Starity

Megjelent Katy Perry prizmája

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 29. 18:03 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Katy Perry negyedik albuma, a PRISM október 22-én jelent meg világszerte, amely az osztatlan sikerű Teenage Dream nagylemezt követte. Az énekesnő lezárta a Candy-Queen szerepet és készen áll arra, hogy betekintést adjon az igazi életébe.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. október 29. 18:09 #2
SweetDancer
SweetDancer

StátuszI don't care about my makeup, I am a motherfuck*ng princess. BVB ARMY!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 703
Csatolások: 8
Azonosító: 200804
Dejó, végre wub.gif blush.gif
2013. október 29. 18:11 #3
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Katy olyan jól néz ki ezeken a képeken, nem vagyok nagy Katy fan, de tény ez az album nagyon jó lett.
2013. október 29. 18:12 #4
SweetDancer
SweetDancer

StátuszI don't care about my makeup, I am a motherfuck*ng princess. BVB ARMY!!
Hozzászólás: 703
Csatolások: 8
Azonosító: 200804
Örülök, hogy boldog, annak is, hogy az album is ezt tükrözi.
Meg annak is örülök, hogy azt a kék parókát elégette
rohog.gif
2013. október 29. 18:13 #5
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Először kicsit egyhangúnak hatott az album, sőt, nem voltam elájulva, főleg akkor, mikor a 30mp-es részleteket hallgattam az iTuneson. Aztán elkezdtem odafigyelni a dalszövegre, értelmezni a dallamokat, és rendkívül magával ragadott. Visszajött az a zseniális dalszövegíró és művész, akit vártam. Számomra kiemelkedő lett a "Legendary Lovers", a "Double Rainbow", az "It Takes Two" és a "Choose Your Battles". Nem annyira tetszik a "Birthday" és az "International Smile" , de azt el kell ismernem, hogy mindkettő nagyon vidám és pozitív. Csak így tovább, Katy, szép munka lett ez! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Beyla
2013. október 29. 18:41 #6
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Elképesztően imádom ezt a lányt! Csak úgy sugárzik a boldogságtól! Örülök, hogy talpra állt és lezárta az előző fejezetet. Még nem hallottam az összes dalt, de amelyhez volt már szerencsém - az nagyon tetszett! Mellesleg most nézem, hogy nálunk 23-tól kapható a lemez - hm, jó, hogy 22-én én már a boltban voltam, és nem találtam... rohog.gif Sebaj, holnap újra alkalmam nyílik rá, hogy felkutassam! Egyébként én is azt vettem észre, hogy a lassabb hangvételű szerzemények, tehát a balladák mennyivel jobban állnak a leányzónak! Igazi érzelmekkel teli egy csaj, amelyek ezeken keresztül jönnek ki belőle leginkább. Valóban sokat változott amúgy az évekkel, és a piciny lányból egy csodás, érett nővé vált. Ám a gyermeki lélek még mindig megvan benne, én úgy látom. És ez egyáltalán nem baj. Épp ellenkezőleg! Kívánom, hogy a jövőben ugyanilyen boldog legyen, mint most, és soha többé ne bántsa meg senki! smileeee.gif Ha mégis: van annyira pozitív, kemény lány, hogy újra, és újra felálljon, leporolja magát, és tovább folytassa piciny útját a világban! Én bízom benne. Öröm látni ilyen pozitív kisugárzású embereket, mint amilyen Katy is! Szóval továbbra is csak keményen, belevalóan, mint eddig! Rooaar! cool.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 29. 18:49 #7
selena gomez fan22
selena gomez fan22
Mad Hatter

