Starity

Klippremier: Tarja — 500 Letters

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 31. 22:42 #1
Falling Awake
Falling Awake
visszatérő vendég

StátuszNormal is not the norm, it's just a uniform..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 180
Csatolások: 25
Azonosító: 155291
November 1-jén jelenik meg a finn szoprán Colours In The Dark albumának második kislemeze, amelyhez most a klip is elkészült.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. október 31. 22:52 #2
ZendayaColeman10
ZendayaColeman10
visszatérő vendég

Státuszwtf???!!!
Hozzászólás: 108
Csatolások: 0
Azonosító: 210551
Jó a zenécske!!!!!!
2013. október 31. 23:01 #3
Nibiru
Nibiru
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 210145
most elképzeltem, hogy egy ilyen tipikus alsómezőrecskepöttyösi falunapon bemondják, hogy a következő fellépő tarja. _nevet.gif
''akkor kűdjétek a csülköt is''-kiabálná be kissé koccosan pistabá'... beer.gif
2013. október 31. 23:21 #4
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
Nibiru ez nagy volt. xDDD
2013. október 31. 23:54 #5
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Idézet (Nibiru @ 2013.10.31. 23:01)
most elképzeltem, hogy egy ilyen tipikus alsómezőrecskepöttyösi falunapon bemondják, hogy a következő fellépő tarja.  _nevet.gif 
''akkor kűdjétek a csülköt is''-kiabálná be kissé koccosan pistabá'...  beer.gif

Kiszórakoztad magad a nevén vagy még elsütsz pár 'poént' róla?

A szám mellesleg nagyon tetszik, mást nem is várhattunk tőle, a klip is szép, igényes munka lett. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. november 01. 00:43 #6
bpelikn
bpelikn
visszatérő vendég
Hozzászólás: 216
Azonosító: 133979
Annyira, de annyira gyönyörú ! smileeee.gif
2013. november 01. 08:58 #7
- törölt felhasználó -    
Hát, ez nagyon nem az én stílusom :/
2013. november 01. 09:09 #8
- törölt felhasználó -    
Maga a dal az egyik legerősebb a Colours-ról és elég népszerű lett, de ez nem azt jelenti, hogy kevésbé jó, sőt... Nekem is az egyik kedvencem volt, már az előtt, hogy hallottam volna, mert annyira megfogott már a három másodperces előzetesben is. Engem még mindig arra a bizonyos levélre emlékeztet a dal, és valahogy a klip sem üt el tőle. Meg kell mondanom, hogy nem ilyenre számítottam, de pont ezért esett le az állam tőle. Azt hittem, a VOR-t kreativitásban már nem múlja felül, és mégis. Érezni lehet rajta, úgy, ahogy a dalon is, hogy elég személyes, de örülök neki, hogy kicsit jobban betekintést nyerhettünk a világába. A nevén lehet poénkodni, maximum titeket röhög körbe minden rajongó. "500 secrets, slowly killing me..." Tarja Fucking Turunen alkotott, ismételten heart.gif
2013. november 01. 09:22 #9
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Nekem tetszik a dal is és a klip is. smileeee.gif heart.gif
2013. november 01. 11:06 #10
nyafatka
nyafatka
új tag

Státusznemo my name forevermore... ♥
Hozzászólás: 43
Azonosító: 189889
Amikor láttam a klip előzetesét, nem vártam tőle sokat. Persze már akkor is megfogott, de azt gondoltam, hogy a Victim of Ritualt nem múlhatja felül. És mégis. A szám csodálatos lett, és egyetértek abban, hogy tényleg arra a bizonyos levélre emlékeztet.
2013. november 01. 11:17 #11
- törölt felhasználó -    
Megfigyeltem, hogy minden egyes Tarjás cikknél, van legalább egy emberke, aki még mindig azt hiszi, hogy olyan poénos a neve... Hát elárulom, hogy ezen kb. csak ti vagytok fönnakadva, és nyugodtam befejezhetitek, mert egyáltalán nem vagytok ám viccesek... unsure.gif

Egyébként a szám szerintem nagyon jó lett, nekem nagyon tetszik! smileeee.gif
2013. november 01. 11:45 #12
rózika0319
rózika0319

StátuszMost nekem tetszik a bemutatkozásom és ez a fontos
Hozzászólás: 744
Azonosító: 186416
Nibiru írta:
most elképzeltem, hogy egy ilyen tipikus alsómezőrecskepöttyösi falunapon bemondják, hogy a következő fellépő tarja.
''akkor kűdjétek a csülköt is''-kiabálná be kissé koccosan pistabá'...

Nibiru először is biggrin.gif Másodszor egyeltalán nem vicces a nevén poénkodni!!

A szám jó volt tetszett nagyon meglepett szép munka!
2013. november 01. 11:46 #13
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Talán ez az a szám, amihez várni lehetett a klipet. Nem csak azért, mert az egyik legfülbemászóbb szám, hanem a szövege is olyan, hogy kiváncsivá tesz, vajon mire gondolt Tarja, vagy milyen érzések kavarogtak benne amikor megírta a dalt. Ahogy a CITD, úgy ez a dal is egy darab Tarjából. Nekem az első gondolatom a szövegről Tuomas volt. Tarja egyáltalán nem nyilatkozott a történtekről, egyetlen egy sajtó tájékoztatón vett részt, és többet nem hallottunk az ő részéről. Vannak olyan énekesnők, énekesek akik egy dalban élik ki minden fájdalmukat, vagy épp örömüket. Tarja is pont ilyen. Elmondta vagy százszor, amióta ő írja egyedül a dalok többségét (WLB óta), azóta minden szám személyes emlékeken,élményeken és érzéseken alapul. Számomra ez a dal a kettőjük közti kapcsolatról szól. De az első megnézés után, órákig csak bambultam, ugyan is ez egy lyan klip, ami számomra az első olyan, egy énekestől, vagy együttestől, ami egyszerű, nem csicsás, mint ami Tuomast jellemezte és jellemzi, hanem egy betekintés. Ismét remek munkát végzett Tarjus, és igen..This is just a beginning..smileeee.gif
Azok akik a nevén poénkodnak, azoknak annyit, hogy Tarja tisztában van vele, itthon mit jelent a neve. De a rajongói nem tűrik, ezért szerintem már eléggé uncsi, hogy mindig feljön ez.. biggrin.gif
2013. november 01. 11:47 #14
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
A szám nekem már amikor először hallottam, nagy kedvencem volt, és reméltem, hogy lesz hozzá klip is, és ím lett! És überhiperszuperkirály heart.gif
2013. november 01. 12:26 #15
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
most elképzeltem, hogy egy ilyen tipikus alsómezőrecskepöttyösi falunapon bemondják, hogy a következő fellépő tarja.  _nevet.gif 
''akkor kűdjétek a csülköt is''-kiabálná be kissé koccosan pistabá'...  beer.gif

Számomra rejtély, hogy hogyan lehet valaki ilyen nyomorék ostoba tajt p*raszt... 110.gif

Na, cskahogy ne legyek off teljesen, a klip egyszerűen fantasztikus lett! Története van, ráadásul Tarja is gyönyörű benne. A dalról meg ne is beszéljünk, mert hatalmas kedvenc.smileeee.gif Örülök, hogy néha napján róla is jelenik meg pár apró szösszenet, és bár elveszik a sok kutyagumi mellett, ám üdítő igazi tehetségekről, igazi hangokról is olvasni.smileeee.gif
2013. november 01. 12:31 #16
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655

Meg sem fordult a fejedben, hogy a Te nevednek is érdekes jelentése lehet egy másik nyelven?

Egyébként nagyszerű klip egy nagyszerű dalhoz. Tarja csak jobban kibontakozik mint énekesnő, és mint művész a Nightwish óta. Ennek örülök. Míg a Wish talán sose volt nagyobb mélyponton, Tarjus csak úgy szárnyal - már ami a karrierjét illeti. smileeee.gif
2013. november 01. 12:33 #17
Nibiru
Nibiru
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 210145
Sajnos ez van, a neve a mi nyelvünkben viccesen hangzik, és nem értem miért kell kiakadni, ha ez feltűnik valakinek, még ha a rajongója vagy is.

A számról annyit (hogy a tényleges cikkhez is hozzászóljak), hogy ez a zenei stílus nekem tulságosan művi és (márbocs) szvsz a nőnek nincs jó hangja. Legalábbis nem a rockhoz. Sosem értettem, hogy az északiak miért társítják a rockot ezzel a fajta teatralitással. Ráadásul az egész annyira kötött és drámai, és két témája van csak, a halál meg a sz*r szerelem (mmint a műfajnak, nem konkértan ennek a számnak), és így jön képbe a legnagyobb problémám: nem lehet őszinte. Mert ha az, akkor az adott előadó élete egy baromi nagy szívás lenne. Márpedig a művészet tükrözzön valódi érzelmeket, ne ikszedjére is átírt Kádár Kata legyen.
Na bocs, elhúztam, szóval a szám nem tetszik, most már tényleges okot adtam a közutáltara. Szívesen.
2013. november 01. 12:38 #18
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Nibiru @ 2013.11.01. 12:33)
Sajnos ez van, a neve a mi nyelvünkben viccesen hangzik, és nem értem miért kell kiakadni, ha ez feltűnik valakinek, még ha a rajongója vagy is. 
A számról annyit (hogy a tényleges cikkhez is hozzászóljak), hogy ez a zenei stílus nekem tulságosan művi és (márbocs) szvsz a nőnek nincs jó hangja. Legalábbis nem a rockhoz. Sosem értettem, hogy az északiak miért társítják a rockot ezzel a fajta teatralitással. Ráadásul az egész annyira kötött és drámai, és két témája van csak, a halál meg a sz*r szerelem (mmint a műfajnak, nem konkértan ennek a számnak), és így jön képbe a legnagyobb problémám: nem lehet őszinte. Mert ha az, akkor az adott előadó élete egy baromi nagy szívás lenne. Márpedig a művészet tükrözzön valódi érzelmeket, ne ikszedjére is átírt Kádár Kata legyen. 
Na bocs, elhúztam, szóval a szám nem tetszik, most már tényleges okot adtam a közutáltara. Szívesen.

Na köbö így néz ki az, amikor az ostoba és tudatlan ember próbál valami hozzáértő véleményt fabrikálni, csak azért, hogy mások ne nézzék butának és műveletlennek. Egy biztos: jót nevettem a kritikus hozzászólásodon.XD
1 felhasználónak tetszik: JBT1
2013. november 01. 12:49 #19
Ildikócska10
Ildikócska10
LoveSick ♥
Hozzászólás: 6073
Csatolások: 5769
Azonosító: 164815
jóóóóóóóó nekem tetszik
2013. november 01. 13:47 #20
- törölt felhasználó -    
Most minden Tarjás cikknél az lesz? /:) Hát a parasztok sem a tanyán élnek, sok van itt is Starityn.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok