A Sunset Strip és Bátky Zoltán után a gyönyörű Nagyváradi Nellivel beszélgettünk, aki bepillantást engedett magánéletébe és őszintén mesélt a műsorral kapcsolatos érzéseiről, példaképeiről és jövőbeli terveiről is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Exkluzív interjú Nagyváradi Nellivel!
2013. október 29. 16:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2013. október 29. 16:21
Szimpatikus nő. Nagyon jó interjú lett, Lexi, köszönöm szépen.
2013. október 29. 16:25
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Pontosan ez a megérzésem volt vele kapcsolatban, hogy valamiért nem ad bele mindent és nem is akarja igazán. Amúgy szerintem tehetségesebb mint az élő showba bejutók.
2013. október 29. 16:31
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
jó lett az interjú és a cikk is
2013. október 29. 16:40
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Jó interjú és cikk lett Lexi
grat
2013. október 29. 17:16
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Nagyon drukkoltam, hogy vigyék.
Nem jött össze, de nem is számít.
Engem megnyert a hangjával, és bár
a nagy szakértők kidobták, én nem
dramatizálom túl a szakmai oldalát,
és könnyebben megtudom ítélni. Hogy
helyesen-e azt ki tudja?
Nem jött össze, de nem is számít.
Engem megnyert a hangjával, és bár
a nagy szakértők kidobták, én nem
dramatizálom túl a szakmai oldalát,
és könnyebben megtudom ítélni. Hogy
helyesen-e azt ki tudja?
2013. október 29. 17:30
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon jó interjú lett.
2013. október 29. 17:31
|
|
Tamaw_0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.24. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 194596 offline
|
Eszti0305 :
Egyet értek veled.. Az a baj, hogy ő már "híres" mivel színész, de inkább maradna annak.. Eddig a barátok közt-ben (már amennyire nézem) színpatikusnak tűnt.. Így viszont mint ember/énekes aki saját magát adja, sajnos egyáltalán nem tűnik annak, és az ének hangja sem nagy extra, de sajnos pont ezért, a nézők miatt, a nézettség miatt juttatták tovább.. ebből látszik, hogy az egész meg van rendezve..
De visszatérve az eredeti témába (hogy azért mégse legyen off) Színpatikusnak tűnik, hangja is volt, tehetsége is.. Mondjuk a legtöbb helyett tovább juttattam volna :/
De reméljük így is sikerül neki amit el szeretne érni
Idézet
Szerintem Bozsek Márk helyett őt kellett volna bevinni.Több helye van az élő showban,érdekesebb személyiség,és a hangja is jó,legalábbis nekem tetszett.
Egyet értek veled.. Az a baj, hogy ő már "híres" mivel színész, de inkább maradna annak.. Eddig a barátok közt-ben (már amennyire nézem) színpatikusnak tűnt.. Így viszont mint ember/énekes aki saját magát adja, sajnos egyáltalán nem tűnik annak, és az ének hangja sem nagy extra, de sajnos pont ezért, a nézők miatt, a nézettség miatt juttatták tovább.. ebből látszik, hogy az egész meg van rendezve..
De visszatérve az eredeti témába (hogy azért mégse legyen off) Színpatikusnak tűnik, hangja is volt, tehetsége is.. Mondjuk a legtöbb helyett tovább juttattam volna :/
De reméljük így is sikerül neki amit el szeretne érni
2013. október 29. 17:39
nagyon szurkoltam neki, és sajnáltam amikor kiderült, hogy mégsem viszi Geszti az élő showba... nagyon szimpatikus volt számomra, ez az interjú pedig csak megerősítette a szimpátiát
2013. október 29. 19:05
Nekem ez a Nelli kezd szimpatikussá válni! Szerintem nagyon jó hangja van és igazi rocker csajszi!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: