Selena szerint Miley stílusváltása hiba volt
2013. november 01. 18:21
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Szerintem van egy kis féltékenység Selenában,bár a meztelenkedés nekem se tetszik túlságosan,de ettől még ugyan úgy szeretem Mileyt mint a stílusváltása előtt
És kitudja? Talán ő is visszatalál régi stílusához
2013. november 01. 18:21
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
A lényeg,hogy a zenéjét bírjam,a többi nem érdekel.
2013. november 01. 18:25
|
|
Selena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 134188 offline
|
Nem csak szerinte.. A zenéjét imádoom Miley-nak de nekem sokkal jobban tetszett a régi külseje
2013. november 01. 18:28
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Mindenkinek megvan a saját véleménye,ha ezt gondolja Selena és Katy akkor tiszteletbe kell tartani.
Engem Pl. Nem zavar,hogy viselkedik Miley . A hangja ettől függetlenül nem fog megváltozni.
:*
Engem Pl. Nem zavar,hogy viselkedik Miley . A hangja ettől függetlenül nem fog megváltozni.
2013. november 01. 18:28
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Kíváncsi lettem volna, hogyha Miley-nak nem jön ez a béna imidzs váltása, akkor elért volna-e ennyi mindent. Lett volna Vevo rekord meg hasonlók?! Nem hiszem. Ha ilyen undorító magamutogatás nélkül érte volna el ezeket, akkor talán én is azt mndom, hogy tud valamit a csaj. De így...
2013. november 01. 18:30
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Nem csak Selena és Katy aggódig Mileyért, hanem én is! Egyre rosszab!
De attól még imádom!
De nekem is jobban tetszett a régi stílusa!
2013. november 01. 18:32
|
|
girls80visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 209050 offline
|
Jaj nehogymár ez az álszent ribi mondja már meg hogy mint csináljon Miley,csak azért pattog mert most nem Ő áll a középpontban............ SZÁ-NAL-MAS!!!!!!!!!!!MILEYNAK LEGALÁBB VAN HANGJA NEMÚGY MINT NEKIIII!!!!!!!!Felgépelve nekem is jó hangom lenne -'_- neki még saját stílusa sincs csak másodat koppint mint pl. Britneyt,Ririt és Nessát!!!!!!!!!!!!!!!
2013. november 01. 18:38
Selena meg úgy marad a köztudatban, hogy minden olyasmibe beleüti a turcsi orrát, amihez semmi köze és eljátssza az ártatlan, feddhetetlen jókislányt. Ő is változna, csak könnyebb így belopni magát az emberek szívébe (már akiébe sikerül), hogy játssza a kis eszét és veri a mellét, hogy 'bezzeg én milyen remek lány vagyok'. És ez undorító. Bár le merem fogadni, hogy ezt a nyilatkozatot is a menedzsment rágta a szájába.
2013. november 01. 18:39
Teljesen igaza van Selenanak...Szerintem Miley mar tulzasba viszi ezt az egeszet nem ertem mi ertelme van ennek az egesznek sokkal tobben szerettek a regi Mileyt az teny hogy sokat javult a hangja es meg az is igaz hogy majdenm minden sztar at esik ezen a korszakon de szerintem meg senki se vitte ennyire tulzasba a stilus valtast meg mi a fennenek mutogatja magat minden hol......es az nem mentseg hogy felnote kezd valni mi lenne a vilaggal ha mindenki igy none fel...na de ez csak az en velemenyem!!!!
2013. november 01. 18:42
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Igaza van. Miley eddig sem volt teljesen százas, de most aztán már ötvenes sincsen...
2013. november 01. 18:43
Drága Seleníta már odáig süllyedt, hogy pocskondiáznia kell másokat azért, hogy figyeljenek rá. A karrierje lefelé ível, már a magánélete sem elég érdekes a népeknek, hát szóljunk be valakinek, akivel mostanában foglalkozik a média.
Esetleg törődhetne a saját dolgával, és beiratkozhatna egy színiiskolába vagy énektanárhoz. (És mondom ezt úgy, hogy Miley-ért sem vagyok oda.)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: