Miley Cyrus: négy pasi négy hét alatt
2013. november 09. 00:16
|
monster high girlúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.11.06. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 214873 offline
|
Hol él ez a **?
2013. november 09. 12:14
hát ez nem normális
és semmi többet nem írok mert kitiltanak a honlapról még1 beszólás után
és semmi többet nem írok mert kitiltanak a honlapról még1 beszólás után
2013. november 09. 12:15
am én is szeretem Miley-t és az előző ronda cuccot Selenáról írtam...
2013. november 09. 15:20
|
|
Zoe B.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 215012 offline
|
Imádom Miley-t, és nem itélem el amiért ilyet csinál:3 Rengeteg rajongója van, és ez jelent valamit. Örülök, hogy legalább tudja, hogy segitségre van szüksége. Remélem mostmár össze jön neki minden:)<3
2013. november 09. 20:49
Szinte már vártam ezt. -.-"
Nehéz kiheverni egy szakítást, rendben. De ha lenne esze, akkor nem így csinálná. Sírja ki magát otthon csokit zabálva, de ne legyen k*rva. Mondjuk így már teljesen passzolnak a tettei a kinézetéhez.
Nehéz kiheverni egy szakítást, rendben. De ha lenne esze, akkor nem így csinálná. Sírja ki magát otthon csokit zabálva, de ne legyen k*rva. Mondjuk így már teljesen passzolnak a tettei a kinézetéhez.
2013. november 09. 22:43
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
vagy ezzel a kijelentéssel is szimplán csak játssza az agyát, ahogy eddig is tette, és egyszerűen csak a figyelemfelkeltés a célja ezzel is. hiszen így is róla beszél majd mindenki. lehet, hogy rájött, a testében már nincs több kiaknázandó lehetőség, és most 180°-os fordulatot véve inkább a másik oldalról próbálja megközelíteni a dolgot.
elegem van már ebből a "nőből" (elnézést a rajongóktól, de én egy ilyen embert nem vagyok képes feltétel nélkül nőnek nevezni), jobb lenne, ha leállítaná már magát. ne játssza a hattyú halálát meg az agyát, hanem fogja magát, bassza fel a híres seggét egy gépre, és menjen rehabra úgy, hogy ne tudjon róla senki, csak a pszichiáter, aki majd kezelni fogja. zac is meg tudta oldani. érdekes, lehet, hogy neki talán több esze van mint ennek a ribancnak.
elegem van már ebből a "nőből" (elnézést a rajongóktól, de én egy ilyen embert nem vagyok képes feltétel nélkül nőnek nevezni), jobb lenne, ha leállítaná már magát. ne játssza a hattyú halálát meg az agyát, hanem fogja magát, bassza fel a híres seggét egy gépre, és menjen rehabra úgy, hogy ne tudjon róla senki, csak a pszichiáter, aki majd kezelni fogja. zac is meg tudta oldani. érdekes, lehet, hogy neki talán több esze van mint ennek a ribancnak.
2013. november 28. 16:22
|
|
dorci1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 210480 offline
|
csibu,ez az oldal azért van hogy elmondhassuk a véleményünket különböző dolgokról.
természetesen semmi,de akk ennyi erővel,neked mi közösd ahhoz hogy a regisztrálók kikről miket mondanak? mondják csak. nem ártanak vele senkinek.
természetesen semmi,de akk ennyi erővel,neked mi közösd ahhoz hogy a regisztrálók kikről miket mondanak? mondják csak. nem ártanak vele senkinek.
2013. december 26. 17:43
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
kit érdekel!!! azt tesz amit akar!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: