Lady Gaga elveszítette a kiskutyáját
2013. október 31. 19:18
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Szegény Gaga!Sajnálom
2013. október 31. 19:56
Nem bírom Gagát, de egy kutya elvesztése tényleg nehéz. Még x millió évvel ezelőtt én is elveszítettem a kutyámat, de minden percére emlékszem amikor megtudtam a hírt.
2013. október 31. 19:56
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
A Lady X Factor-os fellépése csodálatos volt. Hiányoltam is a cikket, ha már arról is olvashatunk itt starity-n, hogy Harry Styles milyen középkorú nőciket akar felszedni vagy hogy milyen roppant szellemes beszólásai vannak éppen. Olyan show-t lenyomott egyszál magában egy zongorával a Do What U Want alatt, hogy az elképesztő. Mondjuk nekem a Venus előadása jobban tetszett, már csak a dal miatt is.
Annyira imádom.
Egyébként sajnálom a kutyust, meg persze Gagát is, hasonlóban nekem még (lekopogom) nem volt részem, de biztosan szörnyű lehet.
Egyébként sajnálom a kutyust, meg persze Gagát is, hasonlóban nekem még (lekopogom) nem volt részem, de biztosan szörnyű lehet.
2013. október 31. 20:14
|
|
Sophie100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 214089 offline
|
Szegény kutyus!
Viszont Gaga,te egy kicsit visszafoghatnád magad,mert most már a rajongóid is kezdenek megutálni a botrányos viselkedésed miatt! Szerintem Lay Gagának a hangja jó,de a csajt nem bírom nézni...
2013. október 31. 20:44
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Nagyon sajnálom!
Kitartást Lady Gagának!
Kitartást Lady Gagának!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: