ja,szerintem is rossz úton halad miley
egyetértek selenával
Selena szerint Miley stílusváltása hiba volt
2013. november 04. 16:45
Ha Selenának valóban ez a véleménye, miért nem mer kiállni, és ő maga elmondani? És miért lényeges az, h egy állítólag közel álló forrás mit mondd?
Katy Perrynek igaza van! Bár kettőjük között óráis különbség van.
Katy Perrynek igaza van! Bár kettőjük között óráis különbség van.
2013. november 04. 18:01
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Szeretlek I Love You az őszinteség sokat elmond. De Miley akkor is csak a testéből él. Már rég elveszett volna a süllyesztőben, ha nem így öltözik a VMA-n...
2013. november 05. 17:19
Szerintem Selenának igaza van. Én régen Mileyjt is imátam de már eltünt a kedvenc sztárjaim közül.Régen ahol csak volt a neve azt elolvastam de már nem szerintem is tulzásba vitte.Egyépként én egy másik oldalon olvastam hogy mindvégig ilyen volt a haja emlékeztek a hoszú barna hajára mindvégig mühaj volt
2013. november 05. 17:59
|
|
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline
|
igaza van sel-nek sőt katy-nek is
2013. november 05. 18:16
|
|
Bulovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 214700 offline
|
Igaza van! A régi Miley-t se szerettem, de ezt már egyenesen utálom. Mégis mit képzel magáról? Az oké, hogy nem akar örökre Hannah Montana lenni de ezt nem így kéne csinálnia. Legalább a rajongóira gondolhatna.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: