Perrie Edwards: „Az esküvő hatalmas cirkusz lesz”
2013. november 03. 13:15
|
|
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline
|
Sok Boldogságot nekik!
2013. november 03. 13:15
|
|
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline
|
Gondoltam,hogy sok irigykedő lesz,de hogy ennyi..
Perrie nincs elszállva magától. ti meg mennyetek vissza anyátoba puszikaa
Perrie nincs elszállva magától. ti meg mennyetek vissza anyátoba puszikaa
2013. november 03. 13:18
|
|
dia0311új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 204676 offline
|
Ja, mert ketten ideírtunk. Nagy cucc. Csak utánad drága. Kimondtuk a véleményünket, ennyi. Csak hogy világos legyen nem utálom Perriet, nézd csak meg a véleményemet róla. Ennyi ^^
2013. november 03. 13:22
|
|
Lori_4_Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 214401 offline
|
Neeee.!Az összes 1D-s megházasodik.?:(Ki marad nekem.?
Mondjuk én Harryra bukok.:-)
Mondjuk én Harryra bukok.:-)
2013. november 03. 13:29
|
|
Troublemakeroffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 210757 offline
|
Mi jogon ítélitek el Perriet??O.o Nem is ismeritek, nem tudjátok, hogy miken megy át, és hogy minden nap a TI fajtátokkal meg megküzdenie...szerintem nem lehet könnyű élete, de láttátok már panaszkodni? Sírni? Kifordulni önmagából? Én nem! Erős lány, és látszik, hogy tényleg szereti Zayn-t, mert ha nem így lenne már nem lenne vele együtt!
És hogy marketing fogás? Ezt mégis mi jogon mondjátok? Talán ti ott voltatok amikor ők összejöttek? Vagy esetleg ti magatok vagytok Perrie? Szerintem egyik sem!
Kifordult önmagából? Ugyan ezt honnan tudjátok? Azért mert a videókban viccelődik, nevet, mint egy vele egy idős lány? Éli az életét, és próbál nem foglalkozni az utálkozókkal, és nem sznob, úgy mint a drága Eleaonorocska...
Zerrie nem valós? Néztetek már Louis+Eleanor -ra? Belőlük még a mai napig hiányolok valamit...valamit amit úgy hívnak, hogy szerelem! Szerintem Eleanor egy nagy kamu!!
Úgyhogy mielőtt itt ítélkeztek és felvágtok, hogy "Perrie ilyen r*banc, meg beképzelt", jobb hogyha inkább magatokkal számoltok el!
És igen, lehet, hogy ez a kapcsolat csak azért indult el, mert a menedzsmentek összerakták őket, de mostanra már biztos, hogy ehhez semmi közük nincs! Ez Perrie és Zayn kapcsolata, és még így is Perrie sokkal szerencsésebb lány, mint itt valamelyikőtök is!!
És hogy marketing fogás? Ezt mégis mi jogon mondjátok? Talán ti ott voltatok amikor ők összejöttek? Vagy esetleg ti magatok vagytok Perrie? Szerintem egyik sem!
Kifordult önmagából? Ugyan ezt honnan tudjátok? Azért mert a videókban viccelődik, nevet, mint egy vele egy idős lány? Éli az életét, és próbál nem foglalkozni az utálkozókkal, és nem sznob, úgy mint a drága Eleaonorocska...
Zerrie nem valós? Néztetek már Louis+Eleanor -ra? Belőlük még a mai napig hiányolok valamit...valamit amit úgy hívnak, hogy szerelem! Szerintem Eleanor egy nagy kamu!!
Úgyhogy mielőtt itt ítélkeztek és felvágtok, hogy "Perrie ilyen r*banc, meg beképzelt", jobb hogyha inkább magatokkal számoltok el!
És igen, lehet, hogy ez a kapcsolat csak azért indult el, mert a menedzsmentek összerakták őket, de mostanra már biztos, hogy ehhez semmi közük nincs! Ez Perrie és Zayn kapcsolata, és még így is Perrie sokkal szerencsésebb lány, mint itt valamelyikőtök is!!
2013. november 03. 13:40
|
|
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline
|
Remélem sokáig együtt lesznek<3<3
2013. november 03. 13:40
|
|
Hope1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 214450 offline
|
én nem fogok sem nyalizni , sem hazudni , hanen kimondom amit most gondolok: én speciel nem örülök az esküvönek :S ...de hát..Zayn már nagyfiú , felnött s azt tesz amit akar...csak azt kivánom neki h legyen boldog!! <3 s ha ö igy lesz az , akkor minden rendben
2013. november 03. 13:41
|
|
Colorful Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 212304 offline
|
Annyira várom máár!! Annyira cukik együtt!
)
2013. november 03. 13:45
annyira varom mar az eskuvot!! <3 Pezz es Zayn egymasnak vannak teremtve, semmi ketseg <3 remelem orokke egyutt lesznek majd
<3
2013. november 03. 13:53
Valaki ennek a hírnek örül mások meg csak bezárkóznak a szobájuk sírva,hogy miért pont velük történik ez az egész.Azoknak akik Zayn-re tényleg úgy tekintettek,mint az "plátói szerelem" kiválasztottja..Azoknak tartjuk már tisztában az érzéseit.
Amúgy meg már nem hiszem,hogy mindenben a média fogást kéne belelátni,na meg a marketinget.Borzasztó a mai világ,de azért nem mindenre/mindenkire vonatkozik ez az egész.
Előre is sok boldogságot Nekik!
Amúgy meg már nem hiszem,hogy mindenben a média fogást kéne belelátni,na meg a marketinget.Borzasztó a mai világ,de azért nem mindenre/mindenkire vonatkozik ez az egész.
Előre is sok boldogságot Nekik!
2013. november 03. 13:53
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Jaaj isteneem biztos gyönyörű lesz!
:')
2013. november 03. 13:54
|
|
krisztintinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205165 offline
|
Már alig várom!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: