Miley Cyrus: négy pasi négy hét alatt
2013. november 09. 00:16
|
monster high girlúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.11.06. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 214873 offline
|
Hol él ez a **?
2013. november 09. 12:14
hát ez nem normális
és semmi többet nem írok mert kitiltanak a honlapról még1 beszólás után
és semmi többet nem írok mert kitiltanak a honlapról még1 beszólás után
2013. november 09. 12:15
am én is szeretem Miley-t és az előző ronda cuccot Selenáról írtam...
2013. november 09. 15:20
|
|
Zoe B.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 215012 offline
|
Imádom Miley-t, és nem itélem el amiért ilyet csinál:3 Rengeteg rajongója van, és ez jelent valamit. Örülök, hogy legalább tudja, hogy segitségre van szüksége. Remélem mostmár össze jön neki minden:)<3
2013. november 09. 20:49
Szinte már vártam ezt. -.-"
Nehéz kiheverni egy szakítást, rendben. De ha lenne esze, akkor nem így csinálná. Sírja ki magát otthon csokit zabálva, de ne legyen k*rva. Mondjuk így már teljesen passzolnak a tettei a kinézetéhez.
Nehéz kiheverni egy szakítást, rendben. De ha lenne esze, akkor nem így csinálná. Sírja ki magát otthon csokit zabálva, de ne legyen k*rva. Mondjuk így már teljesen passzolnak a tettei a kinézetéhez.
2013. november 09. 22:43
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
vagy ezzel a kijelentéssel is szimplán csak játssza az agyát, ahogy eddig is tette, és egyszerűen csak a figyelemfelkeltés a célja ezzel is. hiszen így is róla beszél majd mindenki. lehet, hogy rájött, a testében már nincs több kiaknázandó lehetőség, és most 180°-os fordulatot véve inkább a másik oldalról próbálja megközelíteni a dolgot.
elegem van már ebből a "nőből" (elnézést a rajongóktól, de én egy ilyen embert nem vagyok képes feltétel nélkül nőnek nevezni), jobb lenne, ha leállítaná már magát. ne játssza a hattyú halálát meg az agyát, hanem fogja magát, bassza fel a híres seggét egy gépre, és menjen rehabra úgy, hogy ne tudjon róla senki, csak a pszichiáter, aki majd kezelni fogja. zac is meg tudta oldani. érdekes, lehet, hogy neki talán több esze van mint ennek a ribancnak.
elegem van már ebből a "nőből" (elnézést a rajongóktól, de én egy ilyen embert nem vagyok képes feltétel nélkül nőnek nevezni), jobb lenne, ha leállítaná már magát. ne játssza a hattyú halálát meg az agyát, hanem fogja magát, bassza fel a híres seggét egy gépre, és menjen rehabra úgy, hogy ne tudjon róla senki, csak a pszichiáter, aki majd kezelni fogja. zac is meg tudta oldani. érdekes, lehet, hogy neki talán több esze van mint ennek a ribancnak.
2013. november 28. 16:22
|
|
dorci1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 210480 offline
|
csibu,ez az oldal azért van hogy elmondhassuk a véleményünket különböző dolgokról.
természetesen semmi,de akk ennyi erővel,neked mi közösd ahhoz hogy a regisztrálók kikről miket mondanak? mondják csak. nem ártanak vele senkinek.
természetesen semmi,de akk ennyi erővel,neked mi közösd ahhoz hogy a regisztrálók kikről miket mondanak? mondják csak. nem ártanak vele senkinek.
2013. december 26. 17:43
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
kit érdekel!!! azt tesz amit akar!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: