Dasha és Alonso kapcsolata egy éve tart, és úgy tűnik, jól megvannak, bizonyíték erre Dasha üzenete a pilótának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dasha Kapustina vigasztalja Alonsót
2013. október 29. 19:16
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Annyira sajnálom Alonsot, hogy iylen kis szerencsétlen. lesz még itt vb cím remélem és bizakodok is. Amúgy Raquelt lecserélni sztem még mindig nem jó döntés volt, örülök, hogy jóban vannak és Dasát is egyre jobban kedvelem...emberként!
2013. október 29. 19:31
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Imádom Aloso-t,és most sajnálom.
2013. október 29. 19:33
Dasha egy igazán aranyos lány. Nagyon kedves dolog volt tőle ez a üzenet. Örülök neki, hogy így szeretik egymást.
2013. október 29. 21:43
Bár tudtam, hogy nincs rá sok esély, főleg mert a német tetemes előnnyel rendelkezett, de a szívem mélyén hittem benne, hogy valahogy majd előre tör, és megszerzi az első helyet. Most mit mondjak? Nem ért hideg zuhanyként, hogy Vettel győzött (megint) de az, hogy Fernando ennyire hátul végzett, az igen.
A barátnőjével nem igazán voltam megbarátkozva még számomra is ismeretlen okok miatt, valahogy a sztárbarátnőknél mindig előjön belőlem a hülye fangirl aki szerint csak a pénz miatt van vele, és Dasha esetében is ezt éreztem, pedig tudtam, hogy Alo nem véletlenül van vele, és boldog mellette. Ez az apró gesztus pedig egyel több bizonyíték, hogy tévedtem, és hogy tényleg nem azért van Fernando mellett, mert sikeres, gazdag, stb.
Alo csalódott, teljesen jogosan, szerintem most ennyi volt a legtöbb, amit Dasha tehetett, és örülök, hogy megtette. én pedig akkor is büszke leszek a spanyolomra, mert jön a 2014, és el fog még jönni az Ő ideje.
A barátnőjével nem igazán voltam megbarátkozva még számomra is ismeretlen okok miatt, valahogy a sztárbarátnőknél mindig előjön belőlem a hülye fangirl aki szerint csak a pénz miatt van vele, és Dasha esetében is ezt éreztem, pedig tudtam, hogy Alo nem véletlenül van vele, és boldog mellette. Ez az apró gesztus pedig egyel több bizonyíték, hogy tévedtem, és hogy tényleg nem azért van Fernando mellett, mert sikeres, gazdag, stb.
Alo csalódott, teljesen jogosan, szerintem most ennyi volt a legtöbb, amit Dasha tehetett, és örülök, hogy megtette. én pedig akkor is büszke leszek a spanyolomra, mert jön a 2014, és el fog még jönni az Ő ideje.
2013. október 30. 07:07
Forma 1-es futamot én is tudok úgy nyerni, hogy kipörgés gátló van az autómban (ugye Vettel). Ki van nyalva a segge - nem csoda, hogy Webber utálja, mint a szar.
2013. október 30. 10:57
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Én is sajnálom, hogy Alonso újabb címet vesztett el, mert ha nincs Sebastian Vettel mára már legalább 4 VB címe lehetne (2010 és 2012) DE van Sebastian Vettel aki vitathatatlanul megérdemelte a győzelmet.
Azt nem nagyon értem, hogy miért kell ilyen hozzászólásokat írni, hogy "Dögöljön meg" ??
Seb kapott egy jó kocsit, ő maga is jó pilóta .. ennyi kell a sikerhez. Tény, hogy a Ferrari nagyon elszúrta ezt az évét is, de Alonso sem volt mindig a topon, ezt úgy mondom mint a rajongója!!
Azt nem nagyon értem, hogy miért kell ilyen hozzászólásokat írni, hogy "Dögöljön meg" ??
Seb kapott egy jó kocsit, ő maga is jó pilóta .. ennyi kell a sikerhez. Tény, hogy a Ferrari nagyon elszúrta ezt az évét is, de Alonso sem volt mindig a topon, ezt úgy mondom mint a rajongója!!
2013. október 31. 07:54
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
dogoljon meg ?
mintha egy taylor swift harry styles cikket olvasnak
amugy most mit mondjak..majd egyszer sikerul neki is .. lehet hogy.. en tisztelem alonsot mint versenyzo.. de Sebnek drukkolok Szóval Gratula Seb csak igy tovabb
2013. november 02. 20:00
|
zsancika1115új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 214658 offline
|
Alonso -nak jó, hogy van mellette egy ilyen szép lány aki bátorítja is.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: