Halloweeni tökökhöz adott inspirációt Miley Cyrus
2013. október 29. 17:09
meddig fognak még ezzel a hülyeséggel szórakozni???
2013. október 29. 17:15
A címből azt hittem hogy már a tökök is twerkölni fognak
De ez nem is vicces.Még nem kavart elég nagy botrányt alapban is,még gúnyt is űznek belőle.Ez azért pocsék lehet.Oké,az egy dolog,hogy májluskának sem kéne ráznia a nagy seggét a világ előtt,de nem értem,mi ebben még mindig az ekkora nagy "szenzáció".
Szegény tököcskék.
Nem értem,hogy nem unják még ezt a közönséges trendet.
Én sokkal szebb arcot képzelnék egy Halloweeni töknek,bár lehet,sőt,ebből elnézve valószínű,hogy csak én vagyok ilyen kreatív,hogy nem egy kiöregedett diznigyogyós inspirálná az alkotásaimat,de azért most komolyan.Békében kéne hagyni ezt az egészet.Ekkora feneket még Miley sem keríthetne neki.
De ez nem is vicces.Még nem kavart elég nagy botrányt alapban is,még gúnyt is űznek belőle.Ez azért pocsék lehet.Oké,az egy dolog,hogy májluskának sem kéne ráznia a nagy seggét a világ előtt,de nem értem,mi ebben még mindig az ekkora nagy "szenzáció".
Szegény tököcskék.
2013. október 29. 17:34
|
|
StephanieBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 214283 offline
|
Idézet (Törpi. @ 2013.10.29. 16:08)
Komolyan mondom, már néhányaknak a Halloween is Májlikáról szól??
Igen. szerintem ez olyan király!! De jó hát nem király? Miley így kell leírni a nevét!!!
2013. október 29. 17:41
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Ezek nagyon jók lettek
2013. október 29. 17:43
|
SelenaMileyDemiFANúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 212503 offline
|
Jók lettek, bár nem kéne kicsúfolni szegény Miley-t!
2013. október 29. 17:47
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nagyon jó lettek! (Y) ☺ ♥
2013. október 29. 18:30
Ejj miket ki nem találtok
A 4. lett szerintem a legjobb
A 4. lett szerintem a legjobb
2013. október 29. 18:41
szánalmas hogy ennyit foglalkoznak Miley új stílsával. nem tudnák már végre elfogadni?! csakmert azzal hogy leszólják, hogy ilyyen tököket csinálnak vagy több paródiát attól még nem fogja megváltoztatni magát..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: