Így fest lilán Miley Cyrus — fotó
2013. október 31. 13:12
Barna hajjal milyen szép. Kár volt levágatni. Megértem, hogy azt akarja, hogy ne disney sztárként tekintsenek rá, de ezt másként is el lehet érni. De én bízok benne, hogy egy nap észhez tér.
2013. október 31. 13:16
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
jaj de egy .... volt
2013. október 31. 13:17
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2013.10.30. 20:27)
Egy, a Twitteren megosztott képnek köszönhetően tudhattuk meg, hogyan fest Miley Cyrus lilán.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. október 31. 13:22
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Average Girl @ 2013.10.31. 08:43)
Sokkal jobban jártál volna, ha ink nem is írsz semmit. 
Akár hiszed, akár nem, a drogok és az alkohol hatására egy idő után teljesen átformálódik úgymond a szervezet. Először belül kezdenek el a dolgok másképp működni, aztán a végkifejlett látható lesz a külső jegyeken is. Májlika ide vagy oda, de régebben tényleg más volt az arca. És itt nem csak arról a pár év öregedésről beszélek. Jelenleg be van esve az arca, a szemei dülledtek, könnyesek, nincsenek aranyos hörcsög pofizacsijai úgy, mint régen. Habár gyönyörű borvirág nem fedezhető fel a pofiján, de az biztos, hogy a drog mellett az alkoholt sem veti meg. Mindezek mellett megváltozik a bőr turgora és tónusa is, ami még így is látható, főleg az első képen. Úgyhogy a tag nem írt hülyeséget.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. október 31. 14:02
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Istenem,de hiányzik a hosszú dús barna haja
Bárcsak végre észhez térne,és újra a régi lenne.De én így is nagyon szeretem őt! <3 Apropó,szőke parókát kellet volna felvennie
Letyjehh
2013. október 31. 14:06
Úristen, teljesen megváltozott az arca..! Ugye ez nem az amire gondolok......
2013. október 31. 14:25
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Szerintem jobban állt neki a barna haj!
És az arca?!!!
És az arca?!!!
Letyjehh
2013. október 31. 14:32
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.10.31. 13:22)
Akár hiszed, akár nem, a drogok és az alkohol hatására egy idő után teljesen átformálódik úgymond a szervezet. Először belül kezdenek el a dolgok másképp működni, aztán a végkifejlett látható lesz a külső jegyeken is. Májlika ide vagy oda, de régebben tényleg más volt az arca. És itt nem csak arról a pár év öregedésről beszélek. Jelenleg be van esve az arca, a szemei dülledtek, könnyesek, nincsenek aranyos hörcsög pofizacsijai úgy, mint régen. Habár gyönyörű borvirág nem fedezhető fel a pofiján, de az biztos, hogy a drog mellett az alkoholt sem veti meg. Mindezek mellett megváltozik a bőr turgora és tónusa is, ami még így is látható, főleg az első képen. Úgyhogy a tag nem írt hülyeséget.
menjetek már ezzel a hülyeséggel..igen azt tudom, hogy a drog és pia hatására más lesz az arca az embernek egy idő után, példákat is láttam már erre, DE nem Mileynál..lehet sőt szerintem biztos, hogy egyszer kétszer kipróbálta a füvet de egyáltalán nem függő és igen lehet hogy szokott inni hétvégenként meg minden, de nem olyan mértékben csinálja, hogy amiatt az arca megváltozzon...anno nekem is volt egy időszakom ( és nem dicsekedni akarok vele, mielőtt valaki azt vágná hozzám) mikor minden hétvégén elég nagy mennyiségű alkoholt ittam és semmi változás nem volt az arcomon...
az 1. kép tényleg elég fura, de hát róla sem készülhet mindig hibátlan kép, de a 2. képpel semmi baj, mintha egy olyan kép lenne amit 2-3 évvel ezelőtt csináltak volna róla...
Letyjehh
2013. október 31. 14:41
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Az alsó képen nagyon szép! Sokkal jobb neki a hosszú haj
2013. október 31. 15:08
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
A másodikon gyönyörűűűű!!!!! Remélem visszanöveszti a haját, a régi sokkal jobban állt neki...szerintem
Letyjehh
2013. október 31. 15:10
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
A második kép sokkal jobb.Jó lenne,ha visszatérne a régi Miley....
Letyjehh
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.