Feloszlott a Jonas Brothers
2013. október 30. 15:27
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ezek már nem oszlottak fel egyszer? Mintha Joe szólókarrierbe kezdett volna, csak akkora volt a bukta, hogy inkább újra összeálltak. Mondjuk személy szerint nekem legalábbis felállt a szőr a hátamon tőlük. Mindenki azért volt oda, hogy milyen jól néznek ki. Hát nem tudom.
Egy fokkal jobb, mint az egydések, de ez a három gyerek sem volt akkora adu, hogy elaléljak tőlük, sőt, kifejezetten csúnyának találtam mindig is őket. Állítólag a zenéjük is olyan hatalmas értékeket képviselt - én letöltöttem, meghallgattam és rögtön nyomtam is egy delete gombot. Képzelhetitek, hogy milyen klassz és minőségi zenét játszottak, ha még egy track sem fogott meg. Nem sírom vissza, hisz régen még a csapból is ők folytak, megjegyzem, teljesen jogtalanul (kábé, mint napjainkban az egydé). Örülök, hogy feloszlottak, szólóban meg egyik sem akkora durranás, szóval gó süllyesztő. Nem is baj, ott a helyük. Jókor voltak jó helyen, míg tinijánykák a nyálukat csorgatták rájuk, s ebből szedték meg magukat. Zeneileg viszont egy rakás sz*rt produkáltak.
2013. október 30. 16:03
|
|
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline
|
Minek kell ide is az 1D-t hozni?! "Az 1D átvette a hatalmat" pff -.-"
2013. október 30. 16:21
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Azért sajnálom, de hát szinte már várható volt... Nem azért mondom, senkinek nem akarok a lelkébe gázolni, de komolyan számíthattunk rá, főleg miután törölték a turnéjukat.
2013. október 30. 16:34
Hát talán számomra is lezárult egy korszak..kb a zenéjükön nőttem fel, miattuk szerettem az angol nyelv tanulását, hogy megértsem a dalaik mondanivalóját..háát nagyon sajnálom, de remélem mindannyiukról még hallani fogunk...<3
2013. október 30. 16:34
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Idézet (Candy Love @ 2013.10.29. 17:21)
Már turnéjuk törlése óta rebesgették, hogy a Jonas Brothers nem folytatja közösen megkezdett zenei pályáját. A fiúk most hivatalosan is bejelentették, hogy véget ért egy korszak.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
pedig jók voltak!
2013. október 30. 16:56
|
Austin and Allyvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.10.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 213186 offline
|
Kár pedig nagyon szerettem őket!
2013. október 30. 17:22
|
|
barbie girl33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207888 offline
|
Hát... nem is tudom szerintem nem nagy veszteség hogy külön váltak...
Én sosem voltam oda értük és a Camp Rockot sem láttam még (de nem is érdekel)
Mind1 az a lényeg hogy sejthettétek volna!
Én sosem voltam oda értük és a Camp Rockot sem láttam még (de nem is érdekel)
Mind1 az a lényeg hogy sejthettétek volna!
2013. október 30. 17:48
Ami nem megy, azt nem is kell erőltetni szerintem.
2013. október 30. 18:31
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Istenem, pedig annyira szerettem őket!
De ha nem ment nekik, akkor megértem, hogy nem akarték erőltetni!:/
2013. október 30. 19:14
|
|
BoyfriendXDDDDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 212135 offline
|
Ez most hideg-zuhany volt.....
Jajj.......
2013. október 30. 19:45
Sajnálom :/ mióta bejöttek az új fiúbandák ők el lettek felejtve és ciki lett őket hallgatni, pedig pár éve ők voltak a menők, a mai gyerekek meg már azt se tudák kik Jonas-ék mindensetre én szerettem őket, és a JB nekem Jonas Brothers-t jelent nem pedig egy bizonyos "énekest"...
. Én mindenesetre biztos nem fogom őket elfelejteni mert kb rajtuk, mint fiúbandán nőttem fel noha nem voltam hatalmas fan
2013. október 30. 20:09
|
|
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline
|
ezt nem tudom elhinni....
2013. október 30. 20:53
Akik azt írták, hogy az 1D-láz áldozatai lettek - igazuk van. Már az 1D-láz előtt megroppant a népszerűségük, de az tette be végleg a kiskaput. A JLS is ennek az áldozata lett, gyakorlatilag az 1D, a The Wanted stb. kisajátították a boyband-kategóriát. Jonasék még megpróbáltak visszatérni, de látták, hogy már senki sem kíváncsi rájuk, így befejezték. Sajnos változnak az idők. Egyszer az 1D és társai is így fognak járni...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: