Katy Perry negyedik albuma, a PRISM október 22-én jelent meg világszerte, amely az osztatlan sikerű Teenage Dream nagylemezt követte. Az énekesnő lezárta a Candy-Queen szerepet és készen áll arra, hogy betekintést adjon az igazi életébe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Katy Perry prizmája
2013. október 29. 18:09
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Dejó, végre
2013. október 29. 18:12
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Örülök, hogy boldog, annak is, hogy az album is ezt tükrözi.
Meg annak is örülök, hogy azt a kék parókát elégette
Meg annak is örülök, hogy azt a kék parókát elégette
2013. október 29. 18:13
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Először kicsit egyhangúnak hatott az album, sőt, nem voltam elájulva, főleg akkor, mikor a 30mp-es részleteket hallgattam az iTuneson. Aztán elkezdtem odafigyelni a dalszövegre, értelmezni a dallamokat, és rendkívül magával ragadott. Visszajött az a zseniális dalszövegíró és művész, akit vártam. Számomra kiemelkedő lett a "Legendary Lovers", a "Double Rainbow", az "It Takes Two" és a "Choose Your Battles". Nem annyira tetszik a "Birthday" és az "International Smile" , de azt el kell ismernem, hogy mindkettő nagyon vidám és pozitív. Csak így tovább, Katy, szép munka lett ez!
2013. október 29. 18:41
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Elképesztően imádom ezt a lányt! Csak úgy sugárzik a boldogságtól! Örülök, hogy talpra állt és lezárta az előző fejezetet. Még nem hallottam az összes dalt, de amelyhez volt már szerencsém - az nagyon tetszett! Mellesleg most nézem, hogy nálunk 23-tól kapható a lemez - hm, jó, hogy 22-én én már a boltban voltam, és nem találtam...
Sebaj, holnap újra alkalmam nyílik rá, hogy felkutassam! Egyébként én is azt vettem észre, hogy a lassabb hangvételű szerzemények, tehát a balladák mennyivel jobban állnak a leányzónak! Igazi érzelmekkel teli egy csaj, amelyek ezeken keresztül jönnek ki belőle leginkább. Valóban sokat változott amúgy az évekkel, és a piciny lányból egy csodás, érett nővé vált. Ám a gyermeki lélek még mindig megvan benne, én úgy látom. És ez egyáltalán nem baj. Épp ellenkezőleg! Kívánom, hogy a jövőben ugyanilyen boldog legyen, mint most, és soha többé ne bántsa meg senki!
Ha mégis: van annyira pozitív, kemény lány, hogy újra, és újra felálljon, leporolja magát, és tovább folytassa piciny útját a világban! Én bízom benne. Öröm látni ilyen pozitív kisugárzású embereket, mint amilyen Katy is! Szóval továbbra is csak keményen, belevalóan, mint eddig! Rooaar!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 29. 18:49
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
imádom katy-t!
2013. október 29. 19:29
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jó képek,és jó szám lett!
2013. október 29. 19:35
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
(Szerintem!!!) harmatgyenge album lett, legalább is nekem ez jött le, mikor először hallgattam, másodjára se akart a véleményem megváltozni. Így meg úgy be volt harangozva mindenféle sötét témájú, komor stílusú albumnak erre kapunk egy teen pop-bubblegum pop albumot egy, a 30. életévében járó énekesnőtől.
Egyedül a Dark Horse tetszik, olyan dalokat vártam, mint amilyen az volt, de hát csalódnom kellett.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. október 29. 19:48
|
|
poni0073ulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 172525 offline
|
nagyon jó lett az album, imáádom a rajta lévő számokat egytől-egyig
már 2 hete folyamatosan hallgatom!!!!!! nagyon jó lett és Katy hihetetlen
2013. október 29. 19:51
Imádom Katy Perry, imádom amit csinál. Ez az album is fantasztikus lett. Biztos vagyok benne hogy hatalmas sikere lesz
2013. október 29. 19:59
Nos. Az a helyzet, hogy Perry-nek akármilyen szarul hangzik is, de a kék paróka (stílus is) állt jól. Miért? Mert így ezzel a snassz dologgal, semmitmondóvá vált. Mert hangja ugyebár nincs, érdekes egyénisége csakugyan nincs.
Ez az album unalmas lett... A 10. számig jutottam, aztán töröltem a francba az egészet. Van rajt jó szám(még jó höhö). Dr. Luke megdolgozott Pepsinek, most is. Legendary Lovers-t 3x meghallgattam, a Walking On Air-t is. De a többi dal egyszerűen ugyanaz volt, Kéti képtelen élőben ezeket visszaadni, a fotók jobban sikerültek mint a számok. Amúgy ez az album nem érdekes, nem merész, nem egyedi, csináltak 1 olyan dolgot amit viszonylag jól el lehet adni, mert megveszik a 12 évesek is. A másik meg, nekem ne magyarázza be Kéti,hogy dalt ír, mindenki tudja,hogy csak ült a studióban és nézett ki a fejéből.
