Megérkezett az utolsó előzetes a Futótűzhöz
2013. október 28. 18:06
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Na remek. Amúgy az előzetes nagyon tetszett, de el kell mondjam az észrevételem, amit szerintem most megint elrontanak. Az első film legalapvetőbb hibája, hogy teljesen szétcsúsztak az idővel. A kicsivel több, mint két órás filmből alig egy óra az aréna, ami marha kevés volt. Egy fél órát minimum megérdemelt volna még az a film. 40 perc sehogy sem lesz elég idő arra, hogy normálisan bemutassa az aréna eseményeit.
És hiába lesz részletes a győzedelmi körút...(nem spoilerezek) ha ezt elkapkodják. A végén meg azt fogjuk gondolni, hogy a viadal jelenteihez viszonyítva vontatott az első másfél óra.
Ettől függetlenül várom, kíváncsi vagyok mert bármi lehet még!
És hiába lesz részletes a győzedelmi körút...(nem spoilerezek) ha ezt elkapkodják. A végén meg azt fogjuk gondolni, hogy a viadal jelenteihez viszonyítva vontatott az első másfél óra.
Ettől függetlenül várom, kíváncsi vagyok mert bármi lehet még!
2013. október 28. 18:14
|
|
Sajt200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 626 Csatolások: 0 Azonosító: 196987 offline
|
Én azért nem venném készpénznek hogy az arénás rész 40 perc lesz , de ha olvastad a könyvet akkor tudod hogy sok az akció rész de talán meg lehet oldani 40 percben is... hát mondjuk én inkább azarénára fektetném a hangsúlyt, de nem én vagyok a rendező
2013. október 28. 18:14
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Tűkön ülve várom!
2013. október 28. 18:20
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Kicsit (de kellemesen) meglepett, hogy bevállalták az aréna-jeleneteket is most már. Az első film marketing-kampányának része volt, hogy egész a film bemutatójáig nem mutattak semmi konkrét felvételt az arénából (talán volt egy sneak peek az erdőtűzzel, de arra sem esküdnék meg, hogy azt még a premier előtt közzétették), az előzetesek mind megálltak a viadal kezdetekor. Mivel a mostani film is ezt az utat látszott követni, nem számítottam rá, hogy akár pár villanásnyival többet is láthatunk abból, hogy mire számíthatunk a gong után, és mégis voilá! Itt egy egész perces előzetes csak arról.
Hadd ne mondjam, hogy majd kiugrottam a bőrömből, látva, hogy mi mindent tartottak meg a könyvből. A jabberjayek, Peeta medalionja... Mondhatnám, hogy izgatottá tett, de ez meg sem közelíti a valós teljes lelki állapotomat.
Ami pedig az arénabeli időtartamot illeti: ez azért egy elég rövid viadal, a könyvnek sem teszi ki nagyobb hányadát a cselekmény ezen része. 40 perc szerintem bőven elég, még ha a gigantikus össz játékidőhöz viszonyítva kevésnek is tűnhet.
Hadd ne mondjam, hogy majd kiugrottam a bőrömből, látva, hogy mi mindent tartottak meg a könyvből. A jabberjayek, Peeta medalionja... Mondhatnám, hogy izgatottá tett, de ez meg sem közelíti a valós teljes lelki állapotomat.
Ami pedig az arénabeli időtartamot illeti: ez azért egy elég rövid viadal, a könyvnek sem teszi ki nagyobb hányadát a cselekmény ezen része. 40 perc szerintem bőven elég, még ha a gigantikus össz játékidőhöz viszonyítva kevésnek is tűnhet.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. október 28. 18:36
annyira de annyira várom
a könyv is nagyon jó és izgalmas volt szerintem a filmben sem fogok csalódni
2013. október 28. 19:07
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Az még nagyon sok időő
Legszívesebben Londonba mennék
100% hgy ez lesz az évszázad filmje a trailerek alapján
2013. október 28. 19:11
Jaj de vároooom istenem OMG !!!!
))Katniss Ewerdeen Peeta Mellark Johanna Mason Effie Trinket Haymitch Finick Gale és Primet alig várom hogy lássam a könyv iszonyat joooooooó volt a legeslegeslegeslegeslegeslegeslegeslegeslegeslegeslegjobbbbbbbbbbb könyv a világon Peeta+Katniss=<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Johanna alakítására nagyon kiváncsi hisz az egyik kedvenc karakterem volt a borus pillanatokban tudott vidám perceket okozni nagyon tetszett Johanna a 3könyvbe meg a másodikba kicsit ellenszeves volt Katnissnek de engem nagyon megfogott
:P:D:)
<3<3<3<3Katniss és Peeta az é kiválasztottjaim
:P:P<3<3<3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.