Miley Cyrus inkább meztelenkedik, mint sír
2013. október 30. 19:07
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Igen, többet pucérkodik mint sír, de a Wrecking Ballban mégiscsak rászánta magát a sírásra.
2013. október 30. 19:26
Wrecking Ball-bal meg mindakettő ment.
okéé
deamúgy én sem szeretek sírni . x
deamúgy én sem szeretek sírni . x
2013. október 30. 22:42
Idézet
Nem értem mások miért nem úgy érzik, ahogy én
Talán azért, mert nem vagyunk egyformák, kedves Miley
Mondjuk ezt az „inkább vetkőzünk, mint sírunk”-dolgot úgy is le lehetne fordítani, hogy inkább előadja a vagány csajt, mintsem az érzékenyt. Tény, hogy vannak olyan emberek (köztük jómagam is, nem tagadom), akik szívesebben hozzák a határozottabb, tökösebb énjüket, viszont ott sírnak, ahol senki se látja vagy hallja őket. Kemény világ ez, annyi szent, amit csak úgy lehet túlélni, ha az ember is kemény, érzelmeknek helye meg ideje nincs, mert akkor kész, halálra vagy ítélve, bedobhatod a türcsit. Egy jóbarátom (férfi) ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy bár vannak érzelmei, jó mélyre el vannak temetve a bensőjében, pont ezért. Tudom, első hallásra úgy hangzik ez, mintha egy orwelli disztópiában (értsd randa új világ) élnénk, de nézzünk szemben a tényekkel: arrafelé haladunk, méghozzá öles léptekkel. Talán ezért meg is tudnám érteni Mileyt, hiszen ő is ennek a korszaknak a szülöttje, de mivel ez a buta kiscsibe átment ellentmondásos tyúkba, így hát megértés helyett marad a heves fejcsóválás részemről.
2013. október 31. 08:55
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Szerintem ezért nem kellene megkövezni, de ti tudjátok.
Am nektek mind1 mit csinál, így is úgy is ócsároljátok..
2013. október 31. 10:09
|
|
Selena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 134188 offline
|
Észre vettük már a klippben.
Bár a számait még mindig szeretem de a csaj nagyon megváltozott:(
2013. október 31. 11:00
|
|
Ancsaaa2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 205539 offline
|
Ez egy űrlény amit normális esetben tenne az ember azt ő másképp csinálja most mi a ciki a mosolygáson és miért most a pucérság miért jó??
És a wreacking ball-ban is látom nem sírt....
És a wreacking ball-ban is látom nem sírt....
2013. október 31. 11:42
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
orvos kellene neki, mert vetkőzik?!
úrsiten, Lady Gaga, Rihanna botrányosabb és még sorolhatnám hány sztár vetkőzött pucérra Britneytől kezdve Katy-ig ...
úrsiten, Lady Gaga, Rihanna botrányosabb és még sorolhatnám hány sztár vetkőzött pucérra Britneytől kezdve Katy-ig ...
2013. október 31. 11:52
|
|
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline
|
Tudod kedves Beyla (aki megjegyzem már megint engem b@aszogatsz) engem soha a büdös életben nem közösítene ki és nem utálna ki az aki ismer. És ha valaki engem utál az nem az én problémám...Én nem próbálok mindenkinek benyalni csak hogy mindenki szeressen...Totálisan hidegen hagy hogy ki mit gondol rólam. Aki ismer az tudja milyen vagyok aki nem az meg gondoljon amit akar.
2013. október 31. 12:11
|
|
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline
|
Szerintem ez Miley saját véleménye és egyáltalán nem is értem miért kell ebből hírt csinálni. Valószínűleg, aki hallott már 1 számot tőle és látta Wrecking ball klipjét az tudja, hogy milyen nehéz neki, most, hogy szakiított A pasijával. Ja és azért nem ő a hibás, hogy ilyen lett, hanem az egész világ. Pláne a szülei ( főleg az apja) , mert ő is híres és tudhatta volna h mivel jár a "tinihírnév" dolog. Teljesen egyetértek a Miley fanokkal, bár én annyira nem vagyok az, h ki akadnak a sok utálkozó kommenten. Ja és különben is ha vki szerint azért kell neki orvos mertvetkőzik az még nem látott semmilyen videóklippet soha...
2013. október 31. 12:17
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Selena 4ever egyet értek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.

0 felhasználónak tetszik: