A képeken szinte fel se ismertem, egyáltalán nem olyan mint valójában. Oké, modellkedik, de azért nem kéne elvenni a természetes formáját.
Én sose bírtam a csajt, és nem vágom, hogy miért vannak annyira oda érte. Tök átlagod színész, egyáltalán nem kiemelkedő táncos, a hangja meg sehol. Ez a csaj egyszerűen csak jókor volt jó helyen és kész.
Bella Thorne: „Katy Perry inspirál a zenében"
2013. október 29. 15:59
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Nem mindenki születik csodálatos hanggal, így van. De akinek nincs csodálatos hangja, az miért muszáj énekeljen?! O.O Ha egy embernek nincs hangja, akkor maradjon csendben, ne erőlködjön, keressen más pályát.
2013. október 29. 16:07
A képeken kicsit fura.. Nekem nem tetszenek. De Bellát nagyon bírom. Nem mint sztár, hanem mint ember. Nekem nagyon szimpatikus.
2013. október 29. 16:08
|
|
Annuss00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.15. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 213474 offline
|
A kepek eleg szornyuek lettek. Foleg a ruhak, meg hogy Bella arca felismerhetetlen. Egyetertek azzal, ha valaki nem szuletik jo hanggal ne enekeljen. Szerintem Bella is nyugodtan mellozhetne az eneklest, foleg ugy, hogy meg ideje sincs ra.
2013. október 29. 16:14
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Csak szerintem idegesítőek azok a megnyilvánulásai miután bemondja, hogy "meg minden." Szép számmal lehetett az interjúban ilyen mondatokat olvasni... Annyira érettnek akar látszani, és mégis ebben az interjúban egy értelmes kerek egész mondat nem hagyta el a száját. Itt buktatta le magát, hogy csak egy "megcsinált" dizni sztárocska, mikor elárulta, hogy azelőtt maga sem tudta, hogy "tud" énekelni. A dizni szerződésében ez állt, így kénytelen volt valamit gajdorászni. A fotósorozat pedig ritka sz*r lett, valamelyik képen fel sem lehet ismerni.
2013. október 29. 16:15
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Az első képen fel sem ismertem, de egész jók lettek.
2013. október 29. 16:26
Őszintén szólva boldogabb lennék ha nem énekelne hiszen ami nem megy azt nem kell erőltetni..és ezek a képek...
2013. október 29. 16:30
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Jók lettek a képek és örülök a filmes sikereinek!
2013. október 29. 16:53
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
ezek a képek marha rondák főleg a ruhák...én ilyen képeket a világ összes pénzéért nem csináltatnék...az a kék "csizma" huh...kemény xd
2013. október 29. 17:10
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Gyönyörű a képeken!
2013. október 29. 17:24
Nekem ez a csaj annyira kis műnek tűnik.. Műmosolya van.
2013. október 29. 17:29
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Jó cikk lett ^^ Love u Bella:D
2013. október 29. 17:45
Az első képen alig lehet felismerni!
Egyébként szerintem is műmosolya van.
2013. október 29. 17:51
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
A Zendayás kérdésre a válasz számomra egy picit lefitymálónak tűnik, pedig szerintem hiába kapták így fel, és osztottak rá B-kategóriás filmek jelentéktelen szerepeit, ennek a csajszinak egyáltalán nincs színészi vénája. Amit a Shake It Up-ban művelt, az is egy komplett vicc volt, engem egyszer nem tudott a figurája megnevettetni... Táncolni még úgy, ahogy tud, a modellkedés meg már megint olyan, hogy ennyi vakolattal bárki jól nézhet ki.
Szegénykét már ilyen fiatalon beszippantotta Hollywood.
Szegénykét már ilyen fiatalon beszippantotta Hollywood.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: