Mostanában a médiában rengeteget hallani Berki Krisztiánról és családjáról, hiszen Pamela várandós volt. Sokat vacilláltak a név kiválasztásával, ám a kicsi végül a Natasa Zselyke nevet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megszületett Berkiék kislánya
2013. október 31. 17:43
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
"A család hamarosan megnézheti kívülről is az eseményeket, ugyanis az Édes élet stábja forgatott. A felvételek a jövő héten kerülnek majd adásba."
hogy lehet egy ilyen, a család életében fontos és intim pillanatnál is arra koncentrálni, hogy önmagukat mutogathassák? a gyomrom felfordul az ilyen emberektől.
hogy lehet egy ilyen, a család életében fontos és intim pillanatnál is arra koncentrálni, hogy önmagukat mutogathassák? a gyomrom felfordul az ilyen emberektől.
2013. október 31. 17:48
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Gratulálok!
2013. október 31. 17:53
|
|
ChrisEdwardFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 477 Csatolások: 3 Azonosító: 163673 offline
|
jujci:333 gratulálok!
)
2013. október 31. 17:53
Nem azért mondom, de ha valaki tudja, hogy a gyereke nemsokára megszületik, függetlenül attól, hogy október végén, vagy november elején, akkor minek megy el síelni a haverjaival külföldre? Ez akkora hülyeség. Azért egy szülés előtt álló terhes nőnek szerintem szüksége van a segítségre, és a párja/férje támogatására, úgyhogy nekem elég furcsa, hogy ez a majomvágású pasas lazán lelécelt szórakozni... Az meg, hogy állandóan a hírekben vannak - ráadásul itt is - idegesítő és fárasztó. Látszik, hogy mennyire fontos nekik a baba, ha már rögtön mutogatják fűnek-fának...
2013. október 31. 17:55
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Szánalmasak. Én is így gondolom itsjustme .
2013. október 31. 17:56
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Most az csak egy vicc, hogy olyankor is ott van a Tv??! Mennyit perkálhat nekik a Tv2, hogy állandóan ott lehessenek? Nem tudom, a Tv vagy azok a celebek szánalmasabbak akik ebbe belementek. A pénzért mindent...
Az meg a másik, hogy attól függetlenül, hogy november elejére voltak kiírva, attól még hamarabb is születhet a baba, sőt később is. Ilyenkor már nagy felelőtlenség elmenni bárhova is csak úgy szórakozgatni napokra. Gratulálok Berkinek, jól kezdi az apaságot.
Az meg a másik, hogy attól függetlenül, hogy november elejére voltak kiírva, attól még hamarabb is születhet a baba, sőt később is. Ilyenkor már nagy felelőtlenség elmenni bárhova is csak úgy szórakozgatni napokra. Gratulálok Berkinek, jól kezdi az apaságot.
2013. október 31. 17:59
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Gratulálok
*-* biztos nagyon édes
2013. október 31. 18:07
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
gratulálok nekik
2013. október 31. 18:12
Bocs, de Berkire csak egy szó jó: idióta. Komolyan elmegy síelni, és otthagyja a párját? Nem hiszem, hogy ez bárkinek is jólesne. Ja, és biztos tök jó, amikor visszanézed, hogy meztelenül fekszel egy ágyon, és kiveszik belőled a gyerekedet... Én megaláztatásnak érezném, ha valaki lefilmezné..
2013. október 31. 18:18
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Először is gratulálok!
Másodszor pedig, most komolyan bent volt egy TV stáb mikor a nő vajúdott?? Mennyit fizettek ezért nekik??
Meg amúgy is, az se valami klassz, ha például az apa veszi fel a szülést és megmutatja a gyereknek mit tudom én 10 év múlva, de ez még mindig jobb, minthogy az egész ORSZÁG látja, amint megszületik szerencsétlen gyerek.
Harmadszor pedig, ez a pasi komolyan annyira idióta, hogy elmegy egy másik országba síelni, miközben a felesége bármikor szülhet?
Ha az én férjem csinálta volna ezt agyonütöttem volna! De minimum egy pofont kapott volna...
Másodszor pedig, most komolyan bent volt egy TV stáb mikor a nő vajúdott?? Mennyit fizettek ezért nekik??
Harmadszor pedig, ez a pasi komolyan annyira idióta, hogy elmegy egy másik országba síelni, miközben a felesége bármikor szülhet?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: