egyébként a Starity kicsit eltúlozta ezt a megcsalás dolgot...én nem tudom,de máshonnan hallottam hogy ez fordítva volt,egyébként nem kell (ha így is történt) haragudni Arianára..Jai-t sem kell félteni...na,mindegy. Ha valaki itt Arianator akkor,mi tudjuk milyen valójában Ariana Grande! Egy édes kiscsaj aki tele van élettel!
Ariana Grande dalt ír szerelméhez
2013. november 03. 16:49
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
én szeretem ezt a párost,Nathant sokkal jobban bírom mint Jai-t. Jó látni hogy Ari végre boldog :-) és nagyon várom a dalt!!!
egyébként a Starity kicsit eltúlozta ezt a megcsalás dolgot...én nem tudom,de máshonnan hallottam hogy ez fordítva volt,egyébként nem kell (ha így is történt) haragudni Arianára..Jai-t sem kell félteni...na,mindegy. Ha valaki itt Arianator akkor,mi tudjuk milyen valójában Ariana Grande! Egy édes kiscsaj aki tele van élettel!
Arianator4ever
2013. november 04. 16:29
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Nos ezt megcáfolom mert azt írta "Őszinte akartam lenni"..hát kedves Ariana ez nem sikerült..mert megcsalta a volt barátját és össze állt Nathannal..ez minden csak nem őszinteség..de mindegy! Nathannal semmi bajom örülök hogy boldog..de az Ariana féle hazug cuki-muki "megmutatom a világnak hogy mennyit érek" féle csaj nem a stílusom! -.- Főleg azokután amit tett..azelőtt is gáz volt de most..-.- Ez most hogy dalt ír aranyos csak nem tőle! Mint tudjuk csak magánál akarja tartani Nathant hogy ne kelljen megint bepasiznia hónapok múlva....az ilyen csajokból ennyi bőven elég.. -.-
1 felhasználónak tetszik:
Dominika Dorozsmai
2013. november 04. 16:32
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Mellesleg a képek ízléstelenek és dedósak! -.-
2013. november 05. 17:08
Hm... Vannak itt akik szerint Ariana roszz ember, s olyanok is, akik szerint Nathan. Nem támogatom az együttlétüket, de jó, hogy Ari boldog.
2013. november 08. 19:41
ffffffffuuuuuuuuuujjjj .. hülye pi*sa
egy ilyen undormánnyal csalja meg jai-t?!! és miley - t ribancozzák amikor ő nem tenne ilyet...-.-''
egy ilyen undormánnyal csalja meg jai-t?!! és miley - t ribancozzák amikor ő nem tenne ilyet...-.-''
2013. november 09. 09:06
Szerintem összeillenek. És nem értem mit kell beleszólni -.- ha egyszer boldog együtt....Úgyse fognak szakítani mert leírjátok a véleményeteket..-.- És szerintem nagyon aranyos pár.
2013. november 09. 10:56
|
|
|
szerinted..és nem is hisszük vagy hiszem hogy ezért fognak szakítani -.-
2013. november 10. 15:18
|
|
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline
|
Szegény Ariana.Nem bírom ezt a pasit.De az ő döntése.És nem kéne beleszólni egyeseknek.Akkor se ha nem bírjátok.Amúgy szerintem nagyon szép hogy dalt ír hozzá.
2013. november 14. 21:25
|
|
|
Ariana Grande eljátszotta magát minenki előtt..leszerepelt a csekély szerelmi háromszögével mert képtelen lett volna J. Brooks-nak a szemébe mondani hogy nem szeretne a közeljövőbe tőle semmit..nemmm neki meg kellett csalnia ezért.. és így szégyenbe sodorni saját magát és Jai-t! -.- Eközben úgy szeretem hogy írják "fuu Nathan de ronda.. meg de nem bírom! Szegény Ari.." istenem... szánalmas! Nem az ő kapcsolatuk aggaszt hanem a kiscsaj akit minden kedve szerint úgy használ ki akit akar! Jai előtt kitudja még hány barátja volt még akinek átcseszte a fejét! És ráadásul ami a leg undorítobb hogy az interjúkba adja a lányoknak világszerte a tanácsokat az "életről meg hogy hogyan kezeljük a szerelmi ügyeinket/kapcsolatainkat!" Pont ő mondja...amikor a legnagyobb hülyeséget csinálta!...bár különöns képpen nem érdekel legyenek boldogok! Engem az egészbe Nathan jövője érdekel! Ariana azt csinál amit akar mert leszarom! :/
2013. november 20. 21:44
Hát van aki Nathan párti, és van aki Ariana.. :/ Én meg mindkettő vagyokm
2013. december 12. 12:39
én Ariana-t imádom
és hát, Nathennel jár, akkor micsináljak, felnőtt nő, természetes dolog hogy van komoly kapcsolata
attól én ugyanúgy imádom Ariana-t <3
2013. december 26. 17:27
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
nagyon szép képek4 Ariana csodálatos :3
2014. augusztus 29. 23:12
Aképeken eszmletlen gyönyörű!♥
És ez nagyon aranyos (volt)tőle..
My ARIANATOR FOREVER!!..
És ez nagyon aranyos (volt)tőle..
My ARIANATOR FOREVER!!..
2018. október 26. 16:10
|
|
SweetenerBaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.23. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 270992 offline
|
Nagyon gyönyörű ! Remélem újra rátalál a boldogság
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.