Ariana Grande dalt ír szerelméhez
2013. november 02. 15:37
Nagyon tetszenek a fotók.
Szerintem tök jó, hogy dalt ír róla, biztosan jó lesz.
2013. november 02. 15:40
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Én szeretem a Nariana párost.!!
♥♥
2013. november 02. 15:50
szerintem nem illenek össze, de ha boldogok kit érdekel.. biztos..
2013. november 02. 17:59
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Egyszerűen imádom ezt a nőt. Kezdjük ott, hogy gyönyörűen énekel, szuper tehetséges és kívül-belül csodálatos. Mindig annyira őszinte és közvetlen a rajongóival és két lábbal a földön van. A Jariana című drámában nem tudom kinek higgyek, mert mindketten mást mondanak. Őszintén szólva, nem is érdekel... Amíg Ari boldog, addig nincs baj és mióta Nathan a barátja, nem hagyja abba a vigyorgást.
Nagyon aranyosak együtt, remélem sokáig megmarad a kapcsolatuk.
2013. november 02. 19:36
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Nagyon haragszom még mindig rá,amiért megcsalta Jai-t,de attól még nem mondom,hogy nem egy tehetséges énekes.Mellesleg ezek a képek meg úgy néznek ki,mintha egy óvodás csinálta volna;)
2013. november 03. 08:25
A képek nem igazán tetszenek, volt már sokkal jobb fotósorozata is.
2013. november 03. 09:05
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
őszinte akartál lenni mégsem sikerült...:/
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: