarkon.
3 felhasználónak tetszik: Candy Love, Jolie_77, Beyla
2013. november 03. 15:15 #46
- törölt felhasználó -    
De jo lenne ha vissza terne a regi Miley!!
2013. november 03. 15:18 #47
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
mondtam én, hogy 'ez' egy pénz/figyeleméhes r×××nc.
2013. november 03. 15:20 #48
Cukibogyó01
Cukibogyó01
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Csatolások: 50
Azonosító: 203851
A régi miley sokkal jobb volt..!!
2013. november 03. 15:20 #49
MegaBibuska
MegaBibuska
visszatérő vendég
Kedves chelseagirl18! Tudod már tényleg nagyon elegem van abból hogy mindenki elhordja őt mindennek. Azt hiszem rólad vagy rólam is lehetne mondani sok mindent,bár nem ismerlek,de rólunk nem mond senki semmit mert nem vagyunk híresek. És miért kell mindennek elhordani? Az ember miért nem tud foglalkozni a saját életével? Talán azért mert annyira unalmas hogy jobb odafigyelni a máséra. Úgy gondolom hogy nincs jogunk őt elítélni mert más se teszi ezt velünk. Akkor mi miért tesszük? Mert nem vagyunk normálisak smileeee.gif Hova süllyed az emberi faj....de a lényeg hogy ha nem tetszik akkor ne nézd. Bocs hogy trágár szavakkal írtam előbb de már tényleg elegem van biggrin.gif
2013. november 03. 15:20 #50
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Kicsit unalmas már a síránkozása, mindent magának köszönhet.
2013. november 03. 15:22 #51
Smiley13
Smiley13
visszatérő vendég

Státusz15 évesen álmodtam,hogy egyszer a színpad lesz alattam...
Hozzászólás: 162
Azonosító: 206108
Remélem rendbe jön smileeee.gif kitartást neki smileeee.gif
2013. november 03. 15:22 #52
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
Hozzászólás: 677
Azonosító: 187919
Chelseagirl, egyet értek! _nevet.gif
2013. november 03. 15:26 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (MegaBibuska @ 2013.11.03. 15:20)
Kedves chelseagirl18! Tudod már tényleg nagyon elegem van abból hogy mindenki elhordja őt mindennek. Azt hiszem rólad vagy rólam is lehetne mondani sok mindent,bár nem ismerlek,de rólunk nem mond senki semmit mert nem vagyunk híresek. És miért kell mindennek elhordani? Az ember miért nem tud foglalkozni a saját életével? Talán azért mert annyira unalmas hogy jobb odafigyelni a máséra. Úgy gondolom hogy nincs jogunk őt elítélni mert más se teszi ezt velünk. Akkor mi miért tesszük? Mert nem vagyunk normálisak smileeee.gif Hova süllyed az emberi faj..de a lényeg hogy ha nem tetszik akkor ne nézd. Bocs hogy trágár szavakkal írtam előbb de már tényleg elegem van biggrin.gif

Nézd, a hírnév automatikusan együtt jár azzal, hogy az emberek figyelemmel kísérik az illető életét, és igen, megjegyzéseket is tesznek ezzel kapcsolatban. Hidd el, hogy Miley-t baromira nem érdeklik a negatív vélemények, neki az is reklám, hogy beszélnek róla. Mindegy, mit. Ha pedig "békén hagynák", ő lenne a legjobban felháborodva.
4 felhasználónak tetszik: Jolie_77, chelseagirl18, Beyla, Reija
2013. november 03. 15:28 #54
MegaBibuska
MegaBibuska
visszatérő vendég
Idézet (Candy Love @ 2013.11.03. 15:26)
Nézd, a hírnév automatikusan együtt jár azzal, hogy az emberek figyelemmel kísérik az illető életét, és igen, megjegyzéseket is tesznek ezzel kapcsolatban. Hidd el, hogy Miley-t baromira nem érdeklik a negatív vélemények, neki az is reklám, hogy beszélnek róla. Mindegy, mit. Ha pedig "békén hagynák", ő lenne a legjobban felháborodva.

