Kár, hogy nem borbélyházba ment. xD Sweeney Todd szerintem szívesen eljátszadozott volna vele." Hát ezen besírtam x'DDD Johnny forevör
Bordélyban bulizott Justin Bieber
2013. november 03. 13:49
|
deppheadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 208349 offline
|
"Jenny Lawliet
Kár, hogy nem borbélyházba ment. xD Sweeney Todd szerintem szívesen eljátszadozott volna vele." Hát ezen besírtam x'DDD Johnny forevör
amúgy ami Justint iletti, mindig azt hiszem, hogy nem tud mélyebbre süllyedni, de mindig tévedek...
2013. november 03. 13:53
Szerintem a beliebereknek, vagy csak simán az embereknek, semmi közük hogy Justin mit és hol csinál. Én Belieber vagyok és imádom justint a számait és mindenét, de teljesen hidegen hagy hogy mit csinál a magánéletébe, és ezt jobb ha ti is így teszitek!.
2013. november 03. 14:04
Idézet
Levin írta:
Google a barátod. Nem?
"Kéjnők lakhelye" egyébként.. Gondolom igy már rájöhettél, hogy nem egy babazsúrra volt meghivva..
Google a barátod. Nem?
Hát ez nagyon tetszik.
Saját felelősségre ment be oda.Innentől kezdve már a saját döntése volt,hogy ott bent mit csinált.Mondjuk nincs sok választás...Odabent csak egy dolgot lehet csinálni...Na mindegy is,ne menjünk bele a részletekbe.
Legalább volt egy nő akit,csak pénzzel,de rá lehetet venni arra,hogy hosszú idők után legyen neki is egy jó éjszakája.Mármint Justin-nak.
2013. november 03. 14:08
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
ezen én csak röhögni tudok
2013. november 03. 14:46
SHSophie2000
Komolyan? Ezèrt leszólni valakit? Mintha más szyárok nem csinálnának ilyet,de tudom ez fontos szóvátenni mivel ô Justin Bieber ès ezèrt egybôl világbûn!!
Igen, ezért leszólni valakit. Valószínű más sztárok nem csinálnak ilyet, és tudod miért? Mert, a többi sztár normális.
Komolyan? Ezèrt leszólni valakit? Mintha más szyárok nem csinálnának ilyet,de tudom ez fontos szóvátenni mivel ô Justin Bieber ès ezèrt egybôl világbûn!!
Igen, ezért leszólni valakit. Valószínű más sztárok nem csinálnak ilyet, és tudod miért? Mert, a többi sztár normális.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 03. 15:00
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Jól néz ki!! XDXDXD LOL.
2013. november 03. 15:08
Bordélyház: Ahol lányokat lehet szolgáltatásba venni pénzért (akit érdekel még a téma ajánlom a LifeNetworkot késő este)
2013. november 03. 15:21
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
nem tudom hogy most mi van ebbe ami nagy bűn neki WTF. ő is férfi és néha kell neki is ilyen. de azt nem hiszem el hogy lányokkal távozott és hogy kidobták a hotelből..majd akkor hiszem el ha ezt ő mondja de addig más terjeszthet bármit
2013. november 03. 15:24
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
már bocs de Justinnak mióta van olyan tetkója az alkarján??? sztem itt kavarás van
2013. november 03. 15:33
Idézet (cintia2000 @ 2013.11.03. 15:21)
nem tudom hogy most mi van ebbe ami nagy bűn neki WTF. ő is férfi és néha kell neki is ilyen. de azt nem hiszem el hogy lányokkal távozott és hogy kidobták a hotelből..majd akkor hiszem el ha ezt ő mondja de addig más terjeszthet bármit
A hozzászólásodban először is a "férfi" szót kérdőjelezném meg. Egyébként igen, kell neki ilyen is, de nem hiszem el, hogy nem bírt volna magának egy lányt keríteni (na jó, elhiszem), és kénytelen volt fizetni egy nőnek (?), hogy szeretkezzenek. Hát, konkrétan nem Ő mondta, de megerősítették, hogy ő volt az. Az meg még egy dolog, hogy aki híres, az automatikusan példaképpé válik (legalábbis valakinek biztos), és ilyen példát mutatni ennek a befolyásholható generációnak...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 03. 16:03
|
|
Cinti19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 200366 offline
|
Fúúú most ez rohadt nagy téma lesz a következő hetekben. Szerintem senkinek semmi köze ahhoz hogy ő most mit csinál! Egyébként nem értem hogy miért kell ezen ennyire kiakadni! Ha híresség csinálja akkor az már rögtön bűn? Ember vagy nem? Azt csinál amit akar és ahogy akarja! Vagy talán ő nem szórakozhat mert ha csinál valamit akkor az már mindjárt botrányos meg bűn??? Az utálóknak meg csak annyit üzennék hogy először nézzenek magukba és utána cikizzenek másokat!
2013. november 03. 16:06
|
|
justinfan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 207985 offline
|
Szegényt sehol nem hagyák békén a fotósok
2013. november 03. 16:08
|
|
justinfan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 207985 offline
|
cintia2000 egyet értek veled
2013. november 03. 16:25
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Kíváncsi vagyok miket szegett meg
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.