Starity

Kelly Osbourne ismét beszólt Lady Gagának

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 29. 12:07 #21
- törölt felhasználó -    
Kelly-tol ez most bunko volt!!
2013. október 29. 12:09 #22
Tincsi7373
Tincsi7373
visszatérő vendég

StátuszNem kapsz más lehetőséget,Az élet nem Nintendó játék "Eminem"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 223
Csatolások: 1
Azonosító: 206304
Hát ez azért már bunkóság -.- Küld neki Gaga egy tortát és ő meg így hálálja meg??? Még ha nem is tudta,hogy akkor van a szülinapja az ilyen hirtelen felindulások már betegesek és ezt már tinédzser kori hangulat ingadozásokkal sem lehet meg magyarázni hiszen Kelly már egyáltalán nem lázadó tini!!
2013. október 29. 12:10 #23
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Ezek ketten már megint elvannak? Fogalmam sincs miért, de én kedvelem Kellyt, attól függetlenül, hogy Christinát sem kímélte a beszólásai terén, viszont olyan furcsa, hogyha Y ki akar békülni X-szel, vagy csak próbálja menteni a menthetőt, akkor miért kell úgy nekiesni Y-nak, mint egy éhes oroszlán az antilopnak. Nem szokásom Gagát sem védeni, esetleg az ő pártját fogni, de most komolyan nem tudom elképzelni, hogy mi baja volt Kellynek, hisz Gaga nem piszkálta, nem mondott semmi olyat, ami okot adott volna, hogy Kelly így reagáljon. Elhiszem, hogy Kellynek robbanékony természete van, de Gagát tényleg alaptalanul inzultálja. Egyébként nekem még az is homályos, hogy miért vannak ilyen rosszban - a történet elejéről szerintem kissé lemaradtam.
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Beyla
2013. október 29. 12:10 #24
FAMEgaga
FAMEgaga
visszatérő vendég
Hozzászólás: 408
Csatolások: 0
Azonosító: 192296
istenem milyen jó lelkű LADY GAGA!!!!!!kelly.......hadjuk
2013. október 29. 12:18 #25
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Beyla @ 2013.10.29. 11:39)
Gaguska sem a szívem csücske, de azt belátom, hogy rossz ember nem lehet. Abszolút úgy közeledett Kelly felé, hogy nem volt benne rossz szándék, míg az érintett elkezdett hisztis patáliát csapni interneten keresztül. huh.gif Kellynél valami nincs rendben, az hót fix. Ha valaki úgy jönne oda hozzám, hogy kezdjünk tiszta lappal, béküljünk ki, mert sz*r ez így, akkor azt mondanám, hogy oké, hisz mindenki megérdemel egy második esélyt. Persze Kelly a végére rájött, hogy talán mégis csak ő a komplett s*gg és nem kéne ilyen infantilisen viselkednie felnőtt nő (?) módjára. Mondjuk sosem rajongtam az Osbourne családért, sőt Kelly már anno kivívta az ellenszenvemet, amikor Aguilerát erőteljesen bántalmazta verbálisan a súlya miatt, holott anno ő úgy nézett ki, mint valami vágásra váró kismalac. Ez a nő sem tud jó dolgában mit csinálni, az a helyzet.

Abszolút így látom én is. Szerintem teljesen barátian közeledett a lány Kelly felé, erre ezen is felkapja a vizet a nő, és óvodás módjára viselkedik. Ráadásul premier plánban, mindenki előtt. Úgy vélem, semmi rossz szándék nem volt Gagában, épp ellenkezőleg. Szerintem rendkívül jó és kedves ember, akármilyen is a stílusa kinézetileg, zeneileg. Elég érdekes ez a Kelly, és fura megnyilvánulásai vannak. Amit előadott Chrisszel szemben is... Nekem sem tetszett, azt kell, hogy mondjam. blink.gif
Érdekes, hasonlóan állok az Osbourne családdal. rolleyes.gif Viszont ebben az adásban, amiről szó van, szerintem kedves és emberi volt Sharon Gagával szemben. Nekem nem tűnt álszentnek a megnyilvánulása. Őszinte mosolyt láttam rajta. Ja, amúgy Ana nagyon bírja őt, haverok... laugh.gif Eddig nem igazán tudtam hova tenni a dolgot, de most megláttam azt az arcát (hacsak nem színészkedett), ami miatt érthetőbbé vált.
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Beyla
2013. október 29. 12:19 #26
- törölt felhasználó -    
Gaga-tól igen kedves gesztus volt. heart.gif
Kelly-nek sem kellett volna itt húzni Gaga fejét,meg ezt az egész viszályt,hanem már az elején abba kellett volna hagyni és nem pedig egy közösségi oldalon,gyerekesen kinyilvánítani a másik viselkedéséről a negatív véleményünket.
De szerencsére a végére csak megjött az esze.smileeee.gif
2013. október 29. 12:23 #27
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
nem is ertem miert kell ezt mindenki elott :S Gagat mindig birtam, Kellyrol meg nem dontottem el, de latszik h onfeju..
2013. október 29. 12:26 #28
Omega0402
Omega0402
ChäneŁ™