StátuszAnd nothing ever happens
Hozzászólás: 1095
Csatolások: 6
Azonosító: 209928
imádom katy-t! heart.gif
2013. október 29. 19:02 #8
- törölt felhasználó -    
Na, majd meghallgatom az albumát. smileeee.gif
2013. október 29. 19:05 #9
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
imádom őt heart.gif biztosan meg fogom venni az albumot heart.gif
2013. október 29. 19:18 #10
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Amúgy szuper lett az album..smileeee.gif
2013. október 29. 19:29 #11
- törölt felhasználó -    
Imadom ot elkepeszto tehetseges!! wink.gif
2013. október 29. 19:29 #12
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
Jó képek,és jó szám lett!
2013. október 29. 19:35 #13
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
(Szerintem!!!) harmatgyenge album lett, legalább is nekem ez jött le, mikor először hallgattam, másodjára se akart a véleményem megváltozni. Így meg úgy be volt harangozva mindenféle sötét témájú, komor stílusú albumnak erre kapunk egy teen pop-bubblegum pop albumot egy, a 30. életévében járó énekesnőtől. 110.gif Egyedül a Dark Horse tetszik, olyan dalokat vártam, mint amilyen az volt, de hát csalódnom kellett.
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. október 29. 19:48 #14
poni0073ules
poni0073ules
új tag
Hozzászólás: 56
Azonosító: 172525
nagyon jó lett az album, imáádom a rajta lévő számokat egytől-egyig biggrin.gif már 2 hete folyamatosan hallgatom!!!!!! nagyon jó lett és Katy hihetetlen
2013. október 29. 19:51 #15
- törölt felhasználó -    
Imádom Katy Perry, imádom amit csinál. Ez az album is fantasztikus lett. Biztos vagyok benne hogy hatalmas sikere lesz smileeee.gif
2013. október 29. 19:59 #16
- törölt felhasználó -    
Nos. Az a helyzet, hogy Perry-nek akármilyen szarul hangzik is, de a kék paróka (stílus is) állt jól. Miért? Mert így ezzel a snassz dologgal, semmitmondóvá vált. Mert hangja ugyebár nincs, érdekes egyénisége csakugyan nincs.
Ez az album unalmas lett... A 10. számig jutottam, aztán töröltem a francba az egészet. Van rajt jó szám(még jó höhö). Dr. Luke megdolgozott Pepsinek, most is. Legendary Lovers-t 3x meghallgattam, a Walking On Air-t is. De a többi dal egyszerűen ugyanaz volt, Kéti képtelen élőben ezeket visszaadni, a fotók jobban sikerültek mint a számok. Amúgy ez az album nem érdekes, nem merész, nem egyedi, csináltak 1 olyan dolgot amit viszonylag jól el lehet adni, mert megveszik a 12 évesek is. A másik meg, nekem ne magyarázza be Kéti,hogy dalt ír, mindenki tudja,hogy csak ült a studióban és nézett ki a fejéből.
Kritikusok sosem nyilatkoztak róla elismerően, gondolom ezek után sem fognak, mert ez visszaesés az ezelőtti albumhoz képest, ami nagyon jól sikerült. Akármilyen balladák lehetnek a korongon, hiteltelen, mű amit csinál, mert annyira hamis és gyenge, hogy énekesnőnek nem nevezhető, inkább csak valami médiaszemélyiségnek.
2013. október 29. 20:13 #17
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
nem vagyok meg elégedve az albummal nagyon egyhangú és unalmas, kevés a kiemelkedő dal és ami az azt már ki is lőtték kislemeznek és promó lemeznek(nem mind még van 1-2 dal) ,az alap koncepció ez a retro dance stílus nagyon jó de sajnos hogy ez miatt minden dal egyhangú lett pedig ha meg tudták volna csinálni hogy minden dalnak legyen valami különlegessége és még meg is tudja tartani ezt a dance vonalat egy nagyon szép és kerek album lett volna de nem jött össze amúgy én egy egy dalt Chernek a hangjával képzeltem el főleg a Walking On Air-t.
A kedvenceim a Dark Horse(kár hogy nincs több dal ami hajzna erre a dalra és kár hogy nem lett kislemez ) a másik kedvencem a Walking On Air.
A kritikámat/véleményemet úgy írtam hogy már többször meg hallgattam az albumot ha pontszámban kéne akkor egy 6,50/10 lenne .
Fanoktól elnézést ha valakit megsértettem
2013. október 29. 20:21 #18
RatedP
RatedP
Hozzászólás: 1322
Csatolások: 30
Azonosító: 203231
Előző albumai sokkal jobban tetszettek. Szerintem ez most nagyon egyhangú lett. Kettő szám van ami, tetszik a Dark Horse és a Walking on Air.
2013. október 29. 21:53 #19
- törölt felhasználó -    
Az albummal még nem alakult ki egy "szoros barátságos" viszony, de ahogy egyre többször hallgatom a dalokat, ráérzek, hogy nem is olyan az egész, mint azt elhamarkodottan elitéltem. Én is túl sok dalt egyhangúnak tartottam, és kicsit aggódtam is, hogy ez vajon egy visszaesés-e tőle vagy sem. Már most ott tartok, hogy egy egész hallgatható albumot készitett el, ami mély tartalommal és kifejezéssel ivódik az ember lelkébe. Leszögezem, hogy mikor azt mondta, hogy ez az albuma amolyan "sötét" lesz, én se fogtam fel mire is céloz ezzel. Az album cime se utal a sötétségre, hanem pont ellenkezőleg, mint ahogy azt ő is elmondta, a fényre, a jó időszakára koncentrált már, ami ösztönözte a dalok újbóli átértelmezésében. Néhány dalán érződik ez a hatás, de ahhoz jobban a dalok mögé kell nézni. Szerintem sokkal jobban is tette, hogy hanyagolta a komor depis számokat, mert az nem ő lett volna, hanem csak egy letört énje, ami nem azt a pozitiv személyiségét mutatja, ami ő maga. Nyoma megmaradt, mert anélkül vesztett volna hitelességéből. Asszem' 2 dal van - a bónuszdalokkal együtt - ami nem nyerte el túlzottan a tetszésem. Aki szerint pedig roppant unalmas, és halovány lett a lemez, - célzások ! - az nem vett elég fáradtságot ahhoz, hogy meghallgassa és értelmezze a mondanivalóját. Persze ha valaki nincs oda a zenéért annak hót mindegy, úgyis lehúzza a "poros" földig. Én úgy gondolom, hogy Katy 3 év után igazán kitett magáért, és egy kifinomultabb, érettebb énjét mutatta meg. -> (Itt kifejezetten a töltelékdalokra gondolok, és nem a kislemezekre.) Az egész albumra egy erős 8-ast adnék. A cikkhez pedig gratulálok, igazán jól lett összehozva ! wink.gif Illetve promóció szempontjából is jó, mert vonzza az őrült litlö mánsztörzöket, akik szivesen bepiszkitják a légkört. laugh.gif (Én is szeretem Gagát, de nem vagyok eme csoport tagja !) Csak hogy tisztázzam..
2 felhasználónak tetszik: Glamster, Fan-ily6889
2013. október 29. 22:12 #20
Benita
Benita

StátuszBe Happy :)
Hozzászólás: 544
Azonosító: 186373
nagyon jó lett smileeee.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!