Feloszlott a Jonas Brothers
2014. január 12. 12:52
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
annyira sajnálom...amikor meghallottam majdnem elsírtam magam. de Jonaticok! aki igazi Jonas Brothers rajongó, az biztos, hogy nem fog elpártolni tőlük, "csak" mert feloszlottak! WE LOVE JOBROS FOREVER!!!!
2014. január 30. 19:51
Amikor először megláttam egyszerűen nem tudtam elhinni! Sokáig képtelen voltam ide kommentet írni, de most megteszem, mert ennyit minimum megérdemelnek ezek a srácok! Ők a kedvenc bandám és szörnyű ezt látni, de én még reménykedek, hogy egyszer együtt visszatérnek, mert ők testvérek és majdnem minden nap találkoznak, ezért lehet, hogy mégis meggondolják magukat!
Bármi történjen én akkor is szeretni fogom őket és további sok sikert kívánok Kevin-nek az apasághoz, Joe-nak és Nick-nek pedig a szóló karrierhez!
Bármi történjen én akkor is szeretni fogom őket és további sok sikert kívánok Kevin-nek az apasághoz, Joe-nak és Nick-nek pedig a szóló karrierhez!
2014. február 16. 16:13
|
|
kellyofficúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 221035 offline
|
JONATIC FOREVER.
Egyszer úgyis visszajönnek. Én megígértem, hogy maradok. Ők megígérték, hogy ez csak egy szünet. Én maradtam.. és maradok is.
Egyszer úgyis visszajönnek. Én megígértem, hogy maradok. Ők megígérték, hogy ez csak egy szünet. Én maradtam.. és maradok is.
2014. április 27. 18:34
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Ijj...annyira sajnálom!
Most nemrégen hallottam(pár hónap
)De angyon sajnálom...a kedvenc bandám voltak! :/ ♥
2014. augusztus 29. 09:29
|
|
ancsikakubikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 221513 offline
|
Nem nagyon örülök neki hogy feloszlott mert imádtam őket.De hét egyszer mindennek végelesz és ennek most lett vége
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: