Így néztek ki a celebek halloweenkor
2013. november 01. 15:32
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Neeee xd Perez Hilton :DDDDDD
2013. november 01. 15:34
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Nagyon szuperek! Az biztos, hogy Demi a szívbajt hozná rám este az utcán
2013. november 01. 15:42
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
dejok *-* Perez Hiltoné a legjobb
2013. november 01. 15:44
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
meg is lepődte, volna, hogyha Miley Cyrus nem egy bitch-nek öltözött volna! De most komolyan! A halloween arról szól, hogy ilyesztgessünk! nem arról, hogy lila hajú k*rvaként (ismét) lesokkoljuk az embereket! Könyörgöm! Elég a VMA-s fellépése! Az is kellően undorító volt...(mellesleg ne siránkozzon, hogy elhagyta Liam! Ha én a csávó helyében lennék, persze h elhagytam volna! megunnám azt a sok magamutogatást!) -.-
2013. november 01. 15:50
|
|
Lori_4_Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 214401 offline
|
A fenébe.!
Írni akartam egy cikket,de mostmár nem tudok,mert Miley ruhája lett vona a téma,amit most visel.
:/
Írni akartam egy cikket,de mostmár nem tudok,mert Miley ruhája lett vona a téma,amit most visel.
2013. november 01. 15:51
Demi kinézete elég hatásos és ijesztő. Ő legalább nem bohócnak öltözött. Perez Hilton meg okádék. A melltartót se kellett kitöltenie, mert úgy tűnik még neki is van melle.
2013. november 01. 15:51
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Nekem Adam Lambert, Al Roker és Vanessa Hudgens jelmeze tetszett a legjobban.
Perez Hilton - no komment.
Kelly Osbourne - úgy néz ki mint Sharon, én azt hittem először hogy neki öltözött be
Miley Cyrus - mint egy r*banc, de ezt már megszokhattuk...
Neil Patrick Harrisék - a legaranyosabbak
Demitől pedig éjjel biztos megijednék. nagyon "élethű" lett, ő lett a legijesztőbb
Perez Hilton - no komment.
Kelly Osbourne - úgy néz ki mint Sharon, én azt hittem először hogy neki öltözött be
Miley Cyrus - mint egy r*banc, de ezt már megszokhattuk...
Neil Patrick Harrisék - a legaranyosabbak
Demitől pedig éjjel biztos megijednék. nagyon "élethű" lett, ő lett a legijesztőbb
2013. november 01. 15:55
Nagyon otletes jelmezek szulettek nemelyik sztart fel sem ismertem .....am. jo cikk lett
2013. november 01. 16:00
|
|
Lori_4_Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 214401 offline
|
Luna0026:Ezt de jól leírtad.
Adam és Perez.!
Mileytőn már megszoktuk.Mi másnak öltözött volna be,mint egy lila k*urvának.
Luna0026-nak igaza van,hogy a halloween arról szól, hogy ilyesztgessünk,de Miley öltözete ilyesztően k*urvás,és ilyesztően lerí róla,hogy a csaj milyen ilyesztően hülye.
Adam és Perez.!
Mileytőn már megszoktuk.Mi másnak öltözött volna be,mint egy lila k*urvának.
Luna0026-nak igaza van,hogy a halloween arról szól, hogy ilyesztgessünk,de Miley öltözete ilyesztően k*urvás,és ilyesztően lerí róla,hogy a csaj milyen ilyesztően hülye.
2013. november 01. 16:04
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Demi jelmeze nagyon jó lett
2013. november 01. 16:10
Vannak egész jó, de például Perez kicsit átesett a ló túloldalára
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.