Oscar-előrejelzés: a jövő év legnagyobb esélyesei
2013. október 30. 14:52
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
a Blue Jasmin valami iszonyatosan fos film (szerintem), de Cate Blanchett tényleg jó volt benne...de még Sandra Bullock is megérdemelné, bár nekem a Női szervekben tetszett a legjobban
D
2013. október 30. 15:36
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
a 12 év rabszolgaság elég szilárd befutónak tűnik az akadémia eléggé like-olja az iylesféle témákat.én a butler sikerében is reménykedek de szerintem idén sajnos háttérbe fog szorulni mint anno a Segitség..a gravitáció valami eszméletlenül lenyügözö volt szóval szerintem befog gyüjteni valamit.személyszerint nagyon várom a dallas buyers club-ot.a nagymértüékü átalakulással és vagy fogyással járó szerepek eljátszását is nagyra értékeli az akadémia szóval szeritem itt is csöppenik nekik valami,az augusztus oklahomában is nagyon igéretesnak tűnik..jah meg a wall street farkasa is de leo-t valahogy nem szeretik oscar-os berkekben..
2013. október 30. 16:03
|
|
Thekidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 192751 offline
|
Nem szeretem az Oscar-t!!! Nem mindig a minőségi filmeket díjazzák! És ez nem jó!!! De kedvencem Michael Fassbender és Leonardo Di aprio!!!!
1 felhasználónak tetszik:
imbranataxversa
2013. október 30. 16:08
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Sok sikert! :-)
2013. október 30. 16:09
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Én a gravitciónak szorkulok
!!!!!!
2013. október 30. 16:47
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Sajnos a filmek többségét még nem láttam. A komornyikra viszont marhára kíváncsi vagyok!
2013. október 30. 22:22
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Megint csupa olyan, amihez "közöm sincs". Ennek a Gravitynek láttam az előzetesét a moziban és nem igazán fogott meg, őszintén szólva inkább nevetségesnek tűnt.
2013. október 31. 00:23
Rendkívül összeszedett cikk lett a nagy esélyesekről, gratula
Beszállván az esélylatolgatásba, szerintem McQueen-ék jelölve lesznek, hogy kompenzálják a korábbi mellőzéseket *gonosz vigyor* No offence, de McQueen stílusa korábban is megfeküdte a széplelkű közönség és a konzervatív zsűri gyomrát, a 12 év rabszolgaság meg már a témájából adódóan sem lesz egy könnyed darab. Scorsese, Coenék meg nagy kedvencek, ők ott lesznek az ötösben.
McConaughey pajtáson viszont meg vagyok lepődve, pár éve nem gondoltam volna, hogy ennyire meglendül a filmes szekere, és nemcsak szélesvigyorú bájgúnárként fogja tiszteletét tenni a mozivásznon. Egy jelölés tuti, hogy lesz. Tom Hanks esetében már nem vagyok ennyire biztos, Phoenixnek drukkolok, DiCaprio meg szerintem akkor lesz Oscar-díjas, amikor decens, ráncos öregemberként veszi át az életmű-díjat
Mellékszereplők közül (minden elfogultság nélkül persze
) Fassbendert tartom a nagy esélyesnek, Leto meg szorosan mögötte (na nem úgy!). Hölgyeknél Johansson tuti, már csak azért is, mert érdekességnek számít azzal, hogy csak a hangját adja. A Blue Jasmine-t még nem láttam, de sort kerítek rá mindenképpen.
Kérdés: a Rush meg a Gravitáció tényleg olyan jó, ahogy mondják? Az előbbit már régóta tervezem megnézni, mint régimódi Foma-1 hívő, de a másik annyira nem vonz, de a sok dicséret kíváncsivá tett.
Beszállván az esélylatolgatásba, szerintem McQueen-ék jelölve lesznek, hogy kompenzálják a korábbi mellőzéseket *gonosz vigyor* No offence, de McQueen stílusa korábban is megfeküdte a széplelkű közönség és a konzervatív zsűri gyomrát, a 12 év rabszolgaság meg már a témájából adódóan sem lesz egy könnyed darab. Scorsese, Coenék meg nagy kedvencek, ők ott lesznek az ötösben.
McConaughey pajtáson viszont meg vagyok lepődve, pár éve nem gondoltam volna, hogy ennyire meglendül a filmes szekere, és nemcsak szélesvigyorú bájgúnárként fogja tiszteletét tenni a mozivásznon. Egy jelölés tuti, hogy lesz. Tom Hanks esetében már nem vagyok ennyire biztos, Phoenixnek drukkolok, DiCaprio meg szerintem akkor lesz Oscar-díjas, amikor decens, ráncos öregemberként veszi át az életmű-díjat
Kérdés: a Rush meg a Gravitáció tényleg olyan jó, ahogy mondják? Az előbbit már régóta tervezem megnézni, mint régimódi Foma-1 hívő, de a másik annyira nem vonz, de a sok dicséret kíváncsivá tett.
2013. október 31. 11:04
nagyon jó cikk lett! már nagyon várom a filmeket is, meg a gálát is.
2013. október 31. 21:03
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Mind meg fogják érdemelni
2013. október 31. 23:40
|
|
Invisiblevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 121 Csatolások: 7 Azonosító: 190334 offline
|
Én Benedict Cumberbatch-et is szívesen látnám valahol a sorban, idén kiemelkedően jó alakításokat hozott.
Egyébként az Akadémiánál sosem lehet tudni..
2013. november 02. 20:42
|
|
xXxEmoGirlxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 214557 offline
|
Jennifer Lawrence
2013. november 07. 01:14
|
|
KamikazePocokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.30. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 202796 offline
|
Hát, én mondjuk a Gravitációt nem feltétlen jutalmaznám legjobb filmmel, volt/lesz annál jobb is, viszont a legjobb látványtervet és vizuális effektet nekiadnám
2013. november 21. 08:22
|
|
NaomiCsikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200161 offline
|
Hajrá Jared Leto és Matthew McConaughey!! Én nekik szurkolok! ^^
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.