Lehet hogy igazad van,de az ember akkor is egy hülye faj. Nem akarok veszekedni,de miért nem foglalkoznak inkább Justinkával...bocs JB fanok smileeee.gif
2013. november 03. 15:29 #55
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Nagyon unalmas, hogy folyton sajnáltatja magát. Ő választotta ezt az utat, Ő tehet róla, hogy elvesztette Liamet. De komolyan, Ő sajnáltatja magát, pedig erről csak ő tehet! És nem, nem a "szörnyű" gyerekkora miatt van ez, mert akkor eddig az elmúlt pár évben hogy hogy normális tudott maradni? Meg a Hannah Montana -ban már kb. 14 éves volt, és az nem a gyerekkorhoz tartozik már. Tudom, az a kifogás erre, hogy csak felnőtté vált, de ez nem egyenlő a felnőtté válással amit Ő produkál! Ezek mentális zavarokra utalnak, ez megjegyezhetnék már az elfogult rajongói. (Ezt nehogy bántásnak vegyétek, csak őszinte vagyok)
Ha megváltozik, ha nem, a régi idők mindig kisérteni fogják. Ha így folytatja, és nem nő fel, tönkre teszi az életét, de már most is közel van ahhoz, gyorsan meg kell javulnia, de Ő már így is bevéste magát az emberek emlékezetébe, nem lehet mit tenni.
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2013. november 03. 15:31 #56
- törölt felhasználó -    
kivagytok akadva, hogy miért van folyton miley mindenhol. Miért kell megírni? Miért kell közzétenni az oldalon? Ha nem lenne, akkor senki nem parádézna ezen , hogy ez a kontár hol dugdossa a kalapácsra szakosodott nyelvét... nem az neki a rossz ha rosszat mondtok róla, vagy mondunk, hanem ha semmit. mert akkor lőttek neki meg az amúgy se tartalmas karrierjének, meg a 2 értékelhető számmal bíró albumának.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. november 03. 15:31 #57
RihannaFan26
RihannaFan26
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 211156
Ez kezd egyre furibb lenni, visszasírhatja Liamet smileeee.gif
2013. november 03. 15:38 #58
- törölt felhasználó -    
Úgy látszik, még mindig van lejjebb, ami Mileyt illeti...
2013. november 03. 15:38 #59
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (MegaBibuska @ 2013.11.03. 15:20)
Kedves chelseagirl18! Tudod már tényleg nagyon elegem van abból hogy mindenki elhordja őt mindennek. Azt hiszem rólad vagy rólam is lehetne mondani sok mindent,bár nem ismerlek,de rólunk nem mond senki semmit mert nem vagyunk híresek. És miért kell mindennek elhordani? Az ember miért nem tud foglalkozni a saját életével? Talán azért mert annyira unalmas hogy jobb odafigyelni a máséra. Úgy gondolom hogy nincs jogunk őt elítélni mert más se teszi ezt velünk. Akkor mi miért tesszük? Mert nem vagyunk normálisak smileeee.gif Hova süllyed az emberi faj..de a lényeg hogy ha nem tetszik akkor ne nézd. Bocs hogy trágár szavakkal írtam előbb de már tényleg elegem van biggrin.gif

Szerintem Miley egyenesen meghalna, ha senki nem foglalkozna vele. Pontosan ezért csinálja a sok hülyeséget sorban egymás után, mert imád a figyelem középpontjában lenni. Az már más kérdés, hogy ezt a figyelmet nem a "tehetségével" vívja ki. Mert hát ugye akinek van azzal villog, akinek nincs az meg a testével. Mellesleg szerintem amikor ezt a pályát választotta magának nagyon is tisztában kellett lennie azzal, hogy az emberek figyelni fognak rá és beszélni fognak róla. Személy szerint én lennék a legboldogabb ember, ha eltűnne a köztudatból, ha nem lenne mindenhol ott, és nem őt tolnák mindenhol a képembe. Nekem ez a véleményem.
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla, Reija
2013. november 03. 15:41 #60
MegaBibuska
MegaBibuska
visszatérő vendég
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.11.03. 15:38)
Szerintem Miley egyenesen meghalna, ha senki nem foglalkozna vele. Pontosan ezért csinálja a sok hülyeséget sorban egymás után, mert imád a figyelem középpontjában lenni. Az már más kérdés, hogy ezt a figyelmet nem a "tehetségével" vívja ki. Mert hát ugye akinek van azzal villog, akinek nincs az meg a testével. Mellesleg szerintem amikor ezt a pályát választotta magának nagyon is tisztában kellett lennie azzal, hogy az emberek figyelni fognak rá és beszélni fognak róla. Személy szerint én lennék a legboldogabb ember, ha eltűnne a köztudatból, ha nem lenne mindenhol ott, és nem őt tolnák mindenhol a képembe. Nekem ez a véleményem.

Nézd,tiszteletben tartom a véleményed és nem akarok veszekedni,de nem hiába van 3 millió követője biggrin.gif Van tehetsége az biztos smileeee.gif Nekem ez a véleményem neked az.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok