Válik Doug Hutchison és tinifelesége
2013. november 02. 19:54
Ebből a nőből nem néztem volna ki, hogy 2 (!!) évig tisztességes feleségként élt...
2013. november 02. 20:54
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Te jó ég! A csaj néz ki 40-nek, nem pedig 19-nek! Amúgy meg ilyenek a r*bancok, nekik csak addig kell a pasi, amíg van pénz esetleg hírnév...Mondjuk Doug sem teljesen komplett, ha elvett anno egy 16 évest! Mind1, a csajt kilehet nyilvánítani mindennek, csak szerető feleségnek nem...
2013. november 02. 21:38
Pedig tudd ám szép lenni (igen, a képen tényleg ő van)
2013. november 02. 21:44
A lényeg h a csávó nem a ribancokat szereti ;D
Elég ránézni a csajra..
De hát ízlések és pofonok:DD
Elég ránézni a csajra..
De hát ízlések és pofonok:DD
2013. november 02. 22:56
Ez a csaj 1 évvel fiatalabb tőlem?? Na ne szivassatok ! Anyám már nem 20 éves, és körökkel veri ezt a rusnya, kiélt fejű lányt(?). Ez eléggé meglepett. 30 évesen már lehet 70-nek fog kinézni, ha igy folytatja tovább ezt a "életvitelt(?)". Tipikus szőke beütése van. Rájött, hogy mégse kóser az, hogy egy apa korású f*szival házasodott össze, illetve az is megvilágosodott számára, hogy előtte az élet lehetőségekkel. -.-" A Bigbrádör nélkül sötét maradt volna. Lehet az Isten megszánta egy kis szerencsével, hátha észhez tud tér..
2013. november 03. 08:20
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Money, money, money.
19 éves? legfeljebb egy 40 éves kivénhedt tyúk.
Ugyan melyik 16 éves kislány menne hozzá egy középkorú, 51 éves bácsihoz?
Ez is csak egy pénzéhes kiélt fejű rbanc!
19 éves? legfeljebb egy 40 éves kivénhedt tyúk.
Ugyan melyik 16 éves kislány menne hozzá egy középkorú, 51 éves bácsihoz?
Ez is csak egy pénzéhes kiélt fejű rbanc!
2013. november 03. 10:21
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
A felső képet nézve,hát már meg is van a véleményem a csajról.Egy kiélt,ostoba,középkorú tyúknak látszik,nem egy fiatal,19 éves lánynak.Undorító,hogy képes volt házasságot kötni valakivel,csak hogy tudjon valakire támaszkodni,meg fizesse azt,ami számára kell.Szegény Doug bácsi sem gondolta ezt át alaposan.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 03. 13:37
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
a pasinak fiatal nő kellett a csajnak meg pénz.
áááá dehogy érdeek .. ááá xdd
áááá dehogy érdeek .. ááá xdd
2013. november 03. 17:07
Ejj, szegény lány, a kinézetét szerintem nem is kell kommentálnom...
2013. november 05. 00:23
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nem tudom hogy volt mind a 2 ilyet csinalni...unodrito ;/ tudom a korban nincs hatar..de azert es sokkkk! egyaltalan h tudott a pasi normalis tudattal lefekudni egy 16 evessel joeg,,a csaj meg gondolom egy hulye pcsa aki elvan kenyesztetve. Amugy meg alap volt hogy majd elvalnak hamar..
2013. november 09. 21:20
Most beképzelt leszek, de még én is tűrhetőbben nézek ki ennél a hölgyeménynél
Viccet és egyéb bohóckodást félretéve, amikor a kisasszony hozzáment hősünkhöz, szerintem részben az apakomplexus is dominált (a pénz meg a könnyen szerezhető ismertség mellett). Nagy ügy, nem ő lenne az első, sem az utolsó, tizenvalahány évesen én is olyan sztárokba voltam belezúgva, akiket normál körülmények közt apucinak hívtam volna
Csak azt nem értem, hogy Doug barátunknak miért nem volt annyi esze meg lelkiismerete, hogy helyre tegye akkor azt a szeleburdi tinit (már ha tényleg 16 éves volt akkor), mondván „fiatal vagy még, várj néhány évet, és lehet, hogy akkor találsz magadnak valakit, aki jobban illik hozzád – nemcsak korban”. Oké, aláírom, hogy a lány kissé butácska, de ebben a történetben Courtney szülei meg Doug egyaránt hibásak, és bár lehetne érvelni, hogy „szerelmesek voltak”, de egy icipici ésszerűség sosem árt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.