Ne görcsölj! 6 természetes tipp a nehéz napokra
2013. november 04. 17:47
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nekem szerencsére ritkán van olyan görcsöm, ami súrolja az elviselhetetlen kategóriát, de akad. Ilyenkor meg nem tudok mit tenni ellene, csendben szenvedek és tűrök. Én is jártam már úgy, hogy hányás lett belőle, sőt, olyan is, hogy elájultam. De görcsöltem már úgy, hogy szó szerint nem tudtam megmozdulni és a sírás kerülgetett, hogy én ebbe beledöglök. Ilyenkor nem tudok mit tenni, beveszek egy fájdalomcsillapítót, s kivárom, amíg hat. Ez az utóbbi időben kitolódott egy órára. o.O
Amúgy szerencsére én általában korán reggel szoktam így járni, vagy már este, így nincs belőle munkahelyi gond. Illetve ha megjött, és érzem, hogy ez durvulni fog, ugyancsak bekapok egy szem bogyót, amivel általában egy egész napig kihúzom. Nap végére amúgy is enyhülnek a görcsök, azokat meg elviselem.
A fent említett módszerek biztos jók, bár a többséget nem hinném, hogy ki fogom próbálni. A fahéjat például nagyon nem szeretem, vörös húst sem (a szagától is rosszul vagyok)... Az utóbbi időben rászoktam a vastablettákra. Vashiányos vagyok alapjáraton, szóval így legalább pótlom, amit nem sikerül máshogy bevinni a szervezetembe.
Amúgy szerencsére én általában korán reggel szoktam így járni, vagy már este, így nincs belőle munkahelyi gond. Illetve ha megjött, és érzem, hogy ez durvulni fog, ugyancsak bekapok egy szem bogyót, amivel általában egy egész napig kihúzom. Nap végére amúgy is enyhülnek a görcsök, azokat meg elviselem.
A fent említett módszerek biztos jók, bár a többséget nem hinném, hogy ki fogom próbálni. A fahéjat például nagyon nem szeretem, vörös húst sem (a szagától is rosszul vagyok)... Az utóbbi időben rászoktam a vastablettákra. Vashiányos vagyok alapjáraton, szóval így legalább pótlom, amit nem sikerül máshogy bevinni a szervezetembe.
2013. november 04. 17:58
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nekem szerencsére nincsenek hatalmas, egetrengető görcseim, csak elviselhető fájdalom. Én leginkább a fejfájással szoktam megszenvedni az előtte való napon (ebből is tudom, hogy éppen frankó hétnek nézek elébe), de kipróbálok majd egy-két tippet innen. Főleg a csokisat.
2013. november 05. 17:39
Maradok a gyógyszereknél és az ágyon hempergésnél. Nem hinném, hogy jobb lenne ezektől...
2013. november 05. 21:30
|
|
levodopaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 177806 offline
|
Ez az egész cikk egy nagy reklám.
Szerzőre rámegyek és ezt adja ki: http://mulinoverde.net/ és a cikkben is az egyik terméküket reklámozzák. Ez undorító!
Szerzőre rámegyek és ezt adja ki: http://mulinoverde.net/ és a cikkben is az egyik terméküket reklámozzák. Ez undorító!
2013. november 05. 22:42
Én nekem általában vannak olyan görcseim, amikor tényleg megmozdulni is alig tudok, ilyenkor csak lefekszek és pihenek egy kicsit, bár volt olyan alkalom is, amikor emiatt kórházba kerültem, azóta viszont szerencsére nem történt ilyen. Én inkább maradok a pihenésnél meg a gyógyszernél, ezek szerintem sokkal hatásosabbak.
2013. november 06. 13:03
|
|
czakoszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.26. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 172041 offline
|
Nekem csak az algoflex m segit. Nagyon görcsös vagyok és olyankor általában csak fekszek és pihenek...
1 felhasználónak tetszik:
Mrs.Jack Frost
2013. november 06. 16:48
|
|
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline
|
Biztos ki fogok párat próbálni.
Érdekes, mindenkinek az előtte lévő napokban, nekem viszont közben szokott fájni a hasam. Nehogy egyszerre elég legyen 1 probléma...
Érdekes, mindenkinek az előtte lévő napokban, nekem viszont közben szokott fájni a hasam. Nehogy egyszerre elég legyen 1 probléma...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.