Starity

Grimes védekezik a rajongók nemtetszése ellen

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 01. 09:49 #1
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
A kanadai énekesnő, Grimes, akinek eredeti neve Claire Boucher, ezen a héten Moszkvában adott privát koncertet és ezzel számos rajongó nemtetszését vívta ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. november 01. 11:01 #2
nemááár
nemááár

Státuszlopakodó bársonymamusz
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 832
Csatolások: 18
Azonosító: 140026
Teljesen jogosan védte meg magát. Semmi nem változna attól ha nem lépne ott fel, csak szerencsétlen oroszok maradnak ki mindenből ha most mindenki megtagadja, hogy odamenjen fellépni.
2013. november 01. 11:15 #3
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Csatolások: 0
Azonosító: 194508
Nemááárnak igaza van!
2013. november 01. 11:36 #4
rózika0319
rózika0319

StátuszMost nekem tetszik a bemutatkozásom és ez a fontos
Hozzászólás: 744
Azonosító: 186416
Igaza van .....
2013. november 01. 11:44 #5
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Teljesen igaza van!
2013. november 01. 11:51 #6
- törölt felhasználó -    
Egyetértek az előttem szólókkal, igaza van, tényleg nem lenne semmi sem más, ha nem menne oda koncertezni, és már így csomó koncertet lemondtak, így az orosz rajongók nagyjából mindig lemaradnak a kedvenceik fellépéséről.
2013. november 01. 12:08 #7
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Kezd a hózsákom is kilenni azzal, hogy jajj, az oroszok így, jajj az oroszok úgy, mert hoztak valami törvényt a homoszexuálisokkal kapcsolatban. Én úgy elvagyok a homokosokkal, amíg nem bántanak és békén hagynak, addig totál hidegen hagy, hogy most zsömle vagy virsli kell nekik. Mindenkinek a saját egyéni dolga. Ám már hónapok lehet hallani azt, hogy hú, de b*zikat Oroszországban diszkriminálják. Tényleg? ohmy.gif Csupán csak annyi a nagy helyzet, hogy kiskorúnak nem szolgáltathatnak információt, de ezt a melegek már úgy adják elő sokszor, mintha megkülönböztetnék őket. Esküszöm, ők maguk vívják ki maguknak az ellenszenvet azzal, hogy eljátsszák állandó jelleggel a bánatvirágot. A csajszinak meg abszolút igaza van. Nem foszthatja meg a rajongóit egy fantasztikus koncertélménytől, mert pár nemiidentitás zavaros emberke diszkriminációnak véli az új törvényt.
2013. november 01. 12:16 #8
- törölt felhasználó -    
igaza van, bár nem tudom ki ez a csaj
2013. november 01. 12:25 #9
Kalea
Kalea
visszatérő vendég

Státusz"Spread your wings, reach for your dreams..."
Hozzászólás: 278
Azonosító: 213604
Öö.. szerintem én lemaradtam, mert nem tudom, ki ez a csaj. (?)
2013. november 01. 15:57 #10
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Mi köze az orosz törvénynek egy koncerthez? ohmy.gif Ha én énekes lennék,és valamelyik országban várnának a rajongóim,nem azt nézném,hogy az adott helyen milyen jogokkal illetik a melegeket.Velem van a probléma? o.O
2013. november 01. 16:54 #11
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
Hozzászólás: 860
Csatolások: 1
Azonosító: 165763
Ennek a nőnek teljesen igaza van. Kit érdekel, hogy kinek milyen nemi beállítottságai vannak? ohmy.gif
2013. november 01. 16:55 #12
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (Eszti0305 @ 2013.11.01. 15:57)
Mi köze az orosz törvénynek egy koncerthez? ohmy.gif Ha én énekes lennék,és valamelyik országban várnának a rajongóim,nem azt nézném,hogy az adott helyen milyen jogokkal illetik a melegeket.Velem van a probléma? o.O

Vannak más sztárok is, akik tiltakozásképpen lemondták a fellépéseiket, mert nem tetszik nekik az, ahogyan az orosz hatóságok bánnak a melegekkel.
2013. november 02. 18:14 #13
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Jolie_77 @ 2013.11.01. 16:55)
Vannak más sztárok is, akik tiltakozásképpen lemondták a fellépéseiket, mert nem tetszik nekik az, ahogyan az orosz hatóságok bánnak a melegekkel.

Őszintén, és komolyan kérdezem: ha esetlegesen lopok egy csokit a boltban, lebukok, de rám hívják a rendőrséget, akkor honnan tudják azt, hogy én most a saját nememhez vonzódom? Nem azért, nem vagyok homofób, de, ha mondjuk nem reklámoznák ennyit, hogy "Képzeld, meleg vagyok!", akkor önmagukat is megkímélnék a rengeteg kellemetlenségtől. Példának okáért itt van kis hazánkban a meleg felvonulás. Esküszöm, értelmét nem látom a dolognak. Sokkal könnyebben bevenné az én gyomrom is, ha nem viselkednének ennyire különc stílusban. Persze, kivételek mindig vannak, hisz gondolom nem mindegyik meleg dörgöli a másik orra alá, hogy most a nőket vagy a férfiakat szereti, ám nem kevés olyan 20-30 év közötti egyénnel akadtam már össze Budapesten a felvonulások során, akik a 4-6-os villamoson előszeretettel villogtak a homoszexualitásukkal. Aztán meg csodálkoznak, ha valami homofób jól meggyepálja őket. unsure.gif Szvsz egy koncertnek én sem tudom, hogy mi köze van egy abszolút politikai dologhoz. Az, hogy Adam Lambert lemondta, talán még oké, hisz ő maga is a melegek táborát erősíti, de emiatt megfosztani a rajongókat egy koncertélménytől... hát... nem tudom.
2013. november 02. 18:34 #14
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (Beyla @ 2013.11.02. 18:14)
Őszintén, és komolyan kérdezem: ha esetlegesen lopok egy csokit a boltban, lebukok, de rám hívják a rendőrséget, akkor honnan tudják azt, hogy én most a saját nememhez vonzódom? Nem azért, nem vagyok homofób, de, ha mondjuk nem reklámoznák ennyit, hogy "Képzeld, meleg vagyok!", akkor önmagukat is megkímélnék a rengeteg kellemetlenségtől. Példának okáért itt van kis hazánkban a meleg felvonulás. Esküszöm, értelmét nem látom a dolognak. Sokkal könnyebben bevenné az én gyomrom is, ha nem viselkednének ennyire különc stílusban. Persze, kivételek mindig vannak, hisz gondolom nem mindegyik meleg dörgöli a másik orra alá, hogy most a nőket vagy a férfiakat szereti, ám nem kevés olyan 20-30 év közötti egyénnel akadtam már össze Budapesten a felvonulások során, akik a 4-6-os villamoson előszeretettel villogtak a homoszexualitásukkal. Aztán meg csodálkoznak, ha valami homofób jól meggyepálja őket. unsure.gif Szvsz egy koncertnek én sem tudom, hogy mi köze van egy abszolút politikai dologhoz. Az, hogy Adam Lambert lemondta, talán még oké, hisz ő maga is a melegek táborát erősíti, de emiatt megfosztani a rajongókat egy koncertélménytől... hát... nem tudom.

Engem nem zavar a melegfelvonulás, igaz, nem is látom majd soha, mivel nem vagyok pesti. De ha látnám, sem zavarna. Engem inkább zavar az, amikor egy tinédzser párocska tíz centire az arcomtól nyalja-falja egymást a tömött buszon - ehhez viszont már többször is volt szerencsém.
Másrészt az orosz rendőrség elég csúnyán bánik az ottani felvonulókkal, láttam pár fotót róla.
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, janet7
2015. április 01. 21:26 #15
caturday
caturday
visszatérő vendég

Státuszholy chimichanga!!!!!!
Hozzászólás: 485
Azonosító: 221365
Bizonyos szögből az is diszkrimináció, hogy sok híresség kihagyja Oroszországot, a törvényeik miatt. Mennyi rajongót keserítenek el ezzel, arra nem gondolnak ilyenkor?
Maguk a melegek engem sem zavarnak/érdekelnek, amíg meg tudják tartani az intim dolgaikat a négy fal között. És ebben teljesen egyformán kezelek mindenkit, szexuális beállítottságtól függetlenül. Őszintén, kinek van kedve egy cuppogó, nyáladzó párt hallgatni/látni(főleg amikor még elfordulni is alig tudsz, mert pl tömve a busz/metró/akármi)?
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Grimes Grimes 4630.