Kritikusok sosem nyilatkoztak róla elismerően, gondolom ezek után sem fognak, mert ez visszaesés az ezelőtti albumhoz képest, ami nagyon jól sikerült. Akármilyen balladák lehetnek a korongon, hiteltelen, mű amit csinál, mert annyira hamis és gyenge, hogy énekesnőnek nem nevezhető, inkább csak valami médiaszemélyiségnek.
Ez az album unalmas lett... A 10. számig jutottam, aztán töröltem a francba az egészet. Van rajt jó szám(még jó höhö). Dr. Luke megdolgozott Pepsinek, most is. Legendary Lovers-t 3x meghallgattam, a Walking On Air-t is. De a többi dal egyszerűen ugyanaz volt, Kéti képtelen élőben ezeket visszaadni, a fotók jobban sikerültek mint a számok. Amúgy ez az album nem érdekes, nem merész, nem egyedi, csináltak 1 olyan dolgot amit viszonylag jól el lehet adni, mert megveszik a 12 évesek is. A másik meg, nekem ne magyarázza be Kéti,hogy dalt ír, mindenki tudja,hogy csak ült a studióban és nézett ki a fejéből.
Kritikusok sosem nyilatkoztak róla elismerően, gondolom ezek után sem fognak, mert ez visszaesés az ezelőtti albumhoz képest, ami nagyon jól sikerült. Akármilyen balladák lehetnek a korongon, hiteltelen, mű amit csinál, mert annyira hamis és gyenge, hogy énekesnőnek nem nevezhető, inkább csak valami médiaszemélyiségnek.
2013. október 29. 20:13
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
nem vagyok meg elégedve az albummal nagyon egyhangú és unalmas, kevés a kiemelkedő dal és ami az azt már ki is lőtték kislemeznek és promó lemeznek(nem mind még van 1-2 dal) ,az alap koncepció ez a retro dance stílus nagyon jó de sajnos hogy ez miatt minden dal egyhangú lett pedig ha meg tudták volna csinálni hogy minden dalnak legyen valami különlegessége és még meg is tudja tartani ezt a dance vonalat egy nagyon szép és kerek album lett volna de nem jött össze amúgy én egy egy dalt Chernek a hangjával képzeltem el főleg a Walking On Air-t.
A kedvenceim a Dark Horse(kár hogy nincs több dal ami hajzna erre a dalra és kár hogy nem lett kislemez ) a másik kedvencem a Walking On Air.
A kritikámat/véleményemet úgy írtam hogy már többször meg hallgattam az albumot ha pontszámban kéne akkor egy 6,50/10 lenne .
Fanoktól elnézést ha valakit megsértettem
A kedvenceim a Dark Horse(kár hogy nincs több dal ami hajzna erre a dalra és kár hogy nem lett kislemez ) a másik kedvencem a Walking On Air.
A kritikámat/véleményemet úgy írtam hogy már többször meg hallgattam az albumot ha pontszámban kéne akkor egy 6,50/10 lenne .
Fanoktól elnézést ha valakit megsértettem
2013. október 29. 21:53
Az albummal még nem alakult ki egy "szoros barátságos" viszony, de ahogy egyre többször hallgatom a dalokat, ráérzek, hogy nem is olyan az egész, mint azt elhamarkodottan elitéltem. Én is túl sok dalt egyhangúnak tartottam, és kicsit aggódtam is, hogy ez vajon egy visszaesés-e tőle vagy sem. Már most ott tartok, hogy egy egész hallgatható albumot készitett el, ami mély tartalommal és kifejezéssel ivódik az ember lelkébe. Leszögezem, hogy mikor azt mondta, hogy ez az albuma amolyan "sötét" lesz, én se fogtam fel mire is céloz ezzel. Az album cime se utal a sötétségre, hanem pont ellenkezőleg, mint ahogy azt ő is elmondta, a fényre, a jó időszakára koncentrált már, ami ösztönözte a dalok újbóli átértelmezésében. Néhány dalán érződik ez a hatás, de ahhoz jobban a dalok mögé kell nézni. Szerintem sokkal jobban is tette, hogy hanyagolta a komor depis számokat, mert az nem ő lett volna, hanem csak egy letört énje, ami nem azt a pozitiv személyiségét mutatja, ami ő maga. Nyoma megmaradt, mert anélkül vesztett volna hitelességéből. Asszem' 2 dal van - a bónuszdalokkal együtt - ami nem nyerte el túlzottan a tetszésem. Aki szerint pedig roppant unalmas, és halovány lett a lemez, - célzások ! - az nem vett elég fáradtságot ahhoz, hogy meghallgassa és értelmezze a mondanivalóját. Persze ha valaki nincs oda a zenéért annak hót mindegy, úgyis lehúzza a "poros" földig. Én úgy gondolom, hogy Katy 3 év után igazán kitett magáért, és egy kifinomultabb, érettebb énjét mutatta meg. -> (Itt kifejezetten a töltelékdalokra gondolok, és nem a kislemezekre.) Az egész albumra egy erős 8-ast adnék. A cikkhez pedig gratulálok, igazán jól lett összehozva !
Illetve promóció szempontjából is jó, mert vonzza az őrült litlö mánsztörzöket, akik szivesen bepiszkitják a légkört.
(Én is szeretem Gagát, de nem vagyok eme csoport tagja !) Csak hogy tisztázzam..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.