Klippremier: Ariana Grande feat. Big Sean - Right There
2013. október 30. 16:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A kiscsaj nagyon erőlködik, hogy Mariah-ra hajazzon, de a migrénes fejfájásra a dalnyitó nyávogása valami iszonyatos volt.
Még jobban belehasított a fejembe a fájdalom, pedig Möri magas C-jét még így is el tudom viselni. A dal és a klip is totál Mariah másolat. A videó hajaz az It's like that kisfilmre, míg a dal olyan We belong together-ös. Ez a csaj is nagyon kreatív, mondhatom. Nekem nem tetszik sem a zene, sem a kisfilm. Az utóbbi igen csak uncsi és vontatott giccsmonstrum, pedig a nyitóképsorok alapján egész élvezhetőnek ígérkezett. Ám az a kapumászás, meg idétlenkedés a legyezővel, hát olyan másfél perc után mégis csak leállítottam. Brutális, hogy ennek a kislánynak mennyire nincs hangja, ami meg van is neki azzal úgy nyávog, hogy az ember a falat kaparja. Nem tudom miért kell azt erőltetni, ami nem megy.
2013. október 30. 16:41
Idézet (mrs.styles93 @ 2013.10.30. 12:10)
Számomra kellemes meglepetés volt.
A dal és a video is nagyon szuper lett, imádom Arianát. Végre egy tinisztár aki tud énekelni. Tökéletes lett, és szerintem messze fölülmúlja a Baby I -t. A Mariah - Ariana dologhoz meg annyit, hogy én ennek csak örülök ha Arit hozzá hasonlítják, mert ez azért nem kis dolog, Carey egy élő legenda. 
Ott a pont
2013. október 30. 16:48
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Imádni való
) nagyon nagyon szeretem Arianat! Nem okozott csalódást :3
2013. október 30. 17:07
|
|
OsnapitzAriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 3 Azonosító: 212934 offline
|
Nekem nagyon tetszik!
2013. október 30. 17:31
|
|
Cukibogyó01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 126 Csatolások: 50 Azonosító: 203851 offline
|
jó klipp, és szerintem igazad van egy kicsit cucu22 de am nem rossz
2013. október 30. 18:50
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Először nem szerettem nagyon ezt a dalt, de minél többször hallgatom, annál jobban tetszik, a videoklip pedig szuper lett, nem kellett csalódnom Arianában.
2013. október 30. 19:41
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
Liz Gillies is szerepel benne *O*
2013. október 30. 22:29
|
|
cuppycake99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 78 Csatolások: 1 Azonosító: 169498 offline
|
Ariana maga két lábon járó csoda
nem tud énekelni? nézd már meg hogy énekel élőbe, már nem azért de ezerszer jobb mint "a legtöbb tinisztár", mert ahogy az kiderült, Selenácska se tud énekelni, és Taylor is világéletében szar volt, szóval...
nem véletlenül hívják Arianat a 2. Mariah Carey-nek, akit ha nem ismersz, kb analfabéta lehetsz:) És most nem azért védem, mert szeretem... Emberek mi van veletek:DDD
2013. október 31. 08:11
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Istenem annyira imádom Arianát, olyan szép és olyan gyönyörű hangja van...erre elrontja a zenéivel, mivel én eddig a mostani zenéje közül egyet sem bírtam végighallgatni...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: