Klippremier: Tarja — 500 Letters
2013. november 02. 17:30
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
kicsikoki
) Egyébként valahol igen, engem is sért a dolog, hogy egy cikket megírok és a cikkemben megjelenített sztárról pocskondiázások mennek minden alkalommal. Hangoztatom még egyszer, én elfogadom mindenkinek az álláspontját, nézőpontját, de a cikkeim nem ezeknek a pocskondiázásoknak a céljára készült. Így a veszekedést ha lehet, privátban intézzétek..
2014. április 18. 19:34
|
|
withintemptationfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 224484 offline
|
Ez már súlyos ami itt folyik :3. Nem volt szép Tarja nevével így poénkodni... mégpedig azért mert nagyon tiszteletre méltó nő, nem érdemli meg hogy ilyeneket mondjanak róla olyanok akiknek a neve talán ugyanolyan poénos lehet külföldön. Ennyivel ne sértődj be azon ha külföldön azzal poénkodnak hogy a magyarok éhesek (Hungary--Hungry).
Egyébként lehet hogy én vagyok nagyon gyerek ehhez de nem nagyon értettem a klippet. Persze ismerem annak a bizonyos levélnek a történetét amit itt valamiért nem mertek megnevezni (Voldemort vagy mi a frász) amiben kitették a NW-ből és azt is hogy a levelek miért vannak itt de a klipp jelentését nem igazán értem. De amúgy nagyon szép
)
Amikor meghallottam a dal első hagjait annyira nem volt szimpatikus és kb két hétig bele se hallgattam de most gondoltam itt ez a cikk egyefene végighallgatom és WoW!
Egyébként lehet hogy én vagyok nagyon gyerek ehhez de nem nagyon értettem a klippet. Persze ismerem annak a bizonyos levélnek a történetét amit itt valamiért nem mertek megnevezni (Voldemort vagy mi a frász) amiben kitették a NW-ből és azt is hogy a levelek miért vannak itt de a klipp jelentését nem igazán értem. De amúgy nagyon szép
Amikor meghallottam a dal első hagjait annyira nem volt szimpatikus és kb két hétig bele se hallgattam de most gondoltam itt ez a cikk egyefene végighallgatom és WoW!
2014. április 18. 19:36
|
|
withintemptationfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 224484 offline
|
Tudom h nem friss a cikk de most kezdtem ismerkedni igazán Tarjával és csak most találtam meg. Fáziskésés :33
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: