Bella Thorne: „Katy Perry inspirál a zenében"
2013. október 29. 14:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez a csaj úgy meg van kreálva, ahogyan annak a rendje, az egyszer biztos.
Az egész interjú totál fellengzős, olyan érzésem volt az olvasása közben, mintha valami Madonna-Jolie keverékével beszélgetett volna a riporter. A három hétig forgatott film valóban olyan igényes munka lehet, hogy rögvest Oscarra is fogják jelölni, vagy csak szimplán ő kapott annyira jelentéktelen szerepeket? Steve és Garner mellett úgy el fog törpülni abban az ominózus filmben, hogy rá nem is fog senki sem emlékezni, maximum az a csökött agyú, aki miatta megy el rá. Jennifer hatalmas színésznő, míg Steve egyszerűen csak zseniális és briliáns. Két ekkora tehetség mellett kábé olyan lesz, mint szürke egér a sarokba szorítva. Esélytelen. Az meg merő túlzás, hogy a kiscsaj sokoldalú tehetség. Hát nem tudom. Színésznőként baromira irritáló megjelenés, szóval jobb, ha hagyja az egész filmezést a francba, ám TYTLOX vagy mi a jó csuda, ami állítólagosan az ő dala, hát... hagyjuk meg, Gitmóban vallatni lehet vele, olyan igénytelen sz*rkupac az egész "dal". A csaj zeneileg maga a tömény katasztrófa. Regényíróként még nem csodáltam meg tehetségét (valószínűleg nem is fogom), de úgy érzem, hogy abban sem remekelhet igazán. Szóval, akkor ez a riporter részéről inkább szarkazmus volt?
A képek meg... egyrészt sok a fotóbolt, még hozzá nagyon.
Nem értem, egy fiatal üde lányt miért kell ilyen szinten szétretusálni? Szép az arca és még az alakja is fantasztikus. Mindezek mellett elcsúfítja azaz undorító - öt tonna - vakolat, ami egyáltalán nem emeli ki szépségét. A ruhákról meg a beállásokról annyit, hogy valóban nekem is előbb jut eszembe valami kokainista drogos r*banc, mintsem egy tizenhat éves kamasz kislány. Összegezve: a képeket nagyon elbaltázták. Ilyen szörnyű shootot is rég láttam.
2013. október 29. 14:05
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Az első képen meg se ismertem...
2013. október 29. 14:11
Mi ez a sok filmajánlat, ahová őt hivják? Szerintem rémesen rossz szinész. Vakok a rendezők? Remélem csak melléjszerepet kap, mert nagyon maximum csak annyit ér az ő gigantikus tehetségtelensége. xd A képekről pedig mintha egy kiöregedett 40 éves utcára kerülő nő köszönne vissza, aki a kukából öltözködik. Borzasztó izléstelen képek. 16 éves létére nagyon koravén..
1 felhasználónak tetszik:
Candy Love
2013. október 29. 14:13
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Én kedvelem Bellát, és örülök hogy ilyen fiatalon már ennyi mindent elért. Lehet hogy nem rajta lesz a reflektorfény a filmben a nagy nevek között, de elmondhatja hogy igen, egy filmben szerepelt velük, valamit tanulhatott tőlük. A képek viszont nekem sem igazán tetszenek. Egyáltalán nem 16 évesnek néz ki a képeken, ez nem is az ő stílusa, ezzel most bevallom, mellényúltak rendesen.
2013. október 29. 14:16
ízléstelen nekem ez a véleményem de még csak nem is szép
2013. október 29. 14:23
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
Én se nagyon kedvelem de hát nem mindenki szeretheti :/
2013. október 29. 14:50
Nem ismerem a csajt, de a cím alapján, hogy ki is "inspirálja" nem lehet valami nagy durranás xD
2013. október 29. 14:57
Itt mindenki csak kritizálni tud. Szerintem meg Bella igenis jó színész. Ő volt az az egyik személy a SIU-ban, aki az egészet sorozatot feldobta.
2013. október 29. 14:57
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
régen szerettem, de mostanra tök koravén lett és unszimpatikus!!
2013. október 29. 15:06
|
|
xJustLetMeDiexúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 212669 offline
|
A képek nagyon jók lettek
Jól látom, hogy a fekete-fehér képen orr piercingje van ?
2013. október 29. 15:16
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Igen jól látod! És megmondom szerintem az kicsit ijesztő!
2013. október 29. 15:18
En szeretem Bellat de ezek a kepek teljesen muk latszik rajtuk a photoshop es tul sok rajta a smink nem ertem pedig egy szep lany es igy el rontani a kepeket rola ez tulzas ez nem is o .
De ha mar rola csinalnak kepeket akkor ne photoschopozak at az egeszet ez szerintem nagyon gaz.....
De ha mar rola csinalnak kepeket akkor ne photoschopozak at az egeszet ez szerintem nagyon gaz.....
2013. október 29. 15:28
Jó képek lettek, de Bella kevesebb sminkkel is szép lenne.
2013. október 29. 15:29
|
|
StephanieBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 214283 offline
|
Miért csak kritizálódni tudtok?? Mi előtt véleményezitek Bellát nézzétek meg a Shake it up-ot! A képeken kicsit furán néz ki, de én ettől még nagyon tisztelem!
2013. október 29. 15:31
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Tetszett az interjú, csak néhány választ elég röviden adott meg, pár szóval. Na nem bánom.
A képeken nekem a haja tetszik legjobban, az arca eléggé műnek tűnik. :S
2013. október 29. 15:41
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Világ legszörnyűbb képei... Nagyon próbál 'menő' lenni, de nem megy sokra ha eljátsza a r.bancot, bár nem kell sokat színészkednie, úgysem tud.
A 3. képnél röhögőgörcsöt kaptam....
A 3. képnél röhögőgörcsöt kaptam....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.