Státusz"Kiss me under the light of a thousand stars."
Hozzászólás: 856
Csatolások: 407
Azonosító: 199524
Ezt nem értem... GaGa békülni akart, de Kelly beszólt. Szerintem Kelly nem normális, mert szerintem benne van az az inger, hogy utálja GaGát, és örömét leli ha beszólhat neki! Amúgy ezzel az a baj, hogy ő jött ki rosszul..
2013. október 29. 12:32 #29
- törölt felhasználó -    
nem értem...most mivan......
2013. október 29. 12:40 #30
- törölt felhasználó -    
Én birom Kellyt, de azért ez elég bunkó húzás volt tőle.
2013. október 29. 12:41 #31
- törölt felhasználó -    
Béküljenek már ki! Tényleg olyan infantilis ez az egész dolog..
2013. október 29. 12:47 #32
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Remélem sikerül kibékülniük. smileeee.gif
2013. október 29. 12:49 #33
- törölt felhasználó -    
Igazából én nem foglalkozok ilyen dolgokkal, hogy Kelly mit írkál... Mert ki ő egyáltalán? Viszont rohadt nagy köcsögség amit művel Perez Hilton-nal együtt Gaga ellen. Gagát lehet utálni, szeretni(annál inkább), a ruhái, zenéje, botrányai miatt. DE Lady Gaga jó ember, mindig is az volt, nem képmutatásból kampányol a melegek mellett, meg a rajongóit sem a CD vásárlásra ösztönzi, hanem,hogy legyenek önmaguk,és mutassák meg miben tehetségesek (mint ahogy azt ő teszi) persze nem kellene mindenkinek húsba' mászkálni meg ilyenek, de többek között ezt szeretem Stefaniban, hogy maradt ugyanolyan ember belül, mint amilyen régen is volt. És ez az amit sokan nem látnak benne, csak azt,hogy a melleit mutogatja.
2013. október 29. 12:49 #34
Virág Viola
Virág Viola
új tag

StátuszA legjobb barát az aki mellett mersz önmagad lenni
Hozzászólás: 2
Azonosító: 210987
béküljenek ki minél előbb!!!
2013. október 29. 12:54 #35
javier01
javier01
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 213952
valaki azt írta hogy Gagának milyen hamis a mosolya..(szerintem egyáltalán nem) de nem lehet hogy azért ilyen "fura a feje" mert telibe van vakuzva?:DDD
2013. október 29. 12:58 #36
- törölt felhasználó -    
anyám... de mi az a kép??!!! Bugyiban és sport melltartóban adni tortát?????!!! Naná, hogy nem kéne!!!!
2013. október 29. 13:09 #37
- törölt felhasználó -    
Höhö... a két nőszemély nem fér meg egymástól, látom biggrin.gif
2013. október 29. 13:11 #38
- törölt felhasználó -    
"izayoichan
anyám... de mi az a kép??!!! Bugyiban és sport melltartóban adni tortát?????!!! Naná, hogy nem kéne!!!!"

Ezaz, kicsit se nézzük a gesztust, esetleg a jót a dolgokban, inkább külső alapján szarozzuk. biggrin.gif

Egyébként már tegnap is megmosolyogtam ezt a hírt, nagyon aranyos volt Gagától. Kelly kifakadását őszintén nem értem, szerintem szimplán savanyú volt a szőlő, de úgy tűnik észhez tért. Na majd meglátjuk...

Mindemellett teljes mértékben egyetértek, holembo. : )
2013. október 29. 13:16 #39
emma1234567890
emma1234567890

StátuszKi itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel
Hozzászólás: 745
Azonosító: 196652
Nem tudom mi van köztük, de béküljenek kiiiii!!Oan szomorú!!
2013. október 29. 13:21 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (Törpi. @ 2013.10.29. 11:46)
Még mindig nem fejezték be?! Egyik kutya, másik eb. Olyan dolgokat tudnak mondani egymásra, mintha saját magukra mondták volna. Először is, Gaga mondja Kellyre, hogy képmutató?! Vagy épp Kelly a békülésre csak így, ilyen 8 éves kislány szintjén válaszol.. És ha olyan rosszban vannak, akkor hogy lehet meg Gagának Kelly telefonszáma? Merthogy Kelly azt írta, hogy hívja föl. Nem tudom, de nekem általában a legnagyobb ellenségeimnek nincs meg a telefonszáma.. Szóval lehet, hogy ez megint csak a médiának, és a rajongóknak volt egy kis showműsor, kissé átgondolatlanul.

Elkéri tőle interneten keresztül, vagy ha már Gaga az anyjának átadta a tortát, akkor elkérhette tőle is.. unsure.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok