Tyler Lockwood hamarosan feltűnik az ősök territóriumán, ahova valószínűleg Klaus miatt keveredik majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michael Trevino New Orleansba fog látogatni
2013. november 02. 20:28
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
höööö... tudtam! *-*
2013. november 02. 20:58
A VD-ből nem fog hiányozni az biztos mert a szerepe már ellaposodott. Remélem hogy a TO-ban majd jelentős szerepe lesz és lehetőséget kap a karakter arra hogy jobban kibontakozzon.
2013. november 02. 21:01
|
|
Bosziiiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 201988 offline
|
hát ez annyira kiszámítható volt h benne lesz
de nem baj vissza se jöjjön... sőt az originalsban sem muszály benne lennie, a színésszel semmi bajom, DE.! 1: Team Klaroline 2: nem csípem Tylert
2013. november 02. 21:23
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nem nézem a TO-t, mert elkezdtem az első részt, és majd' elaludtam rajta, olyan unalmas volt, bár az ismerőseim azt mondják, jobb, mint a TVD. Hát mondjuk annál nem nehéz jobbnak lenni, de nem tudom, hogy most minek kell oda átszenvednie Tyler-nek. Meg majd pont ő akarja megölni Klaust, haha.
2013. november 02. 21:23
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Miért nem tud már lelépni?Annyira idegesít már a karaktere...
2013. november 02. 21:50
awww, na végre. A vámpírnaplókat imádtam és kedvencem volt eddig. de amióta megjelent az originals, azóta azt jobban szeretem, sokkal. és most ez is
<3 imádom az originalst
2013. november 02. 22:06
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Tyler személye már egy jó ideje elvesztette a jelentőségét, pedig ki lehetne belőle sok mindent hozni. Sajnálom, de hátha majd az Originalsban villant. De akkor is #TeamKlaus
2013. november 02. 22:15
|
|
Szoszke8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164629 offline
|
Na igen, a utóbbi időben én is kissé feleslegesnek éreztem Tyler-t, de ez a jelenet azért kicsit visszalendített a régi Tyler és Caroline részekhez, ahol még nem volt Klaus. De hát Klaus igen is létezik, szóval így Team Klaroline;)
2013. november 02. 22:22
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem szeretem Tylert.
2013. november 02. 22:32
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Én már nagyon örülnék ha valahogy Klaus és Caroline összejönne
Olyan aranyosak lennének :/ Tyler meg eléd csúnyán ott hagyta szegényt:S De azért kíváncsi vagyok a tervére Klaus ellen
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: