Miley Cyrus: négy pasi négy hét alatt
2013. november 03. 14:36
Ha tényleg felismerte a bajt, az már egy előrelépés.
2013. november 03. 14:36
Szerintem,ha lesz egy biztos,komoly kapcsolata akkor jobb útra fog térni,bár én így is,úgy is szeretem.
Érthető,hogy szerelmi bánata miatt ilyen helyzetekbe,döntésekbe menekült.Mindenki máshogy éli meg a szakítást..Főleg,hogy ebben az esettben még az esküvő is fuccsba ment.Egy ilyet pláne nehéz feldolgozni,még egy erős nőnek is.
Mindenesetre én mellette vagyok bármi is legyen.
Az meg,hogy pasizik? Ki nem?!
(a magától érthető kivételeket most nem sorolnám fel)
Érthető,hogy szerelmi bánata miatt ilyen helyzetekbe,döntésekbe menekült.Mindenki máshogy éli meg a szakítást..Főleg,hogy ebben az esettben még az esküvő is fuccsba ment.Egy ilyet pláne nehéz feldolgozni,még egy erős nőnek is.
Mindenesetre én mellette vagyok bármi is legyen.
2013. november 03. 14:38
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Nem tudom, hogy a híres emberek hogy képesek megosztani a magánéletüket az egész világgal...
2013. november 03. 14:40
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Igen biztos, hogy azért töltötte fel ezt a képet twittere, mert így akar jelezni a világnak, hogy tényleg segítségre van szüksége, még véletlenül sem más célja volt vele.........
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. november 03. 14:40
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hogy nem unja még magát ez a "nő"? Komolyan, ha én ilyen hülye lennék baromira tele lenne a puttonyom magammal. Mit talál még ki? Már feltárta mindenét (szó szerint), akkor az már nem izgi, így most jön a jó öreg önsajnálat, meg a "nem találom a helyem" szöveg. Na nem baj, eljön majd az idő, amikor már minden kártyáját kijátszotta, és nem tudja majd mivel felhívni magára a figyelmet. Akkor majd lehúzhatja a "karrierjét" a klotyón.
2013. november 03. 14:47
Eléggé sajnálom a csajt. Valószínűleg nemsokára ott fogja végezni, ahol még rengeteg másik sztár. De azt, hogy hol, inkább nem írom le...
2013. november 03. 14:53
|
|
Szeretlek I Love Youúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 214717 offline
|
En orulok hogy be ismerte de nekem jo ahogy van
2013. november 03. 14:55
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Tudtam,tudtam!
Már levágatta a haját,már volt félig meztelen,már volt teljesen meztelen,már büszkélkedett azzal,hogy ő drogozik és iszik,már eljátszotta a rib*ncot,az erős nőt,aki túlteszi magát mindenen,és most jön a híres-neves önsajnáltatás.Hogy tud valaki ennyire feltűnően vergődni,komolyan,nem is értem.Küszköd,de nagyon,hogy fennmaradjon a buta kis neve,mindent megpróbál,hogy el ne felejtsék őt az emberek.Egy másodpercig sem tudom megsajnálni,na és persze nem véletlenül.Ő maga juttatta ész nélkül magát oda,ahova,ráadásul tisztán látszik,hogy szimpla megjátszás az egész.Valami hipergyors tempóban közeledik a süllyesztőhöz,és ezt ő is tudja,de lassan már minden lapot kijátszik, és vége lesz, nem tud tovább fennmaradni.
2013. november 03. 14:56
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Jézusom ekkora baromságot
Miley is megmondta,hogy mekkora hazugságot írtak róla ebben az újságban
Egyébként is amíg csak egy kívülálló mond ilyeneket addig én nem hiszem el, maximum akkor ha maga Miley mondja,hogy segítségre van szüksége
2013. november 03. 14:56
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Egyszerűen akárhogy próbálom, sehogy nem jön össze, hogy sajnáljam...Annak idején gondolkodhatott volna és vissza vehetett volna, amikor Liam-mel együtt volt! Ilyen az élet, talán majd valaki szeretni fogja, addig meg hozzá kell szoknia...Meg szerintem nem is hiányzik neki Liam csak azért beszél folyton róla, hogy minél tovább a címlapon maradhasson!
2013. november 03. 14:57
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Jajj szegény Májlikaa!! Igazán most mért szadizza mindenkii??!!? Hiszen ő csak 1 ártatlan kislány!!
Nem tehet róla 1általán h a fél világ ellene van és mindenki szakít vele!!! :DDDD nincs hozzá agya hogy kezelje a hangját ami elvileg szép..
Nem tehet róla 1általán h a fél világ ellene van és mindenki szakít vele!!! :DDDD nincs hozzá agya hogy kezelje a hangját ami elvileg szép..
2013. november 03. 15:01
Már mióta mondogatom ezt, hogy segítségre van szüksége...
2013. november 03. 15:01
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
szegénykém
én szerettem Liam-at és Miley-t együtt
2013. november 03. 15:04
Azért nem kell Mileyt sem félteni, akármennyire is szerettem régen, valamit ő is elronthatott, hisz egy kapcsolat nem megy csak úgy tönkre 1-2 hét alatt.
2013. november 03. 15:05
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Sosem hittem a "bennfenteseknek"
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.