Feloszlott a Jonas Brothers
2013. október 29. 21:37
|
|
Izé12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 60 Azonosító: 188801 offline
|
Jó ég de meg öregedtem! DDDDDDDD:
1 felhasználónak tetszik:
Candy Love
2013. október 29. 22:05
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Már ezer éve nem hallottam egy számukat se
2013. október 30. 07:06
|
|
Mrs.Tomlinson22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 204327 offline
|
Úristen...kit érdekel?Saját magukat temették el a hülyeségükkel.
2013. október 30. 07:30
Megmondom őszintén nekem ők voltak az első kedvenc bandám
Joet különösen imádtam,főleg amikor Demivel volt és régen nagyon sokat néztem a Disneyn a Jonast és ma már a Disney sem a régi
2013. október 30. 07:57
|
|
Crazyyy334új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 211943 offline
|
Már bocsánat de mi köze van ehez a One Direction-nak??És igen én is emlékszek hogy sokan azt mondták hogy ahogy berobbantak úgy el is fognak tűnni..Érdekes három éve tart a láz és én is a Directioner tábort erősítem..Mellékes...A Jonas Brothers-t sajnálom mivel imádtam őket..De már pár éve megindultak a süllyesztőbe amit nem bírtak elkerülni..Az ő helyüket nehéz lenne átvenni a One Direction-nak mert a Jonas az elég sokáig bírta..Ennyi
1 felhasználónak tetszik:
SsciorLuv
2013. október 30. 08:00
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Nagyon sajnálom,hogy feloszlottak.Már többször is lehetett hallani ilyesmiről.Igaz nem vagyok már 6,8 éves amikor odáig voltam értük,de még mindig nagyon szeretem a fiúkat,mint zenészeket és mint embereket.2005 óta,amióta elkezdték a pályafutásukat szerintem egyetlen velem egykorú sem felejtette el őket,az meg,hogy összehasonlítjuk a One Directionnal,nonszensz.Ezek a fiúk 2005 ÓTA kisebb kihagyásokkal,de fentmaradtak,ami pedig a mostani feloszlást illeti,szerintem nagyrészt Kevin és Daniella miatt történt,hiszen gyerekük lesz!
Mrs.Tomlinson22:Először is,Te miről beszélsz?!Milyen hülyeség?Az hogy az egyikük apa lesz?!Másrészről pedig szerintem nem egy 1D rajongónak írták a cikket!Nem tetszik,szia
Mrs.Tomlinson22:Először is,Te miről beszélsz?!Milyen hülyeség?Az hogy az egyikük apa lesz?!Másrészről pedig szerintem nem egy 1D rajongónak írták a cikket!Nem tetszik,szia
2013. október 30. 08:02
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Idézet (Crazyyy334 @ 2013.10.30. 07:57)
Már bocsánat de mi köze van ehez a One Direction-nak??És igen én is emlékszek hogy sokan azt mondták hogy ahogy berobbantak úgy el is fognak tűnni..Érdekes három éve tart a láz és én is a Directioner tábort erősítem..Mellékes...A Jonas Brothers-t sajnálom mivel imádtam őket..De már pár éve megindultak a süllyesztőbe amit nem bírtak elkerülni..Az ő helyüket nehéz lenne átvenni a One Direction-nak mert a Jonas az elég sokáig bírta..Ennyi
Tied az igazság
2013. október 30. 09:07
|
|
Becca26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 393 Csatolások: 1 Azonosító: 209447 offline
|
Idézet
TheDanush
Egyszer már feloszlottak, nem? Amikor Joe szóló karrierbe kezdett. Hát igen, 2005-ben még nagyobb sikernek örvendtek, mint manapság. El kell, hogy fogadják a One Direction átvette a helyüket.
Egyszer már feloszlottak, nem? Amikor Joe szóló karrierbe kezdett. Hát igen, 2005-ben még nagyobb sikernek örvendtek, mint manapság. El kell, hogy fogadják a One Direction átvette a helyüket.
Mi a f** írsz az 1D-ről?? Istenem! Nem mindenki szereti őket! És számomra egyáltalán nem vették át a Jonas Brothers helyét! Csak azért, mert tinik, és van pár számuk nem valami ászok! Sőt 10-ből max 2 talán ami meghallgatható! A többi...pfujjj...
Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy ez történt, de majd jobb is lesz!
2013. október 30. 09:35
|
|
M.Dorinaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 178609 offline
|
Varhato volt, egyszer ennek is el kellett jonnie, de amugy sajnalom. Az o zenejukon nottem fel es nagyon jo volt! Ugyhogy igy utolag koszonom nekik, hogy itt voltak nekem. Oke, hogy ilyen sokaig fenmaradtak kisebb nagyobb megszakitasokkal, de mar reg elindultak a sullyeszto fele amibol mind tudjuk nehez kijonni es ezt ok is bebizonyitottak. Amikor "most" ugyebar visszatertek es csinaltak 2 szamot haaaat, hogy is mondjam nem voltam odaig ertuk..valahogy masra szamitottam. Regen hatalmas sikert arattak, mert akkor meg nem volt sok popbanda, de most minden "sarkon" van egy.. En mar reg nem ertettem miert kezdtek ujra, de hat nekem aztan mind 1..
Szoval amit akartam mondani, h orultem h voltak nekunk..nekik igy jobb es szerintem az ok igenyuket kell szemelott tartanuk!
Szoval amit akartam mondani, h orultem h voltak nekunk..nekik igy jobb es szerintem az ok igenyuket kell szemelott tartanuk!
2013. október 30. 09:39
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Régen nagyon szerettem őket ,de már rég nem hallottam róluk semmit.Várható volt.Én azért sajnálom őket.
2013. október 30. 11:07
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Most olyan öregnek érzem magam...
Én az elején nemigazán szerettem őket, aztán 2009 környékén igen, aztán a vége felé már nem is hallottam róluk. Azért sajnálom hogy feloszlottak. Tényleg olyan, mintha lezárulna egy korszak